Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez pan_nikt

Dzięki. A jeśli chodzi o filmy?
    Nie ten temat. Milerowie, Wieczór gier, Ballada o Busterze Scruggsie, Brud, Hangover, Kocha ,lubi, szanuje.

Komentarz

• Racja Ivan Drugi. Mimo wszystko dzięki za wszystkie pozycje. Coś na pewno wybiorę
      (L)

Komentarz

• http://pilkarskie-balkany.pl/serial-...Oe88gEuXIHGcsc ktoś to widział gdzieś z polskimi napisami? (to nie reklama portalu, spokojnie)
        Ostatnio edytowany przez Układ; 9320.
        ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Tiger king... Tego się raczej nie da opisać, to trzeba obejrzeć. 8 odcinkowy dokument o ludziach zarabiających na egzotycznych zwierzętach(głownie lwy i tygrysy) i organizacji walczącej z nimi. Kulty, morderstwo i szaleństwo

Komentarz

• Obejrzałem 100 latka dzięki tej rekomendacji. Fajny film, polecam.

Edyta:
            A teraz obejrzałem też ten drugi. Też polecam.
            Ostatnio edytowany przez Tyler_Durden; 20423.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tyler_Durden

Obejrzałem 100 latka dzięki tej rekomendacji. Fajny film, polecam.
              Polecam więcej moich postów. Ten hiszpański też jest przekozak! .
              Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
              "
              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Szukałem czegoś do obejrzenia z żoną która stwierdziła że ma już dosyć oglądania morderstw i bluzgów. Sympatyczna komedia i ma aż 9 sezonów. Do obejrzenia na Netfixie.

Komentarz

• Branie się za cokolwiek z pedalskiego z założenia Netflixa jest co najmniej...nieekskluzywne

Komentarz

• Zamieszczone przez szaka
                    Branie się za cokolwiek z pedalskiego z założenia Netflixa jest co najmniej...nieekskluzywne
                    To z czego brać? Heteroflixa? Netfix z założenia to ma zarabiać pieniądze, są tysiące filmów i człowiek świadomy tego co chce oglądać jest w stanie sobie przefiltrować treści.

Komentarz

• Zamieszczone przez PogonFF
                      ,, Kalifat" na Netfixie, można obejrzeć.
                      Jak dla mnie to nawet trzeba ! Naprawdę mocny i trzymający w napięciu do końca serial.
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Uwięzione -
                        Macarena ( Maggie Civantos ) jest naiwną młodą kobietą, która przez swojego szefa, popełnia kilka przestępstw związanych z manipulacją i sprzeniewierzeniem konta w firmie, w której pracuje. Została przyłapana i oskarżona o cztery przestępstwa skarbowe, za co jest prewencyjnie więziona w Cruz del Sur. Czeka ją emocjonalny szok, który pociąga za sobą wejście do więzienia i skomplikowane relacje między więźniami, wśród których jest Zulema ( Najwa Nimri ), najbardziej niebezpieczna więźniarka centrum.
                        Więzienie to miejsce, w którym wkrótce odkrywa, że będzie musiała przeżyć siedem lat ,przechodzi zmiany, ewoluuje i stają się zupełnie inną osobą, podczas gdy jej rodzina jest zaangażowana w śledzenie dużej ilości ukrytych pieniędzy, które są powiązane z parą Zulemy, „Egipcjaninem” ( Adryen Mehdi ).
                        Seria odzwierciedla dzień po dniu więźniów i grupę urzędników więziennictwa oraz transformację nieszkodliwej osoby, najwyraźniej niezdolnej do zrobienia krzywdy, w ocalałego, który odrzuca na bok swoje skrupuły. Walka o przetrwanie oznacza współistnienie więźniów, charakteryzuje się sojuszami, zdradami i zemstą zarówno wśród więźniów, jak i wśród urzędników.
                        Szybko zleciały 4 sezony, serial naprawdę wciągający. Są motywy LGBT w damskim wydaniu, więc można przymknąć oko dla tych bardziej wrażliwych. Polecam.

04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Ostatni Taniec - serial o Chicago Bulls! Polecam nie tylko fanom koszykówki.

Komentarz

• Kierunek noc - nie jest to serial najwyższych lotów, ale dobrze się ogląda. Plus za dobrą ścieżkę dźwiękową.
                            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Polecam. Dostępne na HBO.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi
                                ...
                                Dzięki Ivan. Po połknięciu 2óch odcinków stwierdzam, że "wciągło"

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎