Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wystartował Yellowstone sezon 3.

I tu pytanie. Ktoś widział możliwość obejrzenia online?

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee
      Wystartował Yellowstone sezon 3.

I tu pytanie. Ktoś widział możliwość obejrzenia online?
      Ło matko, podbijam.

Komentarz

• https://www.youtube.com/watch?v=7wu3vUxQiqk

Komentarz

• Na torrentach też już jest
          "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej

Ło matko, podbijam.
            Jedno miejsce tylko fil + man. Na C+ niestety tylko 1 i 2 sezon, a na Paramount Play raczej w tym roku nie będzie.

Yellowstone wychodzi u mnie na czoło peletonu jeśli chodzi o ulubione seriale ostatnich lat. Oczywiście nie jest to serial dla każdego, to takie back to 80's, ale jeśli kogoś potrafi zauroczyć klimat i widoki Montany, stanu większego od Polski z ludnością 1 mln mieszkańców, gdzie rezerwaty stanowią połowę powierzchni to może się w tym serialu zakochać. Moim zdaniem już na tym etapie serial ma wszystko: aktorstwo, fabułę, emocje, intro, muzykę, czy właśnie ten klimat, że można mu śmiało wróżyć +/- 10 sezonów.
            Ostatnio edytowany przez midzi; 23991.

Komentarz

• Co to jest fil + man?

Komentarz

• Serwis z linkami. Połączenie tego przyrostka i przedrostka z końcówką .cc

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi
                  Serwis z linkami. Połączenie tego przyrostka i przedrostka z końcówką .cc
                  O królu złoty dziękuwa, widzę 3 odcinki więc wieczór z głowy bo raczej nie wytrzymam aż ukażą się wszystkie https://filman.cc/serial-online/385/yellowstone

Nie miałem pojęcia o tej stronce a, że 3Filmy zrobiły numer i doyebali Premium to mam nadzieję, że się przyda do innych tytułów także.

e:
                  No i niestety nie wytrzymałem, pozostało te nieznośne czekanie na kolejny odcinek, co tam jak tam.
                  Klimat zachowany, wszystko jak należy, mógłbym to oglądać w nieskończoność(chyba przez sentyment do takich widoków i życia będąc mieszczuchem he).
                  Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.

Komentarz

• No klimacik sztos trzeba przyznać. Jeden z niewielu seriali, gdzie dłużny, kadry i widoczki kompletnie nie męczą, a jakbym kiedyś mógł do jankesów jechać to tylko do Montany

Komentarz

• Quiz - oparta na faktach historia wałku, jaki miał miejsce w brytyjskiej wersji Milionerów. Polecam.

Tło historii: https://porcjawiedzy.pl/2020/02/char...oszustwie.html
                      Ostatnio edytowany przez Szawar; 982.
                      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Nakręcony opiniami tutaj włączyłem to Last Dance i ciekawy, ale dla nie fana koszykówki aż tak dupy nie urywa jednak
                        ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                          Ogląda ktoś Dark 3sezon ? Jestem po dwóch odcinkach i powiem że jest jeszcze bardziej *****.any niż wcześniej

Mało rozumiem ale oglądam dalej
                          Skonczyłem, trzeci sezon bardzo dobry, pozytywnie pokręcony, ale tez w dobry sposób wyjasniony.
                          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                            Ogląda ktoś Dark 3sezon ? Jestem po dwóch odcinkach i powiem że jest jeszcze bardziej *****.any niż wcześniej

Mało rozumiem ale oglądam dalej
                            Moim zdaniem straszne gówno. Drugi sezon był sporym rozczarowaniem, w trzecim jestem w połowie 4 odcinka i raczej już sobie odpuszczę. Zlepek scen, dialogów i obrazów bez sensu.
                            Szkoda, że nie skończył się na pierwszym sezonie.
                            #druzynanatop3

Komentarz

• No mi zostały dwa odcinki ale już od ponad dwóch tygodni nie moge się za nie zabrać a to już źle świadczy o serialu
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Ja tak miałem z "Mr. Robot". Pierwszy sezon wow, trzeci skończyłem w połowie. "Westworld" drugi sezon zakończony na przedostatnim odcinku.

Polecam "Big little lies" oraz "Succession". Oba produkcji HBO. Szczególnie pierwszy, kawał dobrego kina.
                                #druzynanatop3

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎