Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Brylancik Zobacz posta
    Gdzie ogladasz ?
    Kolega ściągnął na Chomiku.
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Bloodride - nowy 6-odcinkowy serial od Netflixa. Niepowiązane ze sobą odcinki w klimacie horroru. Gniot.
      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• The Valhalla Murders - Netflix

6/10

Na plus islandzkie krajobrazy a poza tym nic specjalnego.

Komentarz

• Wataha 3 sezon - przyznam, że moc.
          ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• 2 sezon Formuły 1 trzyma poziom.
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Better Call Saul 5 sezon, jak dotąd najlepszy. Czuć już klimat Breaking Bad.

Komentarz

• Zero Zero Zero - nazwałbym ten serial (1 sezon - 8 odcinków) taką amerykańską " podróbką" Gomorry.
                Mam nadzieje na 2 sezon. Pierwszy wciągnąłem w 1 koronawirusową dobę
                Dobrze się to oglądało (muzyka trzyma klimat i krajobrazy włoskie przede wszystkim)
                Polecam.

Ja zarzuciłem na te odcinki sieć poprzez rapideo.pl, ale oficjalnie serial jest na HBO GO
                Ostatnio edytowany przez wiaterek; 157576.

Komentarz

• Zamieszczone przez Układ Zobacz posta
                  Wataha 3 sezon - przyznam, że moc.
                  gdzie można zobaczyć ?
                  I pytał dramatycznie , ,,jak to możliwe, żeby miasto stracić równie łatwo jak odrąbaną kończynę ?,, Niemcy – pisał już w wolnej Polsce w ,,Tygodniku Powszechnym ,, podtrzymują pamięć historyczną , a u nas w pismach takich jak ,,Newsweek,, , ,,Wprost,, , ,,Polityka,, nic, głucho , jakby nam tę pamięć nagle odrąbano ,,. I dalej : ,, Boli mnie zapomnienie. Opanował mnie jakiś smętek żałoby po tym mieście , o którym mówiło się ,,Leopolis semper fidelis ,,

Komentarz

• Jak ktoś ma HBO i jeszcze jakimś cudem nie oglądał to gorąco polecam, pierwsze siedem odcinków minęło błyskawicznie.

Komentarz

• Oglądaliście Ultras? Jak wrażenia? Dla mnie w miarę spoko, tematyka nietypowa dla takich filmów i za to plus, bo tak to w sumie bez szału. No i pojawiła się moja ulubiona melodia na końcu, którą śpiewa Napoli czyli Siamo figli del Vesuvio, choć lepiej na tę melodię bez wątpienia śpiewa San Lorenzo (dużo wolniej i ładniej). Można się rozmarzyć nad tą melodyjnością dopingu

S.S.C. Napoli (Football Team), ACF Fiorentina (Football Team), Curva

] https://www.youtube.com/watch?v=qDNmWQpOwSY
                      Drwi sobie z nas pyszny nieprzyjaciel i odważny jest, bo za rzeką stoi. Przeszedł morze, żeby Polskę uciemiężyć, pokażę mu więc, że i Polakom rzeki nie przeszkadzają wypędzić najeźdźcy. Bracia! Dla odważnych droga na drugi brzeg taka sama jest przez most, co przez wodę. Komu Ojczyzna miła, za mną!

Komentarz

• Pełnometrażowy film o Ciro, czyli Nieśmiertelny trzyma poziom Gomorry. Fajna zapowiedź 5 sezonu.
                        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• A ja się z kolei zawiodłem. Oczekawałem więcej, tyle dobrze, że Marco D'Amore wróci do obsady.

Pytanie tylko czy sezon 5 Gomorry już skończony ? Bo jesli nie to pewnie premiera się przesunie.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
                          Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Obejrzałem Salę Samobójców. Hejter.

Pomysł jak najbardziej na czasie. Świetny główny bohater i dobrze zarysowany motyw. Jednak reżyser i scenarzysta (ci od Bożego Ciała) poszli totalnie na skróty i stereotypowo. Oczywiście lewactwo to wzór cnót i dobrej woli, patrioci to troglodyci, a finał w 100% przypominający Adamowicza. Totalne lewackie gówno. Ale co się dziwić jak TVN jest współproducentem

Komentarz

• Zamieszczone przez PeCe Zobacz posta
                              Oglądaliście Ultras? Jak wrażenia? Dla mnie w miarę spoko, tematyka nietypowa dla takich filmów i za to plus, bo tak to w sumie bez szału. No i pojawiła się moja ulubiona melodia na końcu, którą śpiewa Napoli czyli Siamo figli del Vesuvio, choć lepiej na tę melodię bez wątpienia śpiewa San Lorenzo (dużo wolniej i ładniej). Można się rozmarzyć nad tą melodyjnością dopingu

S.S.C. Napoli (Football Team), ACF Fiorentina (Football Team), Curva

] https://www.youtube.com/watch?v=qDNmWQpOwSY
                              Wczoraj obejrzalem. Szczerze mowiac slaby film, malo akcji kibolskiej. Juz nawet ten harrypotterowy byl lepszy

Lubisz pie.dolic? Pie.dol ITI.

Komentarz

• Antres, gdzie znalazłeś Nieśmiertelnego? Jest z polskimi/angielskimi napisami gdzieś?
                                ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

Pracuję...
                                X