Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Budyń_70

Niedawno połknąłem jednym tchem cztery odcinki i więcej nie widziałem, tak więc zapytuję, czy już są dostępne kolejne.
    Są dostępne wszystkie 10. A nawet jest 11 taki nieoficjalny, który został stworzony przez fana, traktujący o tym co się działo później z poszczególnymi graczami Bulls po odejściu z Chicago.
    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar

Są dostępne wszystkie 10. A nawet jest 11 taki nieoficjalny, który został stworzony przez fana, traktujący o tym co się działo później z poszczególnymi graczami Bulls po odejściu z Chicago.
      Dzięki, rychło zabiorę się za nie

Komentarz

• Na Netflixie są wszystkie.
        349meczów*
        71 goli*
        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• W głębi lasu... Netflixa. Godne polecenia.
          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• No właśnie ktoś jeszcze ogląda? Bo przed premierą, recenzje były rózne

Komentarz

• Obejrzałem 4 odcinki z 6 i na mnie szału nie robi.
              q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik
                No właśnie ktoś jeszcze ogląda? Bo przed premierą, recenzje były rózne
                Podbijam, obejrzałem pierwszy odcinek i szału nie było. Zastanawiam się czy brnąć dalej czy sobie odpuścić.

Komentarz

• Nie brnij. Ja dałem radę do połowy drugiego odcinka. Lepiej popatrzeć w sufit.
                  #druzynanatop3

Komentarz

• Nie znacie się... ostatnie dwa odcinki robią robotę. A co do recenzji to chyba więcej tych pozytywnych.
                    Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Pierwszy obejrzalem, zobacze jak będzie to wchodziło dalej

Komentarz

• A tymczasem nie wiem kiedy ale wyszedł 4 sezon The Last Kingdom:

https://3filmy.com/serial/the-last-k...-4mvebp23.html

Polecać nie muszę.

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik
                          No właśnie ktoś jeszcze ogląda? Bo przed premierą, recenzje były rózne
                          Z ciekawości obejrzałem. Serial łyknąłem w 2 wieczory. Sporo zagwostek, można się przyczepiać zawsze do wszystkiego ale ogólnie na plus, zaskoczony pozytywnie. Denerwowało mnie na początku to skakanie w czasie i oczywiście jak to bywa w naszych produkcjach brak polskich liter.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej

Z ciekawości obejrzałem. Serial łyknąłem w 2 wieczory. Sporo zagwostek, można się przyczepiać zawsze do wszystkiego ale ogólnie na plus, zaskoczony pozytywnie. Denerwowało mnie na początku to skakanie w czasie i oczywiście jak to bywa w naszych produkcjach brak polskich liter.
                            Został mi ostatni odcinek. Pierwszy zdecydowanie najgorszy potem lepiej ale dupy nie urywa. Jako że akcja filmu dzieje się w Polsce to naturalnie trzeba było dodać wątek antysemicki.

Komentarz

• Ogląda ktoś Dark 3sezon ? Jestem po dwóch odcinkach i powiem że jest jeszcze bardziej *****.any niż wcześniej

Mało rozumiem ale oglądam dalej
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                                Ogląda ktoś Dark 3sezon ? Jestem po dwóch odcinkach i powiem że jest jeszcze bardziej *****.any niż wcześniej

Mało rozumiem ale oglądam dalej
                                Jestem po trzecim odcinku.
                                Uważam pierwszy sezon za majstersztyk. Drugi - dobry, być może bardzo dobry. Na razie trzeci jest bardzo blisko pierwszego. Jeden z najlepszych seriali jaki oglądałem. Najmniejsza chwila nieuwagi i można zgubić wątek. Ten serial trzeba oglądać bez jakichkolwiek rozpraszaczy.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎