Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
Ty sobie postawiłeś za cel najebanie 1000 postów w tydzień, ********?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!Komentarz
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
SPOILER
#tak było (to znaczy ja myślę, że tak było)
Julka nie lubiła swojej kumpeli z klasy, do tego dowiedziała się, że ta daje dupy jej ojcu i postanowiła się z nią zabawić. Poprzez chłopaka Kusia, ogarnęła tych dwóch przygłupów i zwabiła Asię do lasu pod pretekstem ogniska. Tamci powiesili ją na tych pasach na drzewie i kręcili z niej bekę, Julka obcięła włosy i zostawili ją. Asia wydzwoniła swojego chłopaka, a ten w tym czasie naprawiał kompa u Eweliny (było coś wspomniane o tym). Pojechał ratować dziewczynę, a Ewelina też polazła do tego lasu, żeby go śledzić. Dowiedział się, że zrobiła to Julka i chciał ją za to dojechać, ale Asia powiedziała jaki był powód i że daje jej ojcu. Maciek się wkurwil, kopnął ją i poszedł, nie wiedząc, że ją ona się przekręci. Ewelina widziała konającą kumpelę, ale jej nie pomogła i to ona podrzuciła te puste opakowanie po tabletkach, żeby chronić ukochanego.
Poza tym,cały czas nie wiem czemu,siedzi mi z tyłu głowy jak Kuś mówi do tego małolata czy kiedykolwiek kogoś zabił,a tamten go odstrzelił jak myśliwy dzika pod Radomiem.
Także tego małolacika jeszcze w tym widzę umoczonego.Komentarz
-
no i kto zabił? :PPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.Komentarz
-
W zajawce do 10 odcinka obok wstającej dziewczyny, leży coś przypominającego pałkę, kij. Moze nie ma to żadnego znaczenia.
https://www.youtube.com/watch?v=dPf31jL977U
Co do samego finałowego odcinka, to...
(na wszelki wypadek SPOILER)
jak dla mnie ostateczne wyjaśnienie śmierci Aśki jest ok. To czego się obawiałem, to wymyślenie zabójcy z dupy, a tak jest dla mnie do przyjęcia. I nawet wyjście na drugi sezon zrobili... Trochę mnie zaskoczyło, że z Eweliny zrobili taką, (hmm, jak to określić...) szmatę.
Podsumowując cały serial, mi się go dobrze oglądało, miał swoje niedociągnięcia (wspominane tu na forum) ale nie żałuję poświęconego na niego czasu i jak będzie drugi sezon (o ile będzie?) to na pewno też obejrzę.Komentarz
-
Dobry serial jak na polską produkcję. Już robią scenariusz na drugi sezon.
Z tyłu głowy miałem tą cnotkę Ewelinkę, a z zajawką ostatniego odcinka się prawie nabrałem na Julkę :P
Ciekawe jak ten bukmacher hajsik będzie dawał
Szrek albo Kijana - ten co kopał chyba powinien być opłacanyOstatnio edytowany przez LOL3K; 1390.q[-_-]pKomentarz
-
Komentarz
-
Ja zobaczę ostatni odcinek dopiero w piątek, ale z tego co czytam po necie buk nie wypłaci nikomu kasy. W zakładzie padło pytanie "Kto zabił Asię Walewską" A nie było możliwości obstawiania Szreka i Kijany.
E: Znalazłem coś takiego, komentarz z filmwebu.
Typy na Julkę i Ewelinę rozliczono jako zwrot pieniędzy. Na Kijanę i Szreka można było stawiać tylko od 6 do 11 listopada - za te dwa typy wypłacono wygrane. Pozostałe zakłady kwalifikowano jako przegrane.Ostatnio edytowany przez Krawczol; 10848.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!Komentarz
-
Zupełnie nie ogarniam jak mogą za Ewelinę zwracać. Co prawda okazało się, że ma konfidencki charakter i zapędy do kręcenia afery, ale przecież to nie ona powiesiła ją na tych hakach.
Mało to gówniar w takim wieku kręci między sobą afery i ******** za plecami, bo ta ładniejsza, a tamta bogatsza? Ale to nie powód do wieszania w lesie. Poza tym skąd Julka miała pewność, ze to Asia ją sprzedała? Przecież wiedziała o tym cała klasa i pół wsi. Tatuś gangsterek trzyma w łapach cała wieś, ale nie wie z kim rucha się córeczka
Jedyną winną za te pobicie ze skutkiem śmiertelnym (bo o zabójstwie tutaj nie można mówić) jest Julka. Ewelina jest pojebana, ale jak dla mnie tutaj nie ponosi żadnej odpowiedzialności.
A tak poza tym to słaby finał jak dla mnie.Komentarz
Komentarz