Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
Poszukaj takiej szwedzkiej perełki:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Stul...kn%C4%85%C5%82
I takiej hiszpańskiej:
Edyta:
A teraz obejrzałem też ten drugi. Też polecam.Ostatnio edytowany przez Tyler_Durden; 20423.Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Szukałem czegoś do obejrzenia z żoną która stwierdziła że ma już dosyć oglądania morderstw i bluzgów. Sympatyczna komedia i ma aż 9 sezonów. Do obejrzenia na Netfixie.
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Uwięzione -Macarena ( Maggie Civantos ) jest naiwną młodą kobietą, która przez swojego szefa, popełnia kilka przestępstw związanych z manipulacją i sprzeniewierzeniem konta w firmie, w której pracuje. Została przyłapana i oskarżona o cztery przestępstwa skarbowe, za co jest prewencyjnie więziona w Cruz del Sur. Czeka ją emocjonalny szok, który pociąga za sobą wejście do więzienia i skomplikowane relacje między więźniami, wśród których jest Zulema ( Najwa Nimri ), najbardziej niebezpieczna więźniarka centrum.
Więzienie to miejsce, w którym wkrótce odkrywa, że będzie musiała przeżyć siedem lat ,przechodzi zmiany, ewoluuje i stają się zupełnie inną osobą, podczas gdy jej rodzina jest zaangażowana w śledzenie dużej ilości ukrytych pieniędzy, które są powiązane z parą Zulemy, „Egipcjaninem” ( Adryen Mehdi ).
Seria odzwierciedla dzień po dniu więźniów i grupę urzędników więziennictwa oraz transformację nieszkodliwej osoby, najwyraźniej niezdolnej do zrobienia krzywdy, w ocalałego, który odrzuca na bok swoje skrupuły. Walka o przetrwanie oznacza współistnienie więźniów, charakteryzuje się sojuszami, zdradami i zemstą zarówno wśród więźniów, jak i wśród urzędników.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
-
-
Dzięki Ivan. Po połknięciu 2óch odcinków stwierdzam, że "wciągło"
Komentarz
Komentarz