Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Brylancik
    Coś wiadomo o drugim sezonie Dom z papieru? wciągneło mnie a tu koniec sezonu i historia nie zakończona
    Właśnie skończyłem pierwszy sezon, jak dla mnie zajebisty

W necie już można znaleźć wszystkie odcinki z PL napisami do 2 sezonu

Chyba wezmę wolne jutro w gułagu żeby pooglądać

Komentarz

• Zamieszczone przez b.

W necie już można znaleźć wszystkie odcinki z PL napisami do 2 sezonu

Chyba wezmę wolne jutro w gułagu żeby pooglądać [emoji38]
      Gdzie konkretnie jeśli możesz podpowiedzieć? Bo ja nigdzie nie trafilem...

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
      Dziela nas kilometry,łączy wspólna pasja...

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukaszns
        Gdzie konkretnie jeśli możesz podpowiedzieć? Bo ja nigdzie nie trafilem...

Tu w komentarzach masz linki do odcinków i napisów. Działają

Udostępniam linka do napisów do s02e01: nimbleinity. com/3Szq Trzeba poczekać 5 sekund i kliknąć "Skip ad" Enjoy :)

Komentarz

• Zamieszczone przez b.

http://www.filmweb.pl/serial/Dom+z+p...sezonu,2966130
          Wielkie dzięki [emoji106][emoji3]

Dziela nas kilometry,łączy wspólna pasja...

Komentarz

• Zamieszczone przez b.

http://www.filmweb.pl/serial/Dom+z+p...sezonu,2966130
            A gdzie znajdę 14 i 15 odcinek sezonu pierwszego?

Komentarz

• A jest taki?

Ja obwjrzałem 13 z 1 sezonu, sciagnalem te 6 z filmweba i pierwszy to kontynuacja po 13

Pierwotnie chyba mialo byc 9+6, ale netflix pocial nq 13 krotszych pierwszy sezon, w drugim jiz odcinki sa dluzsze, wiec sie zgadza.

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                A jest taki?

Ja obwjrzałem 13 z 1 sezonu, sciagnalem te 6 z filmweba i pierwszy to kontynuacja po 13

Pierwotnie chyba mialo byc 9+6, ale netflix pocial nq 13 krotszych pierwszy sezon, w drugim jiz odcinki sa dluzsze, wiec sie zgadza.
                No to wszystko jasne, bo wydawało mi się, że w oryginale było 15 odcinków i tak czekam i czekam na te pozostałe...dzięki za odpowiedź.

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
                  Mi Dark kompletnie nie podpasował - to znaczy na samym początku byłem zajarany - mniej więcej na poziomie ST...ale sam klimat/muzyka/wartości artystyczne nie mogą zastąpić fabuły która się kompletnie nie klei i równie dobrze mogliby to wszystko zmieścić w jednym odcinku.
                  Oczywiście jest możliwość, że wszystko się wyjaśni w 2, czy tam następnych sezonach, ale zakończenie ostatniego odcinka nie nastraja optymistycznie.
                  Pomijam przy tym rzucające się w oczy (w każdym razie dla mnie) uproszczenia - ba wręcz jakieś nielogiczności.
                  Reasumując w ostatnim czasie mało który serial mnie rozczarował tak jak Dark, w którym z każdym kolejnym odcinkiem mój zapał się po prostu wypalał
                  Mam, podobnie jak znajomy i Ty identyczne odczucia. Generalnie rozczarowanie zakończeniem i końcówką sezonu.

Zamieszczone przez twarog1987
                  Coś ze styczniowych propozycji Netflixa warte uwagi?
                  Mi do gustu przypadł Top Boy. 2 sezony po 4 odcinki każdy.
                  Od niedawna mam netflixa jak to generalnie działa? Serial który można obejrzeć w stczniu może zniknąć z "anteny" w lutym? czy można przez cały rok oglądać? Gdzie można znaleźć info który film/serial do kiedy będzie dostępny na netflix?
                  Poszkodowany w kolizji lub wypadku drogowym? Wypadek przy pracy?
                  Bez opłat wstępnych, bezpłatnie zweryfikujemy, czy należy Ci się dopłata do odszkodowania.
                  Zorganizujemy auto zastępcze z OC sprawcy. Napisz prywatną wiadomość, zostaw nr tel oddzwonię.

Komentarz

• Przydatna strona dla użytkowników netflixa.
                    Aktualna oferta Netflix Polska -NETFLIX wyszukiwarka - ostatnie zmiany, lista filmów i seriali z lektorem lub napisami
                    I gdziekolwiek los mnie zaprowadzi,
                    zawsze wrócę Warszawo do Ciebie,
                    kiedy zegar życia się zatrzyma,
                    spocząć pragnę tu - pod Twoim niebem.

Komentarz

• Polecam serial Luther.

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                        No i chuuj bombki strzelił.

Wymęczyłem jakoś te 6 odcinków 2 sezonu (ten 2 sezon to tak umownie, bo właściwie 13 z pierwszego i 6 z drugiego to całość).

Lubię seriale, w których poziom realizmu jest duży, wiadomo że w tego typu historii nie będzie to jak w "The Wire", ale pierwszy sezon trzymał się kupy, trzymał w napięciu, oglądało się to szybko i zajebiście. 9/10.

Ale te 6 odcinków jak dla mnie zjebali strasznie, nagromadzenie absurdu typu rajd na motorze (żeby nie spiolierować), jakieś żałosne love story, odcinki przegadane i nudne.

Komentarz

• Ciekawe kiedy w ogóle Netflix pusci ten 2gi sezon

Komentarz

• Zamieszczone przez Brylancik
                            Ciekawe kiedy w ogóle Netflix pusci ten 2gi sezon
                            Ogólnie to polityka wydawnicza Netflixa na polskim rynku jest @%$%$.
                            Zobaczymy jak będzie się rozwijał wątek geoblokowania w UE, to coś się może w tym wątku zmieni.
                            Lieber tot als rot!!

Komentarz

• problem raczej sprowadza się do umów na wyłączność z lokalnymi stacjami TV. Dlatego też Netflix w Polsce długo nie miał Przyjaciół czy That's 70s show, bo miało je Comedy Central, a Peaky Blinders Ale Kino+.

Komentarz

• Zamieszczone przez beka
                                problem raczej sprowadza się do umów na wyłączność z lokalnymi stacjami TV. Dlatego też Netflix w Polsce długo nie miał Przyjaciół czy That's 70s show, bo miało je Comedy Central, a Peaky Blinders Ale Kino+.
                                Będąc w Austrii w zeszłym tygodniu oglądałem 4 sezon Peaky , był nawet polski lektor .

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎