Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Legia II - III Liga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Karol Noiszewski (stoper; rocznik 1999) i Filip Laskowski (środkowy pomocnik; rocznik 2001) nie są już zawodnikami III-ligowych rezerw Legii. Jak udało nam się dowiedzieć, piłkarze rozwiązali kontrakty ze stołecznym klubem za porozumieniem stron.

Noiszewski, dotychczasowy kapitan "dwójki", był związany z Legią od lipca 2021 roku. W ub.r. sięgnął z rezerwami po mazowiecki Puchar Polski, a także trenował z "jedynką" na obozie w Dubaju. Jesienią zagrał 17 meczów (1516 minut; najwięcej w zespole) i należał do kluczowych zawodników drugiej drużyny. Najlepszym potwierdzeniem tego jest fakt, że prowadzi w klasyfikacji kanadyjskiej (5 goli, 7 asyst). Tym większy szacunek, że osiągnął to jako stoper, grający całą rundę z kontuzją.

Laskowski trafił do Legii II w lutym 2022 roku na zasadzie półrocznego wypożyczenia z Podbeskidzia Bielsko-Biała, a latem przeniósł się do "dwójki" na stałe. W minionej rundzie wystąpił 15 razy, spędził na murawie 1230 minut (3. wynik w rezerwach), zdobył 2 bramki.

Sportowo raczej się bronili, szczególnie Karol. Ciekawe jaka jest faktyczna przyczyna.
    Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• W przeddzień rundy...dziwne ruchy.
      "Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)

Komentarz

• Brawo za dzisiejsza wygrana.

teraz piec łatwiejszych meczow, w tych meczach 15 punktów da jeszcze cień szansy na awans. A potem bezpośredni mecz z ŁKS drugim.

Natomiast widząc jak PZPN podjerzanie grzebie przy składach sędziowskich dla rezerw LKSu obawiam się, ze to już jest rozstrzygnięte.
        Ostatnio edytowany przez Kijek; 2370.
        Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Oglądałem fragmenty, ale Grączewski super wyglądał. Dobra motoryka, krótkie prowadzenie piłki, drybling

Komentarz

• A Kramer? Grał coś?

EDIT: Bramkę strzelił .

Komentarz

• Niezły kocioł w czołówce tam jest. Legia II na 7 miejscu i 6 pkt straty do lidera.
              "Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)

Komentarz

• Historia lubi się powtarzać.
                04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zero pożytku z takich ogórków jak Rose ,Charatin czy Kramer. Ich gra w rezerwach to nieporozumienie.
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Dobrze, ze Kacper nie grał bo winny straty gola już byłby znany.
                    Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                      Dobrze, ze Kacper nie grał bo winny straty gola już byłby znany.
                      Oho, wyrosła nam święta krowa.

Komentarz

• Zamieszczone przez Lord of the Depths Zobacz posta

Oho, wyrosła nam święta krowa.
                        Powtórzę się: już to widzę jak tak samo usprawiedliwiany byłby Miszta...

Komentarz

Pracuję...
                        X