Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
jestem po pierwszym odcinku i nie mogę się doczekać kolejnego.
Leciało kiedyś chyba na Polsacie (w sensie parę lat temu). Z tego co pamiętam, oglądało się dobrze, aż ... wykreśliłem, nie będę spojlerował Sam ocenisz końcówkę
Leciało kiedyś chyba na Polsacie (w sensie parę lat temu). Z tego co pamiętam, oglądało się dobrze, aż ... wykreśliłem, nie będę spojlerował Sam ocenisz końcówkę
To produkcja TVP - ja to oglądałem na ich VOD tak z 5 lat temu.
The Spy (2019) - Oparta na faktach historia Eliego Cohena, jednego z najwybitniejszych izraelskich szpiegów, który w latach 60. XX wieku infiltrował rząd Syrii.
The Spy (2019) - Oparta na faktach historia Eliego Cohena, jednego z najwybitniejszych izraelskich szpiegów, który w latach 60. XX wieku infiltrował rząd Syrii.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Bez rewelacji. Historii tak naprawdę wcześniej nie znałem, w filmie trochę po łebkach była pokazana, musiałem doczytywać. Najlepsza z filmu właśnie rola Cohena. No i wiadomo: Netflix + tematyka fimu = straszne lewactwo .
Bazinga! Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Bez rewelacji. Historii tak naprawdę wcześniej nie znałem, w filmie trochę po łebkach była pokazana, musiałem doczytywać. Najlepsza z filmu właśnie rola Cohena. No i wiadomo: Netflix + tematyka fimu = straszne lewactwo .
Komentarz