Gambit Królowej - kto by pomyślał, że serial o szachach może być tak wciągający. 7 odcinków przeleciało jak z bicza strzelił.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Barbarzyńcy - Losy trzech osób krzyżują się podczas bitwy w Lesie Teutoburskim w 9 roku n.e., kiedy to germańscy wojownicy powstrzymali rozprzestrzenianie się Cesarstwa Rzymskiego.
Aktorzy rozmwiają łaciną i niemieckim, za długi wstęp do bitwy i za mało trwała sama walka. Ogólnie polecam, nie ma żadnych wątków LGBT, także ci bardziej wyczuleni mogą tez zerknąć.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Barbarzyńcy - Losy trzech osób krzyżują się podczas bitwy w Lesie Teutoburskim w 9 roku n.e., kiedy to germańscy wojownicy powstrzymali rozprzestrzenianie się Cesarstwa Rzymskiego.
Aktorzy rozmwiają łaciną i niemieckim, za długi wstęp do bitwy i za mało trwała sama walka. Ogólnie polecam, nie ma żadnych wątków LGBT, także ci bardziej wyczuleni mogą tez zerknąć.
Szału nie ma, ale .... jak ktoś lubi tematykę, to pewnie obejrzy ...Never SurrenderKomentarz
-
Na NC+ dostępne 8 odcinków 4 sezonu "Upadek Królestwa"
https://www.filmweb.pl/serial/Upadek...wa-2015-742260
wcześniejsze 3 sezony na Netflix.
Mnie się dobrze ogląda, jak ktoś lubi klimaty, polecam.
Edit: dodałem tytułOstatnio edytowany przez Bo(L)etus; 156117.Never SurrenderKomentarz
-
-
Il cacciatore. Polowanie na mafię 2
Pierwsze dwa odcinki na nc+, ale chyba też na playerze dostępne
Never SurrenderKomentarz
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Spoko historia i sam serial, też mi podeszło.
Przy okazji zapytam czy ktoś oglądał bo jeszcze nie widziałem ale czytam same pochlebne opinie.
"Angielska gra” to sześcioodcinkowy serial dramatyczny opowiadający o początkach futbolu. Pokazuje on, jak osobom zaangażowanym w powstanie piłki nożnej udało się pokonać bariery klasowe i uczynić z niej najpopularniejszy sport świata.
Dwaj piłkarze z różnych środowisk nawiązują więź, dzięki której udaje się spopularyzować sport zarezerwowany dotąd tylko dla klasy wyższej.
Angielska gra (2020) - Dwaj piłkarze z różnych środowisk nawiązują więź, dzięki której udaje się spopularyzować sport zarezerwowany dotąd tylko dla klasy wyższej.
Komentarz
Komentarz