Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

unos problemos

Zwiń
X
 
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

  • Ja mam na ajfonie, ale ostatnio nic w nim nie gmerałem.
    Lubię sobie jebnąć posta.

    „Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
    St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

    Komentarz


    • Czyli tak jak u mnie.
      Sprawdze jeszcze na starym telefonie ,tam jest stara wersja andka.
      "Lubię sobie jebnąć piwo"

      Komentarz


      • To samo u mnie. Tapatalk na androidzie nie działa od kilku dni.
        Zarowno na telefonie, na którym był update systemu, jak i na tablecie, gdzie takiego update'u nie było.
        Inne fora działają bez problemu.

        Komentarz


        • U mnie ten sam problem. Wydaje mi się, że to trwa już kilka dni. "sorry you need to enable tapatalk first"
          My na monopol mamy prawdę!

          Komentarz


          • Zamieszczone przez matx Zobacz posta
            U mnie ten sam problem. Wydaje mi się, że to trwa już kilka dni. "sorry you need to enable tapatalk first"
            Mam dokładnie taki sam komunikat.
            "Lubię sobie jebnąć piwo"

            Komentarz


            • Zamieszczone przez Stout Zobacz posta

              Mam dokładnie taki sam komunikat.
              Myslalem ze u mnie sie cos zjebalo ale ten sam problem...
              Dziela nas kilometry,łączy wspólna pasja...

              Komentarz


              • Jakoś od dwóch dni może dziwna sprawa z emotkami.
                Przy pisaniu jest tyle ich jest ile na obrazku:


                A jak się kliknie "Więcej emotikonek" to znikają wszystkie:




                Ktoś coś?

                Komentarz


                • Tapatapa znowu działa
                  Ostatnio edytowany przez matx; [ARG:4 UNDEFINED].
                  My na monopol mamy prawdę!

                  Komentarz


                  • Potwierdzam.

                    Wysłane z mojego M2103K19G przy użyciu Tapatalka

                    "Lubię sobie jebnąć piwo"

                    Komentarz


                    • Dzisiaj napisałem do tapatalk w tej sprawie i wespół z legioniści.com ogarnęli temat.

                      Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

                      Komentarz


                      • Zarówno na telefonie, jak i na kompie przy próbie pisania posta po kliknięciu w "Więcej emotikonek" znikają wszystkie i nie da się nic dodać.
                        Problem identyczny jak powyżej - u mnie wciąż nie działa.
                        Ktoś też ma ten problem?

                        Komentarz


                        • Zamieszczone przez crolick Zobacz posta
                          Zarówno na telefonie, jak i na kompie przy próbie pisania posta po kliknięciu w "Więcej emotikonek" znikają wszystkie i nie da się nic dodać.
                          Problem identyczny jak powyżej - u mnie wciąż nie działa.
                          Ktoś też ma ten problem?
                          Mam to samo od jakiegoś tygodnia.
                          Bazinga!
                          Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

                          Komentarz


                          • Przyszedłem w tej samej sprawie. Myślałem, że to problem z przeglądarką, ale nie działa zarówno na firefoxie jak i na chromie. Wyłączyłem uBlocka, ale dalej nic.
                            „Idziemy w szerokie spektrum pozycji, szukając swoich możliwości i nie zamykamy się na konkretne formacje.”

                            Komentarz

                            Pracuję...
                            X