Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SERIALE godnie i niegodne polecenia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przyjemny serial, bez szału, ale obejrzałem z ciekawością.

Komentarz

• Nie wiem czy ten serial był wspominany, leci teraz na nc+ jordskoot Las zaginionych, szwedzki kryminał z elementami rzeczy paranormalnych, oglądam równocześnie z Belfrem, na Sturze usypiam, tamten łykam każdy odcinek
      W moim sercu tylko

Komentarz

• Ale ten Belfer jest denny...

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee
          Ale ten Belfer jest denny...
          Dlaczego ?
          Nie jest idealny, ale nie wiem czego oczekiwałeś polskiego Twin Peaks ?
          Jak na polskie realia jest całkiem nieźle zrobiony.
          Można się przyczepić do dialogów, gry aktorskiej, nie realnej szkolnej młodzieży itp, ale trochę dystansu
          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez meraś
            powiem szczerze, że pierwszy odcinek TWD sieczka dla Ricka
            Odcinek kozak. Drugi niestety strasznie mnie znudził.

Komentarz

• Zamieszczone przez jjjzaw
              Odcinek kozak. Drugi niestety strasznie mnie znudził.
              Raczej nikt nie spodziewał się podobnego napięcia w drugim odcinku. Jednak uważam, że wprowadzenie nowej postaci wyszło im fajnie, przede wszystkim jest oryginalna, charyzmatyczna i po prostu dobrze się ją ogląda na ekranie.

4 odcinek 3 sezonu Black Mirror "San Junipero" ryje banie.

Komentarz

• "The Take" łyknięte. Całkiem, całkiem. Jak zwykle plus za brytyjski klimat i pojebanego Hardego. Jakieś 7,5/10, także warto obejrzeć.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
                  Raczej nikt nie spodziewał się podobnego napięcia w drugim odcinku. Jednak uważam, że wprowadzenie nowej postaci wyszło im fajnie, przede wszystkim jest oryginalna, charyzmatyczna i po prostu dobrze się ją ogląda na ekranie.
                  Po pierwszym odcinku spodziewałem się, że w końcu zacznie się jakaś akcja pod tytułem "walka o przetrwanie" co było dla mnie największą wartością TWD. Niestety mieliśmy kolejny "przegadany" odcinek, jakich było sporo w ostatnich sezonach. Przyznam szczerze, że do TWD dołączyłem późno kiedy było już po chyba 4 czy 5 sezonach. Pierwsze 3 obejrzałem jednym tchem, potem było coraz gorzej. Teraz zaczęło się obiecująco, ale ostatni odcinek to znowu zjazd w dół...
                  "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion
                    Po pierwszym odcinku spodziewałem się, że w końcu zacznie się jakaś akcja pod tytułem "walka o przetrwanie" co było dla mnie największą wartością TWD. Niestety mieliśmy kolejny "przegadany" odcinek, jakich było sporo w ostatnich sezonach. Przyznam szczerze, że do TWD dołączyłem późno kiedy było już po chyba 4 czy 5 sezonach. Pierwsze 3 obejrzałem jednym tchem, potem było coraz gorzej. Teraz zaczęło się obiecująco, ale ostatni odcinek to znowu zjazd w dół...
                    Właśnie za to lubiłem TWD - za walkę o przetrwanie. W poprzednich sezonach te "przegadane" odcinki najzwyczajniej w świecie mnie już nudziły. Chcę walki, napięcia.

Komentarz

• czy ktoś oglądał upadek królestwa na c+? jakies opinie/wrażenia?

Komentarz

• Mega polecam Black Mirror do tego fajny jest też polski Pakt i Belfer

Komentarz

• Zamieszczone przez rurek1978
                          Mega polecam Black Mirror
                          Jak komuś podobały się S01 i S02 to zdecydowanie niech kontynuuje S03. Póki co pojawiło się 6 odcinków - każdy na bardzo dobrym poziomie.

Zamieszczone przez Piotrase
                          czy ktoś oglądał upadek królestwa na c+? jakies opinie/wrażenia?
                          Jak oglądałeś Wikingów, to temat jest identyczny tylko z drugiej strony barykady. Słabszy od Ragnara, ale ogólnie do obejrzenia. W sumie czekam już ponad rok na drugi sezon...

Komentarz

• Wirus - nie wiem, czy ktoś z forumowiczów ogląda, ale 3 sezon najlepszy ze wszystkich. Nie jest to serial najwyższych lotów, ale ja bynajmniej przy nim się nie nudziłem. Zakończenie drażni, ale jako całość daje radę.

Komentarz

• Vikingowie, Vikingowe. W 30 listopada odpalają ostatni 4 sezon, jeśli lubisz tematykę wojenną, statki, męstwo po prostu musisz obejrzeć.
                              Trener Personalny Online

Komentarz

• Zamieszczone przez Piotrase
                                czy ktoś oglądał upadek królestwa na c+? jakies opinie/wrażenia?
                                Wrażenia pozytywne. Jak ktoś lubi mniej więcej taką tematykę czyli jakieś średniowiecze, bitwy, intrygi to polecę przy okazji Marco Polo, azjatycki klimat, Mongolia. Wydaje mi się, że mało popularny albo wcale, wpadłem na niego przypadkowo i miło mnie zaskoczył. 2x10odc.+1specjalny

Serial opowiada o polityce, manipulacji i śmiertelnej wojnie pomiędzy wielkimi imperiami. Fabuła umiejscowiona została w XIII wieku w Chinach, w świecie przepełnionym zdumiewającymi sztukami walki, seksualnymi intrygami, politycznymi skandalami i spektakularnymi bitwami.
                                Podróżnik Marco Polo dociera do Azji, gdzie zostaje gościem wielkiego władcy mongolskiego. Aby przeżyć na dworze pełnym intryg, musi wykorzystać swoje umiejętności w walce i politycznej grze
                                Marco Polo (2014) - Podróżnik Marco Polo dociera do Azji, gdzie zostaje gościem wielkiego władcy mongolskiego. Aby przeżyć na dworze pełnym intryg, musi wykorzystać swoje umiejętności w walce i...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎