Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gambit Królowej - kto by pomyślał, że serial o szachach może być tak wciągający. 7 odcinków przeleciało jak z bicza strzelił.
    Bazinga!
    Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Narcos Meksyk 3 sezon oficjalnie potwierdzony.
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Barbarzyńcy - Losy trzech osób krzyżują się podczas bitwy w Lesie Teutoburskim w 9 roku n.e., kiedy to germańscy wojownicy powstrzymali rozprzestrzenianie się Cesarstwa Rzymskiego.

Aktorzy rozmwiają łaciną i niemieckim, za długi wstęp do bitwy i za mało trwała sama walka. Ogólnie polecam, nie ma żadnych wątków LGBT, także ci bardziej wyczuleni mogą tez zerknąć.
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
          Barbarzyńcy - Losy trzech osób krzyżują się podczas bitwy w Lesie Teutoburskim w 9 roku n.e., kiedy to germańscy wojownicy powstrzymali rozprzestrzenianie się Cesarstwa Rzymskiego.

Aktorzy rozmwiają łaciną i niemieckim, za długi wstęp do bitwy i za mało trwała sama walka. Ogólnie polecam, nie ma żadnych wątków LGBT, także ci bardziej wyczuleni mogą tez zerknąć.
          Obiecywałem sobie więcej, dlatego jestem trochę rozczarowany.
          Szału nie ma, ale .... jak ktoś lubi tematykę, to pewnie obejrzy ...
          Never Surrender

Komentarz

• Na NC+ dostępne 8 odcinków 4 sezonu "Upadek Królestwa"

https://www.filmweb.pl/serial/Upadek...wa-2015-742260

wcześniejsze 3 sezony na Netflix.

Mnie się dobrze ogląda, jak ktoś lubi klimaty, polecam.

Edit: dodałem tytuł
            Ostatnio edytowany przez Bo(L)etus; 156117.
            Never Surrender

Komentarz

• Jutro wjeżdża 3 sezon Suburry.

Komentarz

• Zamieszczone przez PogonFF
                Jutro wjeżdża 3 sezon Suburry.
                Jestem po 2 odc, a po końcówce pierwszego wtf ????

Komentarz

• Za tydzień w piątek KRÓL startuje na canal + oczekiwania mam bardzo wysokie.
                  Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez PogonFF
                    Jutro wjeżdża 3 sezon Suburry.
                    Bez spoilerów, ogromnie rozczarowanie, to w jaką stronę poszedł ten sezon.

Komentarz

• Szedł w dobrą stronę imho ale rozjebał cały klimat w ostatnim odcinku chyba nie było dobrego pomysłu na zakończenie

Komentarz

• Kończę drugą serię, fajnie że zostały jeszcze cztery.

Komentarz

• Il cacciatore. Polowanie na mafię 2

Pierwsze dwa odcinki na nc+, ale chyba też na playerze dostępne

Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
                          Never Surrender

Komentarz

• Zamieszczone przez Moriarty
                            Gambit Królowej - kto by pomyślał, że serial o szachach może być tak wciągający. 7 odcinków przeleciało jak z bicza strzelił.
                            Rewelacja. Końcówka do przewidzenia, ale ogląda się te pojedynki z zapartym tchem. Az przypomniały się czasy świetlicy szkolnej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar

Rewelacja. Końcówka do przewidzenia, ale ogląda się te pojedynki z zapartym tchem. Az przypomniały się czasy świetlicy szkolnej.
                              Jestem w trakcie i tak samo ja Wy - pod ogromnym wrażeniem.

Komentarz

• Spoko historia i sam serial, też mi podeszło.

Przy okazji zapytam czy ktoś oglądał bo jeszcze nie widziałem ale czytam same pochlebne opinie.
                                "Angielska gra” to sześcioodcinkowy serial dramatyczny opowiadający o początkach futbolu. Pokazuje on, jak osobom zaangażowanym w powstanie piłki nożnej udało się pokonać bariery klasowe i uczynić z niej najpopularniejszy sport świata.

Dwaj piłkarze z różnych środowisk nawiązują więź, dzięki której udaje się spopularyzować sport zarezerwowany dotąd tylko dla klasy wyższej.
                                2020 Netflix
                                Angielska gra (2020) - Dwaj piłkarze z różnych środowisk nawiązują więź, dzięki której udaje się spopularyzować sport zarezerwowany dotąd tylko dla klasy wyższej.

Dwaj piłkarze z różnych środowisk nawiązują więź, dzięki której udaje się spopularyzować sport zarezerwowany dotąd tylko dla klasy wyższej.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎