i co udało się?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jak to zrobić ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kulka67 Zobacz postai co udało się?
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaA nie można po prostu pomóc?
Twój profil -> Operacje -> Ogólna ustawienia -> Opcje wyświtlania wątków -> Tryb wyświetlania watków -> i tam sa dwie opcje "liniowego"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ma(L)kontent Zobacz posta
księciuniu widzę, że pomocny jesteś, a jako użytkownik świeży jestem i nie wiem jak kogoś zablokować/zignorować tak aby nie było widocznych jego postów u mnie? Nie chcę się denerwować co poniektórymi
W telefonie mi coś takiego nie wyskakuje, a przy kompie będę za ponad tydzień. Ale jest tu sporo „blokujących” więc może ktoś pomożeLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaPrzykro mi ale nie wiem, nikogo nigdy nie blokowałem.
W telefonie mi coś takiego nie wyskakuje, a przy kompie będę za ponad tydzień. Ale jest tu sporo „blokujących” więc może ktoś pomoże
1. prawy górny róg klikasz na user name a potem "Ustawienia"
2. Konto
3. Na samym dole masz "Lista ignorowanych". Zaczynasz wpisywać user name osoby, którą chcesz ignorować. Forum podpowie jacy userzy są pod daną nazwą - wybierasz z listy i Zapisujesz zmiany.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaWoytek w jaki sposób można polubić dany postna forum ?
Zauważyłem że w wątku liga hiszpańska post Ivana wyświetla się że ma jedno polubienie.Chyba pierwszy albo drugi raz w życiu tego użyłem
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Woytek Zobacz posta
hm.. w prawym dolnym rogu każdego posta jest taka opcja349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
U mnie na kompie (przeglądarka Brave [pochodna Chrome'a]) nie ma. Natomiast post Benka z wczoraj z 21:24 polubienie ma. Ale nie widze opcji, żebym mógł dodać swoje.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
Komentarz