Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez dilbert
    Osobiście, spodziewałem się więcej po Nolanie, chociaż biorąc pod uwagę jaki to ma być tasiemiec, cały stworzony świat zostanie pewnie obrócony kilka razy o 180 stopni. Głupie to jak but momentami, ale muszę przyznać, że ogląda się smacznie
    Być może dlatego, że to ten drugi Nolan, tzn. brat Christophera. Dla Jonathana to dopiero drugie dzieło, który reżyseruje. Dotychczas spełniał się w roli scenarzysty, swoją drogą bardzo dobrego i cenionego w Hollywood.

Komentarz

• Zamieszczone przez funsi
      Być może dlatego, że to ten drugi Nolan, tzn. brat Christophera. Dla Jonathana to dopiero drugie dzieło, który reżyseruje. Dotychczas spełniał się w roli scenarzysty, swoją drogą bardzo dobrego i cenionego w Hollywood.
      Ty sobie postawiłeś za cel najebanie 1000 postów w tydzień, ********?
      Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez b.

Maciek się wkurwil, kopnął ją i poszedł
        W zajawce do 10 odcinka obok wstającej dziewczyny, leży coś przypominającego pałkę, kij. Moze nie ma to żadnego znaczenia.
        Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Będą jaja jak w niedziele się nie dowiemy kto zabił skoro to pierwszy sezon
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
            SPOILER

#tak było (to znaczy ja myślę, że tak było )

Julka nie lubiła swojej kumpeli z klasy, do tego dowiedziała się, że ta daje dupy jej ojcu i postanowiła się z nią zabawić. Poprzez chłopaka Kusia, ogarnęła tych dwóch przygłupów i zwabiła Asię do lasu pod pretekstem ogniska. Tamci powiesili ją na tych pasach na drzewie i kręcili z niej bekę, Julka obcięła włosy i zostawili ją. Asia wydzwoniła swojego chłopaka, a ten w tym czasie naprawiał kompa u Eweliny (było coś wspomniane o tym). Pojechał ratować dziewczynę, a Ewelina też polazła do tego lasu, żeby go śledzić. Dowiedział się, że zrobiła to Julka i chciał ją za to dojechać, ale Asia powiedziała jaki był powód i że daje jej ojcu. Maciek się wkurwil, kopnął ją i poszedł, nie wiedząc, że ją ona się przekręci. Ewelina widziała konającą kumpelę, ale jej nie pomogła i to ona podrzuciła te puste opakowanie po tabletkach, żeby chronić ukochanego.
            Mam podobną rozkminkę,ale tam było więcej osób w to zamieszanych,ten bananowy gangsterek-brat Julki to na 99% wg mnie.
            Poza tym,cały czas nie wiem czemu,siedzi mi z tyłu głowy jak Kuś mówi do tego małolata czy kiedykolwiek kogoś zabił,a tamten go odstrzelił jak myśliwy dzika pod Radomiem.
            Także tego małolacika jeszcze w tym widzę umoczonego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
              Będą jaja jak w niedziele się nie dowiemy kto zabił skoro to pierwszy sezon
              Coraz bardziej wydaje mi się to prawdopodobne
              "Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."

Komentarz

• no i kto zabił? :P
                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• No to ciekawe za kogo ten buk będzie wypłacał?

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
                    W zajawce do 10 odcinka obok wstającej dziewczyny, leży coś przypominającego pałkę, kij. Moze nie ma to żadnego znaczenia.
                    https://www.youtube.com/watch?v=dPf31jL977U
                    Zawsze po odcinku była od razu zajawka następnego odcinka - ja te zajawki oglądałem sobie z tygodniowym opóźnieniem (po obejrzeniu już odcinka którego dotyczyła zajawka) i bardzo dobrze robiłem. Przecież te zajawki (w amerykańskich serialach jest tak samo) to jeden wielki spoiler!

Co do samego finałowego odcinka, to...

(na wszelki wypadek SPOILER)

jak dla mnie ostateczne wyjaśnienie śmierci Aśki jest ok. To czego się obawiałem, to wymyślenie zabójcy z dupy, a tak jest dla mnie do przyjęcia. I nawet wyjście na drugi sezon zrobili... Trochę mnie zaskoczyło, że z Eweliny zrobili taką, (hmm, jak to określić...) szmatę.

Podsumowując cały serial, mi się go dobrze oglądało, miał swoje niedociągnięcia (wspominane tu na forum) ale nie żałuję poświęconego na niego czasu i jak będzie drugi sezon (o ile będzie?) to na pewno też obejrzę.

Komentarz

• No trochę to skomplikowane Tu jest wyjaśnienie ,jak by ktoś nie mógł sobie tego ułożyć w głowie

Będzie 2 sezon ,za rok też na jesieni ....

Komentarz

• Dobry serial jak na polską produkcję. Już robią scenariusz na drugi sezon.
                        Z tyłu głowy miałem tą cnotkę Ewelinkę, a z zajawką ostatniego odcinka się prawie nabrałem na Julkę :P

Ciekawe jak ten bukmacher hajsik będzie dawał
                        Szrek albo Kijana - ten co kopał chyba powinien być opłacany
                        Ostatnio edytowany przez LOL3K; 1390.
                        q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez LOL3K
                          Szrek albo Kijana - ten co kopał chyba powinien być opłacany
                          Jak się okazało, żaden jej nie kopnął.
                          Moje przypuszczenia się sprawdziły brakowało mi tylko motywu.
                          Manipulantka ostro poj.bana
                          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Ja zobaczę ostatni odcinek dopiero w piątek, ale z tego co czytam po necie buk nie wypłaci nikomu kasy. W zakładzie padło pytanie "Kto zabił Asię Walewską" A nie było możliwości obstawiania Szreka i Kijany.

E: Znalazłem coś takiego, komentarz z filmwebu.

Typy na Julkę i Ewelinę rozliczono jako zwrot pieniędzy. Na Kijanę i Szreka można było stawiać tylko od 6 do 11 listopada - za te dwa typy wypłacono wygrane. Pozostałe zakłady kwalifikowano jako przegrane.
                            Ostatnio edytowany przez Krawczol; 10848.
                            -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                            -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol
                              Typy na Julkę i Ewelinę rozliczono jako zwrot pieniędzy.
                              Zupełnie nie ogarniam jak mogą za Ewelinę zwracać. Co prawda okazało się, że ma konfidencki charakter i zapędy do kręcenia afery, ale przecież to nie ona powiesiła ją na tych hakach.

Mało to gówniar w takim wieku kręci między sobą afery i ******** za plecami, bo ta ładniejsza, a tamta bogatsza? Ale to nie powód do wieszania w lesie. Poza tym skąd Julka miała pewność, ze to Asia ją sprzedała? Przecież wiedziała o tym cała klasa i pół wsi. Tatuś gangsterek trzyma w łapach cała wieś, ale nie wie z kim rucha się córeczka

Jedyną winną za te pobicie ze skutkiem śmiertelnym (bo o zabójstwie tutaj nie można mówić) jest Julka. Ewelina jest pojebana, ale jak dla mnie tutaj nie ponosi żadnej odpowiedzialności.

A tak poza tym to słaby finał jak dla mnie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
                                Ty sobie postawiłeś za cel najebanie 1000 postów w tydzień, ********?
                                A co jakiś limit jest?

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎