Przyjemny serial, bez szału, ale obejrzałem z ciekawością.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
SERIALE godnie i niegodne polecenia
Zwiń
X
-
-
Dlaczego ?
Nie jest idealny, ale nie wiem czego oczekiwałeś polskiego Twin Peaks ?
Jak na polskie realia jest całkiem nieźle zrobiony.
Można się przyczepić do dialogów, gry aktorskiej, nie realnej szkolnej młodzieży itp, ale trochę dystansu04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Raczej nikt nie spodziewał się podobnego napięcia w drugim odcinku. Jednak uważam, że wprowadzenie nowej postaci wyszło im fajnie, przede wszystkim jest oryginalna, charyzmatyczna i po prostu dobrze się ją ogląda na ekranie.
4 odcinek 3 sezonu Black Mirror "San Junipero" ryje banie.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Po pierwszym odcinku spodziewałem się, że w końcu zacznie się jakaś akcja pod tytułem "walka o przetrwanie" co było dla mnie największą wartością TWD. Niestety mieliśmy kolejny "przegadany" odcinek, jakich było sporo w ostatnich sezonach. Przyznam szczerze, że do TWD dołączyłem późno kiedy było już po chyba 4 czy 5 sezonach. Pierwsze 3 obejrzałem jednym tchem, potem było coraz gorzej. Teraz zaczęło się obiecująco, ale ostatni odcinek to znowu zjazd w dół..."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Po pierwszym odcinku spodziewałem się, że w końcu zacznie się jakaś akcja pod tytułem "walka o przetrwanie" co było dla mnie największą wartością TWD. Niestety mieliśmy kolejny "przegadany" odcinek, jakich było sporo w ostatnich sezonach. Przyznam szczerze, że do TWD dołączyłem późno kiedy było już po chyba 4 czy 5 sezonach. Pierwsze 3 obejrzałem jednym tchem, potem było coraz gorzej. Teraz zaczęło się obiecująco, ale ostatni odcinek to znowu zjazd w dół...Komentarz
-
Jak komuś podobały się S01 i S02 to zdecydowanie niech kontynuuje S03. Póki co pojawiło się 6 odcinków - każdy na bardzo dobrym poziomie.
Jak oglądałeś Wikingów, to temat jest identyczny tylko z drugiej strony barykady. Słabszy od Ragnara, ale ogólnie do obejrzenia. W sumie czekam już ponad rok na drugi sezon...Komentarz
-
Wirus - nie wiem, czy ktoś z forumowiczów ogląda, ale 3 sezon najlepszy ze wszystkich. Nie jest to serial najwyższych lotów, ale ja bynajmniej przy nim się nie nudziłem. Zakończenie drażni, ale jako całość daje radę.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
Vikingowie, Vikingowe. W 30 listopada odpalają ostatni 4 sezon, jeśli lubisz tematykę wojenną, statki, męstwo po prostu musisz obejrzeć.Komentarz
-
Wrażenia pozytywne. Jak ktoś lubi mniej więcej taką tematykę czyli jakieś średniowiecze, bitwy, intrygi to polecę przy okazji Marco Polo, azjatycki klimat, Mongolia. Wydaje mi się, że mało popularny albo wcale, wpadłem na niego przypadkowo i miło mnie zaskoczył. 2x10odc.+1specjalny
Serial opowiada o polityce, manipulacji i śmiertelnej wojnie pomiędzy wielkimi imperiami. Fabuła umiejscowiona została w XIII wieku w Chinach, w świecie przepełnionym zdumiewającymi sztukami walki, seksualnymi intrygami, politycznymi skandalami i spektakularnymi bitwami.Podróżnik Marco Polo dociera do Azji, gdzie zostaje gościem wielkiego władcy mongolskiego. Aby przeżyć na dworze pełnym intryg, musi wykorzystać swoje umiejętności w walce i politycznej grzeKomentarz
Komentarz