Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jedyny który może wkręcić i ma znamiona jakiejkolwiek autentyczności to Bad Blood.
Historia ciekawa ale strasznie źle opowiedziana. Można było na tym zrobić znacznie ciekawszy i lepszy serial
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Obejrzałem jedną część nowej serii Netflixa " Filmy naszej młodości" i spodobało mi się. Są tam kulisy powstania filmu, rozmowy z twórcami i mnóstwo ciekawostek prosto z planu. Materiał fajnie zmontowane z fragmentami filmu z dużą dawką humoru. Obejrzałem odcinek o Die Hard, oprócz tego jest jeszcze Dirty Dancing, Kevin sam w domu i Ghostbusters.
Na polskie napisy raczej nie ma co liczyć? Te wszystkie polskie seriale czy filmy nie idzie zrozumieć a Wataha z tego co pamiętam była w tym gatunku wybitna
Na polskie napisy raczej nie ma co liczyć? Te wszystkie polskie seriale czy filmy nie idzie zrozumieć a Wataha z tego co pamiętam była w tym gatunku wybitna
Są napisy po polsku
A jeśli ktoś się zastanawia czy warto oglądać to po 1 odcinku stwierdzam, że TAK! Zdecydowanie!
Po ostatnim sezonie emotka powinna być mniej uśmiechnięta
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
No to w takim wypadku się uśmiechaj.
Ja pewnie obejrzę z rozpędu, dla domknięcia historii, ale gdyby pierwszy sezon był taki, jak ostani, to byłby pewnie moim ostatnim.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Szczerze mówiąc nie pamiętam jak się skończyło. Znaczy się pamiętam, że się „nie skończyło” i po prostu sezon skończył się w połowie historii. Jak wejdzie 4 sezon, to obejrzę, ale już ten 3 oglądało się dużo gorzej niż pierwsze dwa.
Komentarz