Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Ludzie i bogowie" całkiem dobrze się ogląda. Jak na razie lepszy dla mnie niż " Czas honoru"

Komentarz

• Poważnie?
      Spodziewałem się czegoś lepszego ,ale na pełną ocenę ,czas będzie na koniec serii.
      Jak dla mnie ,po 3 odcinkach szału nie ma.
      "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Obejrzałem wczorajszy odcinek. Szału nie ma. W moim odczuciu zbyt dużo zbędnych ujęć w slow motion i próba nawiązywania do klimatu Peaky Blinders. Nie trafia to do mnie.

Komentarz

• Od dziś na HBO. Zapowiada się ciekawie.

349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
            Od dziś na HBO. Zapowiada się ciekawie.

https://hbogo.pl/seriale/patria/sezon-1
            To ja polecam książkę, na podstawie której nakręcono serial - Fernando Aramburu "Partia". Warto przeczytać przed obejrzeniem

Komentarz

• Zamieszczone przez El Peyote Asesino

To ja polecam książkę, na podstawie której nakręcono serial - Fernando Aramburu "Partia". Warto przeczytać przed obejrzeniem
              Mam ją w domu. Zabierałem się za nią 3 razy ale jakoś nie mogłem się przebić przez początek . Może faktycznie teraz jest okazja.
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

Komentarz

Mam ją w domu. Zabierałem się za nią 3 razy ale jakoś nie mogłem się przebić przez początek . Może faktycznie teraz jest okazja.
                Polecam wrócić, może nie jest to wybitna lektura, ale fajnie osadzona w tamtejszych realiach i tłumacząca wiele spraw Chociaż ja tutaj nie jestem do końca obiektywny bo się dość mocno interesuję tematyką

Komentarz

• 30 października wjeżdża trzeci, ostatni sezon Suburry.
                  Il potere farà terra bruciata. Suburra stagione 3, 30 ottobre, solo su Netflix.#SerieNetflix #Suburra #NetflixItaliaSeguici sempre su:Netflix: https://www.ne...

Komentarz

• 29 paźdzernika wchodzi też 3 sezon "Szpiega D83"

Ostatnio edytowany przez Tomi; 18.
                    Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Na jesieni 2021 "Dexter" wróci, z jeszcze jednym, finałowym sezonem.
                      Mam mieszane uczucia, z sentymentu pewnie się obejrzy, ale od 4 sezonu był straszny zjazd w dół z poziomem.

Stacja Showtime zamówiła realizację nowego sezonu serialu „Dexter”, który zakończył się siedem lat temu po ośmiu sezonach.
                      Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomi
                        Na jesieni 2021 "Dexter" wróci, z jeszcze jednym, finałowym sezonem.
                        Mam mieszane uczucia, z sentymentu pewnie się obejrzy, ale od 4 sezonu był straszny zjazd w dół z poziomem.

https://filmozercy.com/wpis/serial-d...jednym-sezonem
                        Drwal wychodzi z lasu. Ja tam sie cieszę.
                        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Wstrząsający dokument...

349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

Kawał ch..., niech gnije.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomi
                              Na jesieni 2021 "Dexter" wróci, z jeszcze jednym, finałowym sezonem.

https://filmozercy.com/wpis/serial-d...jednym-sezonem
                              Czekam z niecierpliwością i obawą. Z jednej strony bardziej już zepsuć się chyba się nie da. Tylko właśnie, czy na pewno?

Zamieszczone przez Tomi
                              29 paźdzernika wchodzi też 3 sezon "Szpiega D83"
                              Pierwszy sezon był super, drugi mocno mnie rozczarował. I tu mam podobne odczucia co z Dexterem.
                              Bazinga!
                              Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Nawiedzony dwór w Bly - słabszy od "Nawiedzony dom na wzgórzu", ale w sam raz na jesienne deszczowe wieczory.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎