Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wikingów do 4 sezonu mogę polecić

Komentarz

• Gomorra pierwsze 2 odc sztos, potem zamuła i 6 znów sztos.
      ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Zamieszczone przez Układ
        Gomorra pierwsze 2 odc sztos, potem zamuła i 6 znów sztos.
        Mam podobne odczucia, właśnie skończyłem 5/6. Ile ma być odcinków w tym sezonie?

Komentarz

• Zamieszczone przez invictus
          Mam podobne odczucia, właśnie skończyłem 5/6. Ile ma być odcinków w tym sezonie?
          12.

Ja jestem po 4 odcinkach i chyba tylko 1 był fajny. Wątek londyński mega nudny i same dłużyzny.
          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• są tutaj fani Rodziny Soprano?

Komentarz

• to ja na Gomorra 4 patrze zupelnie inaczej. Watek londynski czy milosny poczatkowo nudza, ale patrzac przez pryzmat tego co sie dzieje dalej buduja kontekst dla pozniejszych wydarzen oraz tego, jak niektore postacie ewoluuja.

Komentarz

• Panowie nie rozpędzajcie się za bardzo w tych opisach Gomorry, albo ostrzegajcie, że spoilerujecie.
                "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez beka
                  to ja na Gomorra 4 patrze zupelnie inaczej. Watek londynski czy milosny poczatkowo nudza, ale patrzac przez pryzmat tego co sie dzieje dalej buduja kontekst dla pozniejszych wydarzen oraz tego, jak niektore postacie ewoluuja.
                  O właśnie. Robi się trochę telenowela ale nadal wciąga
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                    O właśnie. Robi się trochę telenowela ale nadal wciąga
                    A czy wiadomo, kiedy Gomorra będzie w tv HBO, nie w HBO GO ?

Komentarz

• GoT ktoś coś? Rzućcie na priva, plis.
                      ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Wojownik (2019-) serial TV, Warrior
                        Pojawiło się coś takiego, ukazały się dopiero 2 odcinki. Zasiądę wieczorem ale po 10ciu minutach seansu liczę na prawdę na coś dobrego. Stare ciuchy, uliczki, zakamarki, błoto, klimat jest. Mam nadzieję, że będzie to takie żółte Peaky Blinders
                        Druga połowa XIX wieku. Ah Sahm (Andrew Koji) jest cudownym dzieckiem sztuk walki, który przybywa w tajemniczych okolicznościach z Chin do San Francisco, gdzie zaczyna pracować dla jednej z najpotężniejszych organizacji przestępczych w Chinatown. Oparty na zapiskach Bruce’a Lee nowy serial, który został nakręcony w Kapsztadzie.

Wojownik (2019) - Młody mistrz sztuk walki przybywa z Chin do San Francisco, gdzie wplątuję się w wojnę pomiędzy azjatyckimi gangami. 

Cena domeny: 4000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Ogladaj.to - najlepsze filmy online i seriale online w jakości HD bez limitu! Tutaj obejrzysz cały film online bez limitu! Znajdziesz tu najnowsze premiery filmowe z lektorem, po polsku oraz z dubbingiem do pobrania.
                        A co do Gomorry to jak dla mnie dalej wysoooko, nawet lekko krytykowany motyw londyński jakoś mnie nie zdołował. Taka sinusoida też jest wskazana.

Komentarz

• Odwroceni ojcowie i corki - gdzie obejrzeć w necie? macie jakieś strony, bo ja to nie ogarnięty w tych internetach jestem
                          Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin
                            Odwroceni ojcowie i corki - gdzie obejrzeć w necie? macie jakieś strony, bo ja to nie ogarnięty w tych internetach jestem
                            Player.pl
                            Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas
                              Player.pl
                              Te reklamy wkurzają i tnie się trochę. Kiedyś były jakieś kinomaniak i CDA, ale teraz lipa patrzę

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
                              Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Najlepsza opcja na reklamy i cięcia heh.
                                "Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎