Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ja osobiście Ślepnąc od świateł bardzo polecam, mi podszedł, a gra na przykład Frycza to mistrzostwo

Komentarz

• Gdyby główny bohater miał więcej niż jedną minę i ton głosu może by i był to dobry serial. Na mój(niewysublimowany) gust średniawka

Polacam do ogladania z żonką
      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Kingdom na netflixie. Koreański serial o zombie. Brzmi źle, ale jest bardzo spoko. Tym bardziej, że nie jest to coś w stylu Walking Dead, które znudziło z 5 lat temu, tylko poza tym, że są zombie jest jeszcze fabuła.

Komentarz

• Polecam mocno serial
          Sukcesja na HBOGo 8,5/10
          bałagan i porządek to tylko liczby...

Komentarz

• Zamieszczone przez wiaterek
            Zero Zero Zero - nazwałbym ten serial (1 sezon - 8 odcinków) taką amerykańską " podróbką" Gomorry.
            Mam nadzieje na 2 sezon. Pierwszy wciągnąłem w 1 koronawirusową dobę
            Dobrze się to oglądało (muzyka trzyma klimat i krajobrazy włoskie przede wszystkim)
            Polecam.

Ja zarzuciłem na te odcinki sieć poprzez rapideo.pl, ale oficjalnie serial jest na HBO GO
            Ale dlaczego amerykańska skoro to włoska produkcja i reżyserowana przez tego samego człowieka co Gomorra

Co do samego serialu to mam mieszane uczucia. Na pewno wątek meksykański jest najlepszy. Jest kilka odcinków które są wybitne ale tak po za tym to tak trochę przynudzał i liczę że kolejne sezony to rozkręca. Na pewno nie przypadl mi do gustu sposob przedstawienia fabuły ( te ciągłe powroty ) i pewnie dlatego serial tracił na akcji.

Nie mniej jednak chętnie obejrze kolejny sezon.
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Wjechał drugi sezon Sunderland till I die dziś
              Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!

Komentarz

• Kalifat szwedzki serial z bazy Netflixa. Całkiem dobra produkcja 7/10
                bałagan i porządek to tylko liczby...

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee
                  Kingdom na netflixie. Koreański serial o zombie. Brzmi źle, ale jest bardzo spoko. Tym bardziej, że nie jest to coś w stylu Walking Dead, które znudziło z 5 lat temu, tylko poza tym, że są zombie jest jeszcze fabuła.
                  Obejrzałem i również polecam. Widać, że się starali a zombie to tylko dodatek do całej fabuły
                  (L)

Komentarz

• Dom z papieru 4. To już dziś
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                      Dom z papieru 4. To już dziś
                      Zastanawiam się tylko czy obejrzeć cały sezon w weekend czy jednak w obecnej sytuacji rozłożyć serial na cały tydzień

Komentarz

• Zamieszczone przez TreLu$ '

Zastanawiam się tylko czy obejrzeć cały sezon w weekend czy jednak w obecnej sytuacji rozłożyć serial na cały tydzień
                        Jeden odcinek dziennie
                        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zero Zero Zero
                          Leonardo Fasoli umie w seriale
                          POLECAM!

Komentarz

• Zamieszczone przez Dolu
                            Zero Zero Zero
                            Leonardo Fasoli umie w seriale
                            POLECAM!
                            Gdzie to to można obejrzeć -> Maltese: Na tropie mafii ?

Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP

Gdzie to to można obejrzeć -> Maltese: Na tropie mafii ?
                              Znalazłem tylko pierwszy odcinek

Komentarz

• Ozark trzeci sezon mistrzostwo.
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡