Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ale będzie jeszcze jeden sezon. Zresztą BCS z każdym kolejnym lepsze moim zdaniem.

Komentarz

• Też kilka dni temu skończyłem oglądać i jako fan BB stwierdzam, że nie odstaje od pierwowzoru. Moim zdaniem ta ślamazarność jest właśnie atutem, niby wszystko dzieje się bardzo powoli ale jednak trzyma w napięciu. Taki klimat.

Nie słyszałem o kolejnym sezonie. Super.
      Bazinga!
      Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Ja też się do niedawna uchowałem bez obejrzenia BB, zacząłem, ale mnie nie urzekło. Obejrzałem dwa sezony i zaczęło mnie nudzić. Pomysł fajny, ale żeby trzymało w napięciu to nie powiem - chyba przez nierealność całej historii (choć zastrzegam, że co do zasady pod tym kątem nie oceniam seriali). I nie pomógł nawet fakt, że oglądałem to tylko jako wypełniacz w tle do ćwiczeń ani przewijający się głęboko w tle wątek piwowarstwa domowego Porzuciłem po dwóch sezonach.
        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
          Ja też się do niedawna uchowałem bez obejrzenia BB, zacząłem, ale mnie nie urzekło. Obejrzałem dwa sezony i zaczęło mnie nudzić. Pomysł fajny, ale żeby trzymało w napięciu to nie powiem - chyba przez nierealność całej historii (choć zastrzegam, że co do zasady pod tym kątem nie oceniam seriali). I nie pomógł nawet fakt, że oglądałem to tylko jako wypełniacz w tle do ćwiczeń ani przewijający się głęboko w tle wątek piwowarstwa domowego Porzuciłem po dwóch sezonach.
          Tak jak pisałem każdy sezon jest lepszy od poprzedniego. Nie kojarzę innego serialu którego odcinek na IMBD miałby ocenę 10. Ale tak to jest jak się ogląda arcydzieło będąc wyczerpanym fizycznie bądź odurzonym alkoholem.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tyler_Durden Zobacz posta
            Obejrzałem ekranizację sagi millenium, ale raczej przeciętne dzieło.
            Obejrzyj szwedzką wersję - dużo lepsza niż amerykańska

Komentarz

Obejrzałem trochę gangsterskich seriali jak Gomorra, Suburra, 4 blocks i berlińskie psy. Ten ostatni trochę gorszy ale wszystkie ok.
              Czemu na tej liscie nie ma Gangów Londynu ?
              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Gangi Londynu gdzie mozna obejrzec?

Komentarz

• cda.pl
                  bałagan i porządek to tylko liczby...

Komentarz

• Szawar Zainteresują się tym serialem
                    crolick No właśnie szwedzką oglądałem. Może problemem były małe cycki u głównej bohaterki.

Better Call Saul wg. mnie jest spoko, szczególnie dla fanów BreakingBad.

Komentarz

• Jakiś ciekawy serial na Netflix? Bez fantastyki. Gangsterskich większość obejrzałem

Komentarz

• Na HBO zacząłem oglądać serial Wojownik
                        Wojownik (2019) - Młody mistrz sztuk walki przybywa z Chin do San Francisco, gdzie wplątuję się w wojnę pomiędzy azjatyckimi gangami. 

Gangsterski
                        Serial oparty na zapiskach Bruce Lee o tworzeniu się największej Chinatown w USA w San Francisco. Jak to u nich trochę kung fu przesadzonego ale fajnie się ogląda nawet z tymi walkami leciutko przesadzonymi (nie ma na szczęście latania po ścianach) Fajny klimat początków gorączki złota

Zamieszczone przez zbinky Zobacz posta
                        Jakiś ciekawy serial na Netflix? Bez fantastyki. Gangsterskich większość obejrzałem
                        Synowie Anarchii, Spartakus, The Crown, W garniturach, Kalifat, The Spy, House of Cards

Apache: Historia Carlosa Teveza - zaskoczył mnie pozytywnie ten mini-serial pokazane dziadostwo w Buenos Aires "lekko" podkoloryzowany

Ostatnio edytowany przez oczkovski; 5248.

Komentarz

• Zamieszczone przez zbinky Zobacz posta
                          Jakiś ciekawy serial na Netflix? Bez fantastyki. Gangsterskich większość obejrzałem
                          A Ozarsk widziałeś. Trochę gangsterski ale moim zdaniem ciekawa fabuła.
                          No i Sons od Anarchy też polecam

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Komentarz

crolick No właśnie szwedzką oglądałem. Może problemem były małe cycki u głównej bohaterki.
                            Well w takim wypadku pozostaje tylko Lara Croft (ale ta komputerowa a nie z panną Alicią )

Komentarz

• Czy ktoś widział poniższy serial gdzieś online do obejrzenia?
                              Longmire (2012) - informacje o serialu w bazie Filmweb.pl. Oceny, sezony, odcinki, obsada, dyskusje wiadomości, ciekawostki oraz galeria.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                                Czy ktoś widział poniższy serial gdzieś online do obejrzenia?
                                https://www.filmweb.pl/serial/Longmire-2012-623636
                                Nie widzę a też chętnie bym obejrzał. Natomiast szukając powyższe natknąłem się przypadkiem na coś takiego:

https://www.filmweb.pl/serial/Gwiazda+szeryfa-2017-790968

Były detektyw z Londynu Jim Worth (Tim Roth) przeprowadza się z rodziną do zapomnianym przez boga i ludzi miasteczka Rocky Mountains. Mężczyzna wierzy, że w nowej pracy zapomni o demonach z przeszłości. Szybko jednak okazuje się, że nie będzie to łatwe. Gang kryminalistów wydaje na jego wyrok śmierci. Dochodzi do próby zabójstwa, w której ginie synek Wortha. Zrozpaczony mężczyzna zaczyna powoli zatracać się w samodestrukcji.

Ktoś coś?

Komentarz

Pracuję...
                                X