Ja osobiście Ślepnąc od świateł bardzo polecam, mi podszedł, a gra na przykład Frycza to mistrzostwo
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Gdyby główny bohater miał więcej niż jedną minę i ton głosu może by i był to dobry serial. Na mój(niewysublimowany) gust średniawka
Polacam do ogladania z żonką
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez wiaterek Zobacz postaZero Zero Zero - nazwałbym ten serial (1 sezon - 8 odcinków) taką amerykańską " podróbką" Gomorry.
Mam nadzieje na 2 sezon. Pierwszy wciągnąłem w 1 koronawirusową dobę
Dobrze się to oglądało (muzyka trzyma klimat i krajobrazy włoskie przede wszystkim)
Polecam.
Ja zarzuciłem na te odcinki sieć poprzez rapideo.pl, ale oficjalnie serial jest na HBO GO
Co do samego serialu to mam mieszane uczucia. Na pewno wątek meksykański jest najlepszy. Jest kilka odcinków które są wybitne ale tak po za tym to tak trochę przynudzał i liczę że kolejne sezony to rozkręca. Na pewno nie przypadl mi do gustu sposob przedstawienia fabuły ( te ciągłe powroty ) i pewnie dlatego serial tracił na akcji.
Nie mniej jednak chętnie obejrze kolejny sezon.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Wjechał drugi sezon Sunderland till I die dziśDrwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaKingdom na netflixie. Koreański serial o zombie. Brzmi źle, ale jest bardzo spoko. Tym bardziej, że nie jest to coś w stylu Walking Dead, które znudziło z 5 lat temu, tylko poza tym, że są zombie jest jeszcze fabuła.(L)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaDom z papieru 4. To już dziś
Komentarz
-
Zamieszczone przez TreLu$ ' Zobacz posta
Zastanawiam się tylko czy obejrzeć cały sezon w weekend czy jednak w obecnej sytuacji rozłożyć serial na cały tydzień04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Komentarz
-
Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Komentarz