Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaDziela nas kilometry,łączy wspólna pasja...Komentarz
-
Tu w komentarzach masz linki do odcinków i napisów. Działają
http://www.filmweb.pl/serial/Dom+z+p...sezonu,2966130
Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu TapatalkaDziela nas kilometry,łączy wspólna pasja...Komentarz
-
Tu w komentarzach masz linki do odcinków i napisów. Działają
http://www.filmweb.pl/serial/Dom+z+p...sezonu,2966130Komentarz
-
No to wszystko jasne, bo wydawało mi się, że w oryginale było 15 odcinków i tak czekam i czekam na te pozostałe...dzięki za odpowiedź.Komentarz
-
Mi Dark kompletnie nie podpasował - to znaczy na samym początku byłem zajarany - mniej więcej na poziomie ST...ale sam klimat/muzyka/wartości artystyczne nie mogą zastąpić fabuły która się kompletnie nie klei i równie dobrze mogliby to wszystko zmieścić w jednym odcinku.
Oczywiście jest możliwość, że wszystko się wyjaśni w 2, czy tam następnych sezonach, ale zakończenie ostatniego odcinka nie nastraja optymistycznie.
Pomijam przy tym rzucające się w oczy (w każdym razie dla mnie) uproszczenia - ba wręcz jakieś nielogiczności.
Reasumując w ostatnim czasie mało który serial mnie rozczarował tak jak Dark, w którym z każdym kolejnym odcinkiem mój zapał się po prostu wypalał
Mi do gustu przypadł Top Boy. 2 sezony po 4 odcinki każdy.
Od niedawna mam netflixa jak to generalnie działa? Serial który można obejrzeć w stczniu może zniknąć z "anteny" w lutym? czy można przez cały rok oglądać? Gdzie można znaleźć info który film/serial do kiedy będzie dostępny na netflix?Poszkodowany w kolizji lub wypadku drogowym? Wypadek przy pracy?
Bez opłat wstępnych, bezpłatnie zweryfikujemy, czy należy Ci się dopłata do odszkodowania.
Zorganizujemy auto zastępcze z OC sprawcy. Napisz prywatną wiadomość, zostaw nr tel oddzwonię.
Komentarz
-
I gdziekolwiek los mnie zaprowadzi,
zawsze wrócę Warszawo do Ciebie,
kiedy zegar życia się zatrzyma,
spocząć pragnę tu - pod Twoim niebem.Komentarz
-
No i chuuj bombki strzelił.
Wymęczyłem jakoś te 6 odcinków 2 sezonu (ten 2 sezon to tak umownie, bo właściwie 13 z pierwszego i 6 z drugiego to całość).
Lubię seriale, w których poziom realizmu jest duży, wiadomo że w tego typu historii nie będzie to jak w "The Wire", ale pierwszy sezon trzymał się kupy, trzymał w napięciu, oglądało się to szybko i zajebiście. 9/10.
Ale te 6 odcinków jak dla mnie zjebali strasznie, nagromadzenie absurdu typu rajd na motorze (żeby nie spiolierować), jakieś żałosne love story, odcinki przegadane i nudne.Komentarz
-
Komentarz
-
Będąc w Austrii w zeszłym tygodniu oglądałem 4 sezon Peaky , był nawet polski lektor .Komentarz
Komentarz