Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A ktoś coś, "Czy boisz się ciemności" i "Dziewczyna z komputera"?
    ​Boże Chroń Fanatyków.

Komentarz

• Zamieszczone przez Układ Zobacz posta
      A ktoś coś, "Czy boisz się ciemności" i "Dziewczyna z komputera"?
      No raczej A przed tym obowiązkowo Dragon Ball Jeszcze był taki serial o gościu co podróżował w czasie ale wcielał się w inną osobę (nie pamiętam tytułu).
      Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zagubiony w czasie

Sent from my E380 using Tapatalk

Komentarz

• 2 sezon Westworld zapowiada się świetnie
          A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
            Wytrzymałem 2 odcinki, podobnie Czarne Lustro...
            Pozostań przy Arrow
            #druzynanatop3

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz posta
              A po nich leciał Playboy na Polsacie
              Pamiętam właśnie Jak ktoś nie widział Opowieści z krypty lub chce sobie je przypomnieć, to sporo jest bodajże na cba. Niedawno odkryłem
              Warszawskie dzieci, pójdziemy w bój,
              Za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew!

Komentarz

• La casa de papel (Dom z papieru) - Hiszpański serial akcja/kryminał. Lekko i przyjemnie się ogląda - niebawem zacznie się 2 sezon.

Komentarz

• Zamieszczone przez Woytek Zobacz posta
                  La casa de papel (Dom z papieru) - Hiszpański serial akcja/kryminał. Lekko i przyjemnie się ogląda - niebawem zacznie się 2 sezon.
                  Oryginał składa się z 15 odcinków po około 70 minut. Nerflix pociął odcinki na 40-50 minutowe i zrobił z tego dwa sezony. Jak nie chce Ci się czekać na 2 sezon od Netflixa to jak dobrze pamiętam trzeba w internecie znaleźć od 9 odcinka wersji oryginalnej. A linki krążyły w tym temacie chyba nawet.

Komentarz

• "Outlander" na Netfixie , obejrzałem z żonką na razie 12 odcinków z 42 . Jak dotąd polecam .

Komentarz

• Mocno polecam "The Wire" ("Prawo ulicy") - akcja toczy się w Baltimore, miejscowa policja próbuje rozpracować handlarzy narkotyków, bardzo realistycznie oddany klimat, wielu aktorów wziętych z ulicy. Każda postać ma swoją historie i jest wręcz książkowo opisana. Czasami może wydawać się, że akcja się dłuży, ale jako całość to arcydzieło! Do tego jako ciekawostka chyba w 3 sezonie, akcja toczy się w okół Polskich imigrantów w stoczni.

Komentarz

• Zamieszczone przez metyl Zobacz posta
                        Do tego jako ciekawostka chyba w 3 sezonie, akcja toczy się w okół Polskich imigrantów w stoczni.
                        W 2 sezonie
                        Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• a i statkow tam nie budowano

Komentarz

• Obecnie oglądam na Netflixie belgijski serial Tabula rasa Po dwóch odcinkach zapowiada się dobrze. "Cierpiąca na amnezję młoda kobieta staje się kluczową postacią w sprawie zaginięcia. Aby oczyścić się z zarzutów i rozwiązać zagadkę, musi odtworzyć wspomnienia."

Komentarz

• Zamieszczone przez wojtasz Zobacz posta
                              Obecnie oglądam na Netflixie belgijski serial Tabula rasa Po dwóch odcinkach zapowiada się dobrze. "Cierpiąca na amnezję młoda kobieta staje się kluczową postacią w sprawie zaginięcia. Aby oczyścić się z zarzutów i rozwiązać zagadkę, musi odtworzyć wspomnienia."
                              O właśnie ostatnio korzystam z darmowego miesiąca na netflix i szukałam ciekawych seriali oprócz House of Cards, na filmwebie wysoką notę ma ten serial o którym piszesz więc zapisuję.
                              https://lottomat.com/pl/wyniki-losowan/

Komentarz

• A ja polecam - 'Opowieści podręcznej'
                                https://lottomat.com/pl/wyniki-losowan/

Komentarz

Pracuję...
                                X