Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
    3 sezon Mr.Robot kapitalny, bardzo dobrze podsumował dwa wcześniejsze i "otworzył drzwi" do czwartego. Świetnie się to oglądało a rola Irvinga zasługuje na jakąś nagrodę.
    Chyba co innego oglądałem...
    To jedyny serial, który przerwałem w trakcie 3 sezonu i nie mam chęci do niego wracać
    Ostatnio edytowany przez Danoo; 13468.

Komentarz

• Zamieszczone przez Danoo Zobacz posta
      Chyba co innego oglądałem...
      To jedyny serial, który przerwałem w trakcie 3 sezonu i nie mam chęci do niego wracać
      O ile pamiętam naszą rozmowę, to mówisz o 2 sezonie - nie trzecim.
      ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• 1 sezon Mr Robota super. Im dalej w las tym gorzej, teraz to już niepotrzebne piętrzenie wątków etc.

Komentarz

• Polecany tu wcześniej "Dark" bardzo dobry. Zdecydowanie warto.
          Ktoś porównywał do Stranger Things. Generalnie Dark znacznie cięższy klimacik, ST to dla mnie bardziej serial dla nastolatków.
          LEGIA&FC DEN HAAG

Komentarz

• Zamieszczone przez crolick Zobacz posta
            1 sezon Mr Robota super. Im dalej w las tym gorzej, teraz to już niepotrzebne piętrzenie wątków etc.
            1 sezon też mi w miarę podszedł.

Zamieszczone przez rey Zobacz posta
            O ile pamiętam naszą rozmowę, to mówisz o 2 sezonie - nie trzecim.
            Chyba masz rację

Komentarz

• Zamieszczone przez crolick Zobacz posta
              1 sezon Mr Robota super. Im dalej w las tym gorzej, teraz to już niepotrzebne piętrzenie wątków etc.
              Kompletnie się z tym nie zgodzę no ale co człowiek to opinia. Najbardziej dziwi mnie to "piętrzenie wątków", skoro 3 sezon właśnie wszystkie je scala, zbiera do kupy i wyjaśnia to co zostało wcześniej niedopowiedziane. Faktem jest, że to raczej nie jest serial dla każdego.
              Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Czy te seriale i filmy, które zniknęły teraz z Neftlix wrócą za jakiś czas?
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Nope. Mieli na te filmy licencję do końca roku i do tej pory nigdy żadnej nie odnawiali
                  A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                    Kompletnie się z tym nie zgodzę no ale co człowiek to opinia. Najbardziej dziwi mnie to "piętrzenie wątków", skoro 3 sezon właśnie wszystkie je scala, zbiera do kupy i wyjaśnia to co zostało wcześniej niedopowiedziane. Faktem jest, że to raczej nie jest serial dla każdego.
                    No właśnie dla mnie nie scala, ale spiętrza kolejne wątki. Sam hack był wystarczająco ciekawy, teraz nie wiadomo po co to odkręcają, dodają niepotrzebnie dodatkowy wątek Irvinga, kierowniczej roli Dark Army etc. No sorry ale niepotrzebnie komplikują coś co naprawdę było proste, fajnie i ciekawe.

Jedyne co trzyma poziom to psychologia głównego bohatera.

No ale tak to jest, jak trzeba kolejne sezony kręcić, a pomysł był na 1 góra 2 sezony

Komentarz

• Zamieszczone przez ormo Zobacz posta
                      4 sezon Black Mirror bez szału, taki se. Dwa odcinki bardzo fajne, jeden to kompletne nieporozumienie, a reszta taka sobie. Chyba powoli kończą się pomysły i formuła się wyczerpuje
                      Jestem po 3 pierwszych odcinkach i mi się podoba. Szczególnie z tych obejrzanych "USS Callister" jest wart zainteresowania.
                      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Dużo zaległości. W ostatnim roku oglądałem głównie starocie, więc pytanie o to co warto obejrzeć (Netflix i nie tylko).

Jeśli chodzi o w miarę świeże seriale to z The Stranger Things oraz Darkiem jest na bieżąco, a tak to kamieni kupa.

1. Narcos - widziałem kilka odcinków po premierze, ale znużyły mnie - warto przemęczyć 1 sezon?
                        2. Suburra - chyba must have?
                        3. Gomorra - chyba must have?
                        4. El Chapo - chyba musr have?
                        5. Peaky Blinders - muszę dokończyć, podobno kolejne serie dają radę
                        6. The Suits, zostałem na 4 sezonie

Co jeszcze warto wrzucić na ruszt ze świeżynek i nowości?

PS. Słyszałem, że Gra o Tron odbiega końca, więc może skuszę się jednak na ten historyczny Klan

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                          PS. Słyszałem, że Gra o Tron odbiega końca, więc może skuszę się jednak na ten historyczny Klan
                          Ostatni sezon dopiero w 2018. Jest dużo zapychaczy z gołymi cyckami, a tak to to spoko

Komentarz

• Coś tam widziałem, ale olałem ciepłym jak większość podobnych produkcji. Jak mają zamknąć całość to może jednak się skuszę. Spodziewam się jednak większej kupy niż Spartakus.

Komentarz

• Z nowszych produkcji warto jeszcze obejrzeć Dark i Dom z papieru

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                                Ostatni sezon dopiero w 2018. Jest dużo zapychaczy z gołymi cyckami, a tak to to spoko
                                2019. W tym roku Westworld 2

Komentarz

Pracuję...
                                X