Zamieszczone przez bloniaq
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jak to zrobić ?
Zwiń
X
-
A w ogóle to po co komu to "lubię"
(tak, wiem, sam to ostatnio kliknąłem, ale juz nie chciało mi sie odpisywać, że też tak uważam)Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Ale wiesz, że to polubienia to już chyba z rok są
Ale fakt, nie udzialałem się tu ostatnio za często, więc może ten poziom przeoczyłemLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz
-
Wiem. To znaczy kojarzę podobnego typu pytanie sprzed jakiegoś czasu. Zdaje się, że działa tylko nielicznym i zakładam, że dlatego się nie przyjęło jak dotąd...Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
-
Też nie mam możliwości lajkowania„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaI niech tak zostanie.
Polubienia to na pejsie czy innych instaLubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaI niech tak zostanie.
Polubienia to na pejsie czy innych instaNie mam pejsa i innych insta więc myślałem, że chociaż tu coś polubię, ehh jak żyć.
Komentarz
-
Cześć. Chciałbym podpytać gdzie mogę znaleźć opcję blokowania / banowania użytkownika? Jestem na Waszym forum tylko gościem, więc nie wypada mi wyskakiwać z gębą do nikogo, dlatego wolałbym nie musieć czytać, ani nawet widzieć wypowiedzi jednego z użytkowników forum. Nigdzie jeddnak nie potrafię znaleźć opcji "blokuj". Z góry dziękuję za pomoc.
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postaPrawa góra klikasz w swojego nicka i dalej ustawienia / konto / na dole masz "Lista ignorowanych".
Dodajesz i gotowe.
Komentarz
Komentarz