Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co się dzieje z byłymi Legionistami?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Seba Szymański dzisiaj w Turcji:

On tam ma, póki co, kosmiczne liczby ...
    Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Kolejna liga i znowu wymiata.

ps. Janczyk znowu przepadł. Nie pojawia się na treningach.
      I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
      Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem
        Seba Szymański dzisiaj w Turcji:

On tam ma, póki co, kosmiczne liczby ...
        Wiadomo co, wiadomo komu ​​​​​
        #druzynanatop3

Komentarz

• Zamieszczone przez boss_corleone

Wiadomo co, wiadomo komu ​​​​​
          I się zaczyna. Polecam zapoznać się z tematem https://forum.legionisci.com/forum/p...-admin-ankieta, a w szczególności z komentarzem księciunia z daty 12.09.2023, 11:25.
          Ostatnio edytowany przez LioneL; 48995.

Komentarz

• Oki, dzięki. Zapoznam.
            #druzynanatop3

Komentarz

• Mówi się o Łakomym – Vuko wprowadzał udanie młodych zawodników do zespołu, czy tam było miejsce dla kolejnego – nie wiem. Mnie zależało na tym, by dostał się do pierwszego zespołu i wierciłem o to dziurę w brzuchu i dyrektorowi sportowemu i Vuko. W końcu Aco pogadał po kilku miesiącach z Łakomym, ale ta rozmowa raczej go nie przekonała. Uznał, że w innym środowisku się rozwinie szybciej i poszedł do Lubina. Sytuacja z Włodarczykiem była trudna i patowa. Były zapisane minuty w kontrakcie by umowa została przedłużona. Był moment, że dało się to wypełnić i spokojnie zrobić, bo tych minut nie było wiele, ale moje relacje i trenera nie były już na takim poziomie, abym mógł to wyegzekwować.
              To psuje nieco narrację, którą mogliśmy przeczytać tutaj.

Łaskawiec pogadał z chłopakiem po kilku miesiącach, kiedy tamten miał to już w poważaniu. Na końcu, po złości, żeby zagrać na nosie wszystkim, odpalił Włodarczyka, który z powodzeniem mógłby pełnić obecną rolę Rosołka.
              Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.
              A Melanż Trwa...

Komentarz

• Wygląda na to, że Włodarczyk mógłby pełnić tą rolę lepiej, a może nawet mieć szansę na bycie kimś więcej w przyszłości, czego Rosołkowi trudno wróżyć.

Komentarz

• Po meczu z AV obejrzałem skrót meczu z Leicester i oto co się obecnie dzieje z ówczesnymi piłkarzami:
                  1. Emreli - obecnie Dynamo Zagrzeb. W tym sezonie 11 meczy, 2 gole. Po odejściu z Legii w lutym 2022 grał w Konyaspor - 25 meczy ale tylko 945 minut (średnio 37 min/mecz), 5 goli
                  2. Mladenovic - obecnie Panathinaikos. W tym sezonie 5 meczy na 11, 3 w całym wymiarze
                  3. Andre Martins - obecnie bez klubu. Poprzednie półtora roku w Hapoel Beer Sheva, zaledwie 13 rozegranych meczy
                  4. Johansson - od lipca bez klubu
                  5. Nawrocki - Celtic, kontuzja
                  6. Wieteska - Cagliari, gra wszystko. Poprzedni sezon Clermont 35 meczy, wszystko po 90 minut
                  7. Kastrati - obecnie Fehervar. Ten sezon 6/7 meczy, 309 minut, 2 gole. Poprzedni 27 meczy (średnio 58 min/mecz), 4 gole i 5 asyst
                  8. Rafa Lopes - obecnie AEK Larnaka, 7/7 meczy, 1 asysta. Poprzedni sezon 49 (!!) meczy, 9 goli, 5 asyst
                  9. Abu Hanna - obecnie Maccabi Netanya, w tym sezonie 2/3 mecze. Poprzedni sezon 17/36 meczy w Lechii średnio po 70 minut

Reszta to obecnie Legia: Miszta, Jędrzejczyk, Slisz, Charatin, Josue, Pekhart

Jak widać kariery nikt nie zrobił. Nawrocki jedynie ma potencjał. Reszta raczej przepadła.

Komentarz

• Martins taka gwiazda bez klubu ?

ps. Meczów.
                    wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Znaczy że Wieteska przepadł? Albo Rafa Lopez?

Komentarz

• Przepadł czyli zszedł niżej niż był w dniu meczu z Leicester. Kwestia dyskusyjna czy trzepanie się w ogórach SerieA i Ligue1 to awans sportowy czy nie.
                        Ale być może masz rację, wyłączyłbym Wieteskę i Nawrockiego. Lopes gra jednak na Cyprze, ładnie tam ale liga jednak niżej klasyfikowana.

Komentarz

• Ja to się dziwię, że te gwiazdor jeszcze nie ma klubu.

Valeriane Gvilia ist ein 29-jähriger Fußballspieler aus Gruzja, (* 24 maj 1994 in Zugdidi, Gruzja). Gvilia ist seit 30 sty 2023 vereinslos. Er spielt auf der Position Pomocnik. Sein Marktwert beträgt 350 tys. €.
                          „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Szczerze to ja tez.
                            wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Wspomnienia Juliusza Kruszankina, obecnie trenera podgrodziskiej LKS Chlebni
                              - Kiedy wyszli z autokaru, to już u nas była delikatna sraczka - tak mecz Legii Warszawa z Barceloną Johana Cruyffa wspomina Juliusz Kruszankin. W rozmowie z "Piłką Nożną" mówi też o niesławnej "Niedzieli cudów", w której... nie widzi nic złego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Maciek78
                                Jak widać kariery nikt nie zrobił. Nawrocki jedynie ma potencjał. Reszta raczej przepadła.
                                No nie wiem. Pomijając wspomnianych Wieteskę i Nawrockiego, to gra w Dinamie Zagrzeb, Panathinaikosie, czy Fehervarze nie podpada moim zdaniem pod "przepadnięcie".

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎