Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

bilety i karnety - temat zbiorczy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wczoraj ok 22ej było około 30 biletów głównie wschodnia, ale też południowa. Przed chwilą były jeszcze sztuki na 114, więc na spokojnie tylko F5 się może w końcu zaciąć

Komentarz

• Zamieszczone przez Moriarty

A sprawdza ktoś dowód na bramce? Drukujesz, skanujesz, wchodzisz...
      Ale to zawsze jakieś ryzyko a tam widzę bilety po 300 zł
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek

Ale to zawsze jakieś ryzyko a tam widzę bilety po 300 zł
        Jest ryzyko, jest zabawa .
        Ale też ten portal jakoś weryfikuje, bo ostatnio wstrzymali sprzedaż na Podsiadło na Narodowym, bo sprawdzali czy właśnie z imiennym może wejść ktoś inny.
        Bazinga!
        Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Cześć,

Niestety jedna osoba wypadła mi z ekipy i mam do przepisania jeden bilet na trybunę wschodnią na dzisiejszy mecz, jeśli jest ktoś zainteresowany to priv.

Komentarz

• hejo, z chęcią przygarnę dwa bilety na niedzielę, najlepiej Żyleta, ale wschodnia też git jakby ktoś się wykruszył dajcie cynk

Komentarz

• Zamieszczone przez Bonhart
              A podpowiesz mi jak to w praktyce wygląda? Mam bilet dla siebie i po prostu wchodzę z dzieckiem na rękach? Zawsze chodziliśmy na Poludniową i miał swój bilet po 10zł.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mrugs

A podpowiesz mi jak to w praktyce wygląda? Mam bilet dla siebie i po prostu wchodzę z dzieckiem na rękach? Zawsze chodziliśmy na Poludniową i miał swój bilet po 10zł.
                Dokladnie tak. Na poludniowej miales bilet dla dziecka, ale tez miejscowke. Tutaj przypisanego miejsca nie masz.
                Najlepiej bedzie jak napiszesz do POK-u, bo ja juz dawno dziecka nie wprowadzalem, ale kiedys po prostu wpuszczali i tyle.

Komentarz

• Ja chce odsprzedac swoj bilet na dzisiejszy mecz z Widzewem: sektor 202, rzad 17. jelsi ktos chetny prosze o kontakt

Komentarz

• ja chce odsprzedac swój bilet na dzisiejszy mecz z Widzewem ( 80 PLN - po cenie zakupu ) : sektor 202, rzad 17

Komentarz

• Jak coś to każdy karnetowicz może kupić łącznie 3 pakiety w przed sprzedaży .
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Mam do udostępnienia karnet na Żyletę na mecz z Górnikiem. Jeżeli ktoś zainteresowany to priv.

Komentarz

• Zamieszczone przez daqwid85
                          Mam do udostępnienia karnet na Żyletę na mecz z Górnikiem. Jeżeli ktoś zainteresowany to priv.
                          Nieaktualne

Komentarz

• Pakiety schodzą jak szalone.
                            Na Żyletę trzeba polować na niezakończone transakcje.

Na innych trybunach też szybko schodzą.

Komentarz

• Jest ktoś kto nie może iść na mecz w niedzielę na Wschodnią i może przepisać bilet ?

Komentarz

• Ma ktoś rozeznanie czy dają jeszcze kartonikowe bilety? Wiem, że są opcje ściągnięcia na telefon czy wydruk ale chodzi o bilet w celach kolekcjonerskich.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎