Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez b.
    Są i pozytywne skutki tego jebanego koronowirusa - bedzie czas na odpalenie seriali. Jako, ze dawno nic nie ogladalem (poza Czarnobylem i Watahą) poleccie jakis serial z gatunku kryminał/thriller/dramat/dokument.

Ten Outsider już się skonczyl chyba, warto?
    Są takie filmy, że o czwartej w nocy przy zamykających się ze zmęczenia oczach wkłada się łeb pod zimny prysznic by zobaczyć serię do końca.

Outsiderowi ( jak dla mnie ) daleko do takiego filmu

Zatrzymałem się na 9 odcinku ( w zasadzie można było zamknąć te 9 sztuk w trzech odcinkach ) i w nie jestem nawet ciekawy zakończenia.

Co do poleceń to z dużym prawdopodobieństwem nie zawiedziesz się na filmie "Manhunt: Unabomber" ( o ile już nie widziałeś ).

Komentarz

• Nie słyszałem o tym serialu (Unabomber), ale widzę, że Netflix, zatem lgbt lekko czy do wyrzygania?
      "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

• Zamieszczone przez BlackAdder
        Nie słyszałem o tym serialu (Unabomber), ale widzę, że Netflix, zatem lgbt lekko czy do wyrzygania?
        Bez - przynajmniej w pierwszym sezonie bo widzę właśnie że są już dwa
        Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Thx, dopisany do listy 👍. I jeszcze przy okazji, kojarzycie jakiś serial w stylu Yellowstone tudzież Longmire?
          "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

Komentarz

• Dzięki za polecenia, jako pierwszy pójdzie Unabomber

Komentarz

Thx, dopisany do listy ��. I jeszcze przy okazji, kojarzycie jakiś serial w stylu Yellowstone tudzież Longmire?
              Gdzie oglądałeś Longmire?

Komentarz

• Kodi - fanfilm lub alltube.

Komentarz

Thx, dopisany do listy ��. I jeszcze przy okazji, kojarzycie jakiś serial w stylu Yellowstone tudzież Longmire?
                  Deadwood (2004) - Lipiec 1876. W opanowanym gorączką złota Deadwood zjawiają się obcy, którzy chcą tu rozpocząć nowe życie.

Godless (2017) - Okrutny zbrodniarz terroryzuje Dziki Zachód w poszukiwaniu byłego członka swojej bandy, który zaczął nowe życie w spokojnym miasteczku zamieszkanym przez same kobiety.
                  04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez zie(L)ak
                    Narcos:Meksyk dwa sezony w 4 dni. Z żalem stwierdzam że Pablo i kartel z Cali mi bardziej podeszli. Teraz biorę się za zaległą Gomorre. Podobno Ciro wraca w 5 sezonie.
                    Gomorra s05 już jest?

Komentarz

• Zamieszczone przez Mrugs
                      Gomorra s05 już jest?
                      27 marca wychodzi film o Ciro, a potem w 5 sezonie też ma być.
                      "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Dzięki, chodziło mi o klimaty westernowe osadzone współcześnie, ale ten o walce rodzin wydaje się interesujący

Komentarz

Dzięki, chodziło mi o klimaty westernowe osadzone współcześnie, ale ten o walce rodzin wydaje się interesujący
                          Hatfields & McCoy jest spoko. Można obejrzeć. Ja chyba nawet dwa razy to przerobilem.

Jeszcze Klondike można oblukać
                          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares
                            27 marca wychodzi film o Ciro, a potem w 5 sezonie też ma być.
                            Ale, że co? Ciro powraca w 5 sezonie? No ja wiem, że ma ksywę Nieśmiertelny, ale mimo wszystko...

EDIT

Poczytałem.
                            Wiem wszystko. Biorę się za oglądanie Nieśmiertelnego.
                            Ostatnio edytowany przez gothblack; 119431.

Komentarz

• Gdzie ogladasz ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik
                                Gdzie ogladasz ?
                                Trzeba polować w sieci. Mnie się niestety nie udało. Jak znajdę napiszę Ci na priv.
                                27.03. miał wejść do naszych kin ponoć. Z wiadomych powodów tak się nie stanie.
                                Nie wiem kiedy i czy puszczą na HBO>

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎