Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Na HBO Go trzeci sezon Westworld
    „Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".

Komentarz

• Abonenci Play mogą włączyć sobie bezpłatny 6 miesięczny abonament w Amazon Prime Video.
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez bkt
        Wczoraj obejrzalem. Szczerze mowiac slaby film, malo akcji kibolskiej. Juz nawet ten harrypotterowy byl lepszy
        Mam takie same odczucie, film o niespełnionej miłości i próbie wychowania dzieciaka, a w tle klimat ultras. Jedyny plus to przyśpiewki, o których wspomniano.
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Układ
          Antres, gdzie znalazłeś Nieśmiertelnego? Jest z polskimi/angielskimi napisami gdzieś?
          Po sieci lata już od 4 dni z polskimi napisani.
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares
            Po sieci lata już od 4 dni z polskimi napisani.
            Ale jakas przyzwoita wersja? Bo to co widzialem to jakis plik ok 1 gb czyli chyba z telefonu komorkowego

Komentarz

• Jeśli komuś brakuje piłki i nie oglądał jeszcze to polecam na Netflix serial Sunderland aż po grób. Rewelacyjny ! W dodatku 01.04 drugi sezon .
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                Jeśli komuś brakuje piłki i nie oglądał jeszcze to polecam na Netflix serial Sunderland aż po grób. Rewelacyjny ! W dodatku 01.04 drugi sezon .
                https://youtu.be/EhvzU1w8yBo
                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Finałowy sezon Dark nakręcony . Nie jest jeszcze znana data premiery ale wiadomo,że będzie
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik
                    Ale jakas przyzwoita wersja? Bo to co widzialem to jakis plik ok 1 gb czyli chyba z telefonu komorkowego
                    Ja obejrzałem 720p z napisami (ok. 3 GB) - jakość nie żyleta, ale spokojnie da się patrzeć bez krwawienia oczu.
                    Sam film dla fanów serialu 8/10 (może nawet 9/10). Dla reszty pewnie 6-7.
                    Na filmwebie typ w komentarzach rozbił bank kwestionując w jaki sposób film ma być 4 częścią sagi o nieśmiertelnym (z Christopherem Lambertem)

Komentarz

• Zamieszczone przez Neeryng
                      gdzie można zobaczyć ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                        Jeśli komuś brakuje piłki i nie oglądał jeszcze to polecam na Netflix serial Sunderland aż po grób. Rewelacyjny ! W dodatku 01.04 drugi sezon .
                        W tym momencie idealny ten serial, fajnie nakręcony, mozna zobaczyc funkcjonowanie klubu od wewnątrz i pokazany klimat brytyjskiego kibicowania z innej perspektywy.
                        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• L’immortale w końcu obejrzane, jak dla mnie i dla innych fanów Gomorry fajna wstawka przed sezonem numer 5 w sieci znalazłem ponad 14 gb wersje 1080p i dts 5.1

Komentarz

• Przypominam,że od dziś 3 sezon Ozark
                            349meczów*
                            71 goli*
                            58 asyst*

Komentarz

• slepnąc od swiatel - przymierzam się do tego na dzisiejszą noc z polecenia znajomego. Warto?
                              Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Nieporywa ale spoko.
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍