Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Aplikacja mobilna FORUM

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jest lepiej. U mnie na komórce jeszcze avatary przesuwają się w prawo i nachodzą na nicki.

Komentarz

Zamieszczone przez Skotawiak
      Jest lepiej. U mnie na komórce jeszcze avatary przesuwają się w prawo i nachodzą na nicki.
      powinno być już ok.
      ponadto zlikwidowałem okrągłe awatary

Komentarz

Nadal widać jedynie dzień napisania posta, bez godziny

Komentarz

Zamieszczone przez Majkisek
          Nadal widać jedynie dzień napisania posta, bez godziny
          podeślij jakiś screen, bo ja widzę godzinę zarówno na mobilnej wersji jak i desktop.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: obraz.png
Wyświetleń: 109
Rozmiar: 10,5 KB
ID: 2661991

Komentarz

Jak widać w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam też daty rejestracji oraz liczby postów (tego to nigdy nie miałem na telefonie, natomiast godzina zniknęła jakoś wczoraj, razem z tą aktualizacją).
            Załączone pliki

Komentarz

Zamieszczone przez Majkisek
              Jak widać w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam też daty rejestracji oraz liczby postów (tego to nigdy nie miałem na telefonie, natomiast godzina zniknęła jakoś wczoraj, razem z tą aktualizacją).
              Na ten moment nie mam pojęcia dlaczego u ciebie forum wygląda inaczej. Sprawdzałem na 3 systemach, 2 smartfonach różnych przeglądarkach i jest tak jak na moim screenie - kolor tła przy użytkowniku jest inny, a ta data najwidoczniej u ciebie nie mieści się i dlatego widać tyko słowo "Dzisiaj," (sugeruje to przecinek)

podaj jeszcze model urządzenia i systemu, na którym czytasz forum

czy ktoś ma podobny problem?

Komentarz

realme 8, android

Może to kwestia jakichś ustawień konta? chociaż w sumie nic nigdy tu nie ustawiałem, więc wątpię. Na kompie godzina jest widoczna (choć ta liczba postów i data rejestracji również nie).

Komentarz

Może faktycznie to się po prostu "nie mieści", bo u mnie (w przeglądarce, a nie w aplikacji) na czterocalowym Iphone SE przy używaniu telefonu w pionie też jest tylko "Dzisiaj,", ale jak go obrócę i ekran się poszerzy, to jest też godzina.
                  Liczby postów i daty rejestracji nie mam nigdy, nawet na kompie na wielgachnych ekranach
                  Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                  St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

Masz rację, po obróceniu jest godzina

Komentarz

Pracuję...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍