Zamieszczone przez Navi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaCzy ktoś widział poniższy serial gdzieś online do obejrzenia?
https://www.filmweb.pl/serial/Longmire-2012-623636349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
WIELKA The Great 2020
Jeden z lepszych seriali komediowych w ostatnim czasie jakie widziałem, 10 odcinków poszło w 2 dni
7,5/10*
*Było by 9/10, gdyby tylko kolorystyka zgadzała się z epoką
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
Nie widzę a też chętnie bym obejrzał. Natomiast szukając powyższe natknąłem się przypadkiem na coś takiego:
https://www.filmweb.pl/serial/Gwiazda+szeryfa-2017-790968
Ktoś coś?
„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz postaLupin na Netflix. W sam raz na jeden wieczór. 5 odcinków. Ogląda się dobrze
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaLupin biały, czy wręcz przeciwnie?Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
Ilekroć Lupin pojawia się w tym serialu to jest biały - jeżeli o to chodzi, to możesz spokojnie oglądać.serial Netflixa więc pytanie Jacka na wskroś retoryczne.
a tak poważnie aktor czarny, ale trzymający poziomAlways look on the bright side of life!
Komentarz
-
Wojna Wietnamska, znakomity dokument.
Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.
Komentarz
Komentarz