Zamieszczone przez tre_zoliborz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery z TT czyli fantazje, marzenia, koszmary i typy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Martino1989 Zobacz postaNo niech czekają, może w czerwcu się zdecyduje. Deblizm pełną gębą."Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)
Komentarz
-
Zamieszczone przez tre_zoliborz Zobacz postaDawidziuk sugerował na twitterze, że to bzdura z tym Hiszpanem. Pewnie czekają na Świerczoka. Jak się nie uda z nim to jakiś szrot albo nikt.
Komentarz
-
Zamieszczone przez snorri Zobacz postaJedyny plus tego Rodado to że jest jeszcze dość młody i gdyby wypalił to jest szansa na dobra kasę w przyszłości....
Komentarz
-
Zamieszczone przez pchorseba Zobacz postaI na co ci ta kasa ???
Komentarz
-
Prawda jest taka, że Miodek z Kucharskim nie zamierzają nikogo kupować na już. Szukają promocji w koszu wyprzedażowym. Twierdzą, że na ligę skład starczy, a jak w tym koszu trafi się perełka i będzie chciała grać w piłkę na warunkach z W-wy to wtedy będzie głośny transfer. Najlepiej za darmo, za prowizje menadżera i kontrakt. Lecimy w ogromny minimalizm, od dłuższego czasu.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez lszny Zobacz postaTutaj w większości wypowiadają się jak widać księgowe wielmożnego prezesa. Bądź sami są na jakimś % i z tego powodu cieszą się z pieniędzy, które zarabiamy na sprzedaży zawodników. W ogóle nie biorąc pod uwagę tego jak w ciągu 3 lat obniżyliśmy poziom sportowy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaPrawda jest taka, że Miodek z Kucharskim nie zamierzają nikogo kupować na już. Szukają promocji w koszu wyprzedażowym. Twierdzą, że na ligę skład starczy, a jak w tym koszu trafi się perełka i będzie chciała grać w piłkę na warunkach z W-wy to wtedy będzie głośny transfer. Najlepiej za darmo, za prowizje menadżera i kontrakt. Lecimy w ogromny minimalizm, od dłuższego czasu.
Zamieszczone przez pchorseba Zobacz postaSmutne ale zaczynam myśleć że lepiej żeby ta Legia wpierdol zbierała w co drugim meczu i żeby ten korpo myśliciel się zniechęcił ...Ostatnio edytowany przez lszny; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gabro Zobacz postaTo całe gadanie przypomina mi ciśnienie z transferem Obradovicia. Na co czekają, niech biorą itp. A potem pomyje na pion sportowy. Nie ma sensu powtarzać błędów i brak kogokolwiek. Nie stać nas na tego kogo chcemy to trudno, trzeba grać tymi co się ma. Jest Kostorz i Rosołek.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gabro Zobacz postaTo całe gadanie przypomina mi ciśnienie z transferem Obradovicia. Na co czekają, niech biorą itp. A potem pomyje na pion sportowy. Nie ma sensu powtarzać błędów i brak kogokolwiek. Nie stać nas na tego kogo chcemy to trudno, trzeba grać tymi co się ma. Jest Kostorz i Rosołek.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Martino1989 Zobacz postaKostorz, Rosołek? zejdź na ziemie, w przypadku wykolejenia się Kante zostajemy bez napastnika. Kucharski miał kupę czasu na znalezienie odpowiedniego zawodnika. Można grać nawet i Agrą jak trzeba, tylko nie dziwmy się w maju że kolejny rok w du..."Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gabro Zobacz postaWłaśnie stoję na ziemi w przeciwieństwie co do niektórych. Takie mamy realia i nic nie zmieni jak się tu pofrustruje,y wszyscy. Trzeba liczyć na akademię i scouting. Transferów dużych nie będzie. Szkoda nerwów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez pchorseba Zobacz postaAle o ile lepiej ta młodzież by wyglądała mając np takiego Ljuboie i Miro w "tamtej" formie ? I kasa lepszą by była i najlepsi z nich szybciej by się rozwijali. Dziś za to będą się uczyć rzemiosła od Cholewiaka. ... Zresztą chłop jeszcze w Legii nie zagrał, a zaraz się symbolem chujowatosci obecnej Legii stanie ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hermit Zobacz postaMogą się uczyć od Obradovica, który wg wielu z tego forum, miał być przekotem. Podobnie jak Eduardo, Descarga, Nacho Novo.
"Nie obawiał się pan testów medycznych w Legii? Kilka lat temu przeszedł pan ablację serca.
Arvydas Novikovas: Nie. Wszystko wyszło w porządku. Ale przyznam, że nigdy nie badano mnie tak szczegółowo. Nawet w Niemczech nie byłem tak sprawdzony. Najważniejsze, że wyniki są prawidłowe."
źródło; https://www.przegladsportowy.pl/pilk...-klubu/xpy2hxk
Komentarz
-
Zamieszczone przez lszny Zobacz postaNo kto by się spodziewał, że kupią pacjenta do enel medu, a nie sprawnego fizycznie zawodnika. Przyszedł do nas w tym samym okienku co Arvi, który wypowiadał się o testach w następujący sposób;
Ile można wypisywać te głupoty.
Poziom tematu znowu poleciał na łeb. Po co to wylewanie żali? Do końca miesiąca pewnie kogoś kupią, skoro mówią o tym i Vuko i Kucharski. A nawet jak nie kupią to płacze tutaj niczego nie zmienią.
Komentarz
Komentarz