Dobrze zbliżamy się. Skoro faktycznie mamy podobną wartość (wystarczy kliknąć na stronę), to wszystkie te "kije w mrowisko" są arcy-zabawne. To tak jakby ktoś "podpalał", że ten tydzień będzie bardzo chłodny i żeby robić screeny.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery z TT czyli fantazje, marzenia, koszmary i typy
Zwiń
X
-
ależ oczywiście, że tak !
tylko jako kibicowi Legii jest mi bardzo przykro jak patrzę na to co obecnie wychodzi z klubu, a w zasadzie nie wychodzi. Bo to jest najsmutniejsze, że wygląda to na duży pożar, spadek jakości sportowej, brak pucharów, ogromne długi, a zarządzający klubem udają, że nie ma tematu i nikt nie kwapi się żeby uczciwie porozmawiać o tym z kibicami. Ja szybciej zaakceptował bym szczerą postawę, transparentność i po prostu uczciwość. Kibicowałem w czasach gdzie gablota nie zapełniała się zbyt często więc przeżyje to i teraz ...
Komentarz
-
ponieważ lubię się powołać na transfermartk to wrzucęco wg tego portalu podają "in" (po wstępnej weryfikacji podają) są tam też inne nazwiska ale je już odrzucono.
Giorgi Kokhreidze napastnik, Gruzja z ligi Gruzińskiej
Viktor Gyökeres napastnik, Szwed z ligi Angielskiej (2)
Güven Yalcin napastnik, Turek z ligi Tureckiej
Sinisa Sanicanin środkowy obrońca, Bośniak z ligi Serbskiej
Ivo Rodrigues napastnik, Portugalczyk z ligi Portugalskiej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz postaSpodziewajcie się... kroi się coś powiedziałbym ciekawego.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
Wypożyczenie Kądziora z Eibar?Darek oni wszyscy są chuje oprócz Ciebie!
#TeamVuko
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hermit Zobacz postaFurman...?
Komentarz
-
Zamieszczone przez klinton Zobacz posta
Również obstawiam Furmiego. Po oddaniu Karbownika i Antoli to by był logiczny ruch.
Komentarz
-
Wdowiak... błagam.
A w ogóle to (L)dorado jebnął posta, którego każdy mógłby napisać na początku każdego okienka trenasferowego bez obawy pomyłki, a Wy rzucacie się z domysłami jak Janda na szczepionkęLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
Komentarz