Wikingów do 4 sezonu mogę polecić
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Wojownik (2019-) serial TV, Warrior
Pojawiło się coś takiego, ukazały się dopiero 2 odcinki. Zasiądę wieczorem ale po 10ciu minutach seansu liczę na prawdę na coś dobrego. Stare ciuchy, uliczki, zakamarki, błoto, klimat jest. Mam nadzieję, że będzie to takie żółte Peaky BlindersDruga połowa XIX wieku. Ah Sahm (Andrew Koji) jest cudownym dzieckiem sztuk walki, który przybywa w tajemniczych okolicznościach z Chin do San Francisco, gdzie zaczyna pracować dla jednej z najpotężniejszych organizacji przestępczych w Chinatown. Oparty na zapiskach Bruce’a Lee nowy serial, który został nakręcony w Kapsztadzie.
Wojownik (2019) - Młody mistrz sztuk walki przybywa z Chin do San Francisco, gdzie wplątuję się w wojnę pomiędzy azjatyckimi gangami.
Cena domeny: 4000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Komentarz
-
Odwroceni ojcowie i corki - gdzie obejrzeć w necie? macie jakieś strony, bo ja to nie ogarnięty w tych internetach jestemPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"Komentarz
-
Komentarz
-
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"Komentarz
-
Najlepsza opcja na reklamy i cięcia heh."Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."Komentarz
Komentarz