Zamieszczone przez Brylancik
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Zero Zero Zero - nazwałbym ten serial (1 sezon - 8 odcinków) taką amerykańską " podróbką" Gomorry.
Mam nadzieje na 2 sezon. Pierwszy wciągnąłem w 1 koronawirusową dobę
Dobrze się to oglądało (muzyka trzyma klimat i krajobrazy włoskie przede wszystkim)
Polecam.
Ja zarzuciłem na te odcinki sieć poprzez rapideo.pl, ale oficjalnie serial jest na HBO GOOstatnio edytowany przez wiaterek; 157576.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Układ Zobacz postaWataha 3 sezon - przyznam, że moc.I pytał dramatycznie , ,,jak to możliwe, żeby miasto stracić równie łatwo jak odrąbaną kończynę ?,, Niemcy – pisał już w wolnej Polsce w ,,Tygodniku Powszechnym ,, podtrzymują pamięć historyczną , a u nas w pismach takich jak ,,Newsweek,, , ,,Wprost,, , ,,Polityka,, nic, głucho , jakby nam tę pamięć nagle odrąbano ,,. I dalej : ,, Boli mnie zapomnienie. Opanował mnie jakiś smętek żałoby po tym mieście , o którym mówiło się ,,Leopolis semper fidelis ,,
Komentarz
-
Oglądaliście Ultras? Jak wrażenia?Dla mnie w miarę spoko, tematyka nietypowa dla takich filmów i za to plus, bo tak to w sumie bez szału. No i pojawiła się moja ulubiona melodia na końcu, którą śpiewa Napoli czyli Siamo figli del Vesuvio, choć lepiej na tę melodię bez wątpienia śpiewa San Lorenzo (dużo wolniej i ładniej). Można się rozmarzyć nad tą melodyjnością dopingu
] https://www.youtube.com/watch?v=qDNmWQpOwSYDrwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!
Komentarz
-
Pełnometrażowy film o Ciro, czyli Nieśmiertelny trzyma poziom Gomorry. Fajna zapowiedź 5 sezonu."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
A ja się z kolei zawiodłem. Oczekawałem więcej, tyle dobrze, że Marco D'Amore wróci do obsady.
Pytanie tylko czy sezon 5 Gomorry już skończony ? Bo jesli nie to pewnie premiera się przesunie.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaVarsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.
Komentarz
-
Obejrzałem Salę Samobójców. Hejter.
Pomysł jak najbardziej na czasie. Świetny główny bohater i dobrze zarysowany motyw. Jednak reżyser i scenarzysta (ci od Bożego Ciała) poszli totalnie na skróty i stereotypowo. Oczywiście lewactwo to wzór cnót i dobrej woli, patrioci to troglodyci, a finał w 100% przypominający Adamowicza. Totalne lewackie gówno. Ale co się dziwić jak TVN jest współproducentem
Komentarz
-
Zamieszczone przez PeCe Zobacz postaOglądaliście Ultras? Jak wrażenia?Dla mnie w miarę spoko, tematyka nietypowa dla takich filmów i za to plus, bo tak to w sumie bez szału. No i pojawiła się moja ulubiona melodia na końcu, którą śpiewa Napoli czyli Siamo figli del Vesuvio, choć lepiej na tę melodię bez wątpienia śpiewa San Lorenzo (dużo wolniej i ładniej). Można się rozmarzyć nad tą melodyjnością dopingu
] https://www.youtube.com/watch?v=qDNmWQpOwSY
Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.
Komentarz
Komentarz