Witam Szanownych Adminów tegoż forum. Chciałbym prosić o zmianę podpisu pod nickiem na KLT-owiec
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zmiana nicku i opisu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez FrAnCuZ05 Zobacz postaChciałbym prosić o zmianę podpisu pod nickiem na KLT-owiec
http://www.klt.net.pl/index.php?a=wi...racza&pla=9017Ostatnio edytowany przez Yanks; [ARG:4 UNDEFINED].Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Yanks Zobacz postaSkierowałem użytkownika do tego tematu osobiście. Jest zainteresowany zmianą podpisu. Wyjaśnię, dla porządku, że skrót KLT nawiązuje do Klubowej Ligi Typerów
Komentarz
-
bo może niektórym umyka - to nadal aktualne:
Zamieszczone przez mort Zobacz postaw ogóle co to za opcja - wpada taki meteor, napisze dwa posty i podpis mu zmieniajcie bo on chce
zmieniać będziemy tylko "innowiercom" i ludziom, o których wiemy,że ma to jakiś sens bo troche na tym forum siedzą.
Reszcie zwyczajnie nam sie nie chce....ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
-
FrAnCuZ05 to innowierca właśnie, i sądziłem, że w tym kierunku pójdzie, coby bardziej komfortowo pisać mógł. Wybrał kierunek hobbystyczny ... no i dlatego napisałem o co cho z tym KLT
Zamieszczone przez mort Zobacz postaReszcie zwyczajnie nam sie nie chce.Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Zamieszczone przez mort Zobacz postabo może niektórym umyka - to nadal aktualne:Zamieszczone przez mort Zobacz postaw ogóle co to za opcja - wpada taki meteor, napisze dwa posty i podpis mu zmieniajcie bo on chce
zmieniać będziemy tylko "innowiercom" i ludziom, o których wiemy,że ma to jakiś sens bo troche na tym forum siedzą.
Reszcie zwyczajnie nam sie nie chce.
Komentarz
-
Zamieszczone przez FrAnCuZ05 Zobacz postaPrzyznaje, że jestem innowiercą:P no ale to chyba nie taki wielki grzech?
w kontekście podpisów to nawet lepiej - bo akurat "innowiercom" właśnie zmieniamy bez problemu
tylko, że tego nie można było wywnioskować z Twoich wpisów...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
-
Proszę o zmianę nicku na Bravo, gdyż mój obecny jest idiotyczny. Z góry dzięki"Posłuchaj-tym razem zaczął Marcin- Legia to jesteśmy MY. To my kibice jeździmy za Nią po całym kraju,to my nadstawiamy głowę, nie śpimy po nocach i wydajemy ciężko zarobione pieniądze, żeby się dostać na drugi koniec Polski. Dla nas klub to nie jest praca albo hobby.To jest religia,sens życia i coś ważniejszego niż powietrze. Bez Legii nie było by nas. Ale bez nas,Legia nie byłaby tym czym jest".
Komentarz
Komentarz