Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Koledzy admini, a co to za ściema z tym uwierzytelnianiem przy rejestracji? Kod się nie pokazuje, rejestracja przechodzi bez problemu a ludzie się tylko stresują
Mam problem z HP ponieważ kiedy chce zobaczyć jakies tam nowe posty to mam oznaczone że jestem nie zalogowana (mimo tego że sie wcześniej logowałam) a najnowsze posty nie sa pokazane (sa tylko te które były przed tym jak mi sie to zrobiło). Co sie stało i co można z tym zrobić??
P.S. To się dzieje tak tylko na HP
a czy mógłbyś z łaski swojej zmienić ten durny pokemoński sposób pisania swojego nicka ? (male i duże litery)
Nick taki mam od 5 lat i już go nie zmienię :P. Ewentualnie możesz nazywać mnie Kficzol, nie obrażę się (byli nie przez "W"!!!!!!!!) .
Za zdjęcie kartek dziękuję i obiecuję, że będę się starał, aby w przyszłości ich więcej nie dostać.
Tak w ogóle to bym napisał z mojej wrodzonej złośliwości, że pisanie nicka z małej litery uważam za nie szanowanie siebie, tyle że mój też pisze się z małej - a to wszystko przez to, że nie chciałem mieć dużego "i" w środku bo wyglądało by jak l (nota bene kiedyś niektórzy mówili na mnie kficzoi ).
wybierz opcje "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" powinno pomoc na przyszłosc
2. masz avatar : ludzika z żółtymi kartkami
jesli przez jakis czas (powiedzmy 2-3 tygodnie) będziesz zachowywał się bez zarzutu, kartki zostaną zdjęte a Ty będziesz mógł korzystac ze swojego avataru
A ja mam karteczki już jakieś 5 miesięcy i mimo próśb nie zostały mi zdjęte :/
Zostaw komentarz:
Guest replied
1. czasami tak bywa
wybierz opcje "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" powinno pomoc na przyszłosc
2. masz avatar : ludzika z żółtymi kartkami
jesli przez jakis czas (powiedzmy 2-3 tygodnie) będziesz zachowywał się bez zarzutu, kartki zostaną zdjęte a Ty będziesz mógł korzystac ze swojego avataru
Zostaw komentarz: