Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez padre
    Potwierdzam, warto

HBO puściło od razu całą serię - 8 odcinków. Bankowo będzie druga seria.
    Też potwierdzam. Ostatni serial który się tak przyjemnie oglądało to była Fala Zbrodni.
    Jeszcze mam 3 odcinki do obejrzenia przed sobą, ale już nie mogę się doczekać drugiej serii.

Komentarz

• Tak samo. Nie wiem po czemu takie dobre opinie. Ja szczerze mówiąc się zmęczyłem oglądaniem. Flaki z olejem. Straszne a zapowiadało się fajnie.

e:
      do tytułu ŚlepnącOŚ pisalem i posta Raffelsa
      Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.

Komentarz

• Ktoś się orientuje gdzie można obejrzeć Lucyfera online? Głównie 3 sezon mnie interesuje.
        NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola
          Ktoś się orientuje gdzie można obejrzeć Lucyfera online? Głównie 3 sezon mnie interesuje.
          Cena domeny: 100000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
            Mnie tam ŚOŚ nie porwało. Po za kilkoma rolami(Frycz genialny) aktorsko bieda, fabuła też na kolana nie rzuca. Fajne zdjęcia, montaż i to wszystko. IMO Pakt był poziom wyżej.
            Mnie porwało, dlatego, że najpierw przeczytałem książke, jestem dopiero na 5odcinku, ale moje wyobrażenia z książki pasują jak ulał.
            Główny bohater w książce, był właśnie taki bez emocjonalny, z dystansem do każdego i najlepiej nie mówiąc nic nikomu - jak to w tej branży.
            Dla mnie na plus, aczkolwiek nie jestem jakimś zbytnim fanem jakichkolwiek seriali

Komentarz

• Zamieszczone przez cffan
              Co prawda dopiero się zabieram, ale to chyba jedna z nielicznych pozytywnych opinii o ostatnim sezonie HoC.
              Skończyłem. Mimo wymuszonego zakończenia serii oglądało się naprawdę fajnie. Tak jak pisałem wcześniej, szkoda, że koniec. Naszczescie za 2 tygodnie Narcos
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares
                dziękuję
                NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Włóczykij
                  Główny bohater w książce, był właśnie taki bez emocjonalny, z dystansem do każdego i najlepiej nie mówiąc nic nikomu - jak to w tej branży.
                  Jestem w trakcie i dla mnie również serial gites, ma klimat a to się liczy.

I nie wiedziałem, że Saful poszedł w aktorkę, na moje mało fachowe oko gra całkiem elegancko

Komentarz

• Książka jest napisana na dłużej niż ten pierwszy sezon ŚOŚ?

Komentarz

• Zamieszczone przez Kolodont
                      Książka jest napisana na dłużej niż ten pierwszy sezon ŚOŚ?
                      Nie. Oczywiście, ciągnąć serial można bez końca, ale bez efektu świeżości to już nie będzie to.

Komentarz

• No i dobra Jutro odbieram książkę a po przeczytaniu zasiadam przed ekran.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                          Skończyłem. Mimo wymuszonego zakończenia serii oglądało się naprawdę fajnie. Tak jak pisałem wcześniej, szkoda, że koniec. Naszczescie za 2 tygodnie Narcos
                          Jestem po dwóch odcinkach i mam nadzieje, że sie rozkręci, bo nudy.
                          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Nie rozkręci się. Mega słaby sezon
                            Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                              Jestem w trakcie i dla mnie również serial gites, ma klimat a to się liczy.

I nie wiedziałem, że Saful poszedł w aktorkę, na moje mało fachowe oko gra całkiem elegancko
                              To jego debiut, stąd wiele osób, mówi, że chjuowa gra , mało wyrazisty itd..
                              Może dlatego, że najpierw przeczytałem książke (chyba się powtarzam ) dla mnie pasuje idealnie!

Komentarz

• Szybko łyknąłem ŚOŚ - Jak ktoś liczy na szybką akcję, to się nie doczeka, ale chyba nie o to w tym serialu chodziło. Wszystkie elementy: muzyka, dialogi, obrazki Warszawy i ogólny klimat zdecydowanie na plus.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎