Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Moderator/admin - ankieta

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Moderator/admin - ankieta

Wszyscy wiemy, że na Legii nie ma demokracji więc zapraszam do oddawania głosów i wybór nowego/ych moderatora/ów LFF.
    Wybory trwają do 10.09.2023 do 23:59.
    Zachęcam do udziału.
    80
    Księciuniu
    58,75%
    47
    Benek
    7,50%
    6
    Bloniaq
    21,25%
    17
    Foxx
    12,50%
    10

The poll is expired.

Wypijmy! Za wojnę z bisurmanem!

Głosowanie zakonczone. Wybraliście panów księciuniu i bloniaq
    Prosze wyzej wymienionych o zadeklarowanie, ze w ogóle chcą się w to bawić. Jezeli tak to poprosi się Voytka o nadanie uprawnien i reszte sobie porozkminiamy juz gdzie indziej.

Komentarz

Dziękuję Forumowiczom za okazane zaufanie.
      Jakiś czas na forum dość regularnie przeznaczam, więc jestem gotów spróbować przeznaczać go w nowej roli. Oczywiście postaram się jak najbardziej oddzielać osobiste sympatie od moderatorskiego osądu i liczę też na wyrozumiałość użytkowników, bo łatwo w takich sytuacjach o rozbieżności w ocenach.
      Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
      -------------
      Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

vox populi, vox Dei

Uprawnienia moda miałem już od kilku lat, ale używałem ich tylko do tępienia jakichś obcych, a nie do "wychowywania" swoich. Ale teraz, mając taki demokratyczny mandat, ... Dzięki wszystkim za zaufanie, to powinno mnie skłonić do częstszego bywania na forumce
        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

No to elegancko. Zamykamy temat. Woytek - naród przemówił - jak nie masz nic przeciwko to dżentelmeni powyżej czekają na uprawnienia.

Gratuluje i życze duzo cierpliwości

Komentarz

zrobione

Komentarz

Brawo !
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

​​​​​​
                Zamieszczone przez benek
                brawo !
                +1
                Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

Moderatorzy moderatorami, ale pozwólcie, że przy okazji podzielę się pewną refleksją. Przez wiele lat aktywnie uczestniczyłem w życiu forumki i uważałem ją za najważniejsze miejsce w całym internecie Ponad dwa lata temu założyłem konto na tłiterze (wcześniej zaglądałem sporadycznie w konkretne informacje) i po pierwszym dniu aktywnego korzystania czułem się jakbym wyszedł z szamba. Aż musiałem wziąć prysznic. Ilość bezinteresownego hejtu i poziom wyzwisk był zbyt wysoki jak dla prostego kibola z Żylety. Jednak tam zostałem, początkowo bardziej z ciekawości niż dla przyjemności. Z biegiem czasu i nauczyłem się z niego mądrzej korzystać, dostosowałem sobie odpowiednio tzw. timeline i już mnie to tak nie raziło. Równolegle zacząłem mniej korzystać w forumki – po pierwsze dlatego, że ona jakoś samoczynnie od jakiegoś czasu obumierała, po drugie, że z tłitera dużo wygodniej było korzystać na telefonie, po trzecie, że doba nie jest z gumy.
                  A teraz clue tej przydługiej historii: kilka tygodni temu wszedłem na dłużej na forumkę, poczytałem różne tematy i miałem deja vu z pierwszych dni na tłiterze – zamiast merytorycznych dyskusji, celnej szydery czy inteligentnego darcia łacha w większości było błoto, szlam i analizy kto miał rację cztery, a kto siedem lat temu. Jakbym kurna własnej żony słuchał.

Ludzie, ogarnijmy się! Nie będę zarzucał hasłami, że mejk forumka grejt egein, bo pewnie się nie da. Ale szanujmy się. W większości kibicujemy temu samemu klubowi i to, że ktoś pięć lat temu pochwalił Vukovicia, a ktoś skrytykował Slisza nie czyni z niego gorszego kibica Legii albo tym bardziej kibica innego klubu – niezależnie czy miał rację czy nie. Nikt tu nie jest opłacany przez Leśnego czy Miodka, nikt tu nie kibicuje Lechowi (z wyjątkiem Violi) czy Rakowowi, więc naprawdę wrzućmy na luz. Nie mówię, ze od razu mamy wszyscy się we wszystkim zgadzać albo pójść na piwo (choć to zawsze jest najlepszym rozwiązaniem ), ale szanujmy się. Zanim coś napiszemy, to zastanówmy się czy to samo byśmy powiedzieli adwersarzowi w twarz pod stadionem (zakładając, że nie wiemy ile ma w łapie i jakim jest wariatem) albo napisali pod swoim nazwiskiem i awatarem ze zdjęciem. Oczywiście nie mówię broń Boże o politycznej poprawności, ale o jakiejś odpowiedzialności za swoje słowa.

Co prawda gruba kreska nie jest za bardzo w naszym środowisku popularna, ale moja propozycja jest taka, żeby spróbować zapomnieć co było pisane przed 12.09.2023 r., kto gdzie klęczał, a kto do jakiego kościółka należał i zrobić „reset” lub „wybrać przyszłość” - co kto woli. Ja przynajmniej w ramach prób moderowania (które, jak wierzę, nie będą potrzebne) tak zamierzam robić, więc z góry zapowiadam, że w dupie będę miał wyjaśnienia i usprawiedliwienia, że ktoś pół roku temu napisał jeszcze brzydziej lub głupiej. Było minęło, teraz jest teraz

Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                  St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

Komentarz

Oczywiście postulat jest słuszny i z pozycji moderatora - jedyny wykonalny. Bo nie będziemy archiwistami rozstrzygającymi kto zaczął. Z mojej strony można liczyć na podobne podejście.
                      Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                      -------------
                      Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez księciuniu

Ludzie, ogarnijmy się! Nie będę zarzucał hasłami, że mejk forumka grejt egein, bo pewnie się nie da. Ale szanujmy się. W większości kibicujemy temu samemu klubowi i to, że ktoś pięć lat temu pochwalił Vukovicia, a ktoś skrytykował Slisza nie czyni z niego gorszego kibica Legii albo tym bardziej kibica innego klubu – niezależnie czy miał rację czy nie. Nikt tu nie jest opłacany przez Leśnego czy Miodka, nikt tu nie kibicuje Lechowi (z wyjątkiem Violi) czy Rakowowi, więc naprawdę wrzućmy na luz. Nie mówię, ze od razu mamy wszyscy się we wszystkim zgadzać albo pójść na piwo (choć to zawsze jest najlepszym rozwiązaniem ), ale szanujmy się. Zanim coś napiszemy, to zastanówmy się czy to samo byśmy powiedzieli adwersarzowi w twarz pod stadionem (zakładając, że nie wiemy ile ma w łapie i jakim jest wariatem) albo napisali pod swoim nazwiskiem i awatarem ze zdjęciem. Oczywiście nie mówię broń Boże o politycznej poprawności, ale o jakiejś odpowiedzialności za swoje słowa.

Pełna zgoda.

Komentarz

Księciuniu 100% zgody!

Komentarz

Powodzenia nowym modom niech forum odzyska dawny blask. W sumie i tak jest najlepsze w porównaniu do ścieku w komentarzach na innych portalach.

Komentarz

Pracuję...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎