Zamieszczone przez MarioBis
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery z TT czyli fantazje, marzenia, koszmary i typy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mski Zobacz postaZdecydowanie lepiej.
Co do samego transferu to jeżeli ktoś za niego daje 7mln to nie ma nad czym się zastanawiać. Moim zdaniem kariery wielkiej nie zrobi ani u nas ani gdziekolwiek indziej bo potrafi grać tylko jedna noga. A w futbolu na najwyższym poziomie to nie wystarcza. W grze jeden na jeden jest przewidywalny jak techno w trendzie-zawsze pójdzie na lewa nogę.
Szymańskiego sprzedawać jak najprędzej, bo mimo, ze chłopaka lubię i nic do niego nie mam, to w nadchodzącym futbolu, go po prostu nie widzę. Już niedługo o wiele bardziej będzie opłacało się utrzymać na nogach, niż od razu padać, a jak sobie wyobrażacie go walczącego bark w bark z... kimkolwiek? Wujek google podaje, że waży 58 kg, to mniej niż ja ważyłem pewnie w 6 (?) klasie podstawówki, będąc niższym od niego, a powyżej takiego bmi 25, nigdy nie wyszedłem.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaSpora część z tej kasy ma pójść na stadion.Zamieszczone przez Bary89Zastanawia mnie ile jeszcze tu będziecie ciskali po tym Mario. Wyraził swoją opinię o Magierze i tyle, czy musimy tu kochać każdego zawodnika i trenera Legii (...). Fakty są takie że Magiera dokonał niezlego wyczynu ale nie oszukujmy się to był jego obowiązek. O ile po jesieni i po meczach z Realem czy nawet Lechią można nim było być zauroczonym o tyle wiosnę miał fatalną i tego się chyba nie da ukryć. Przy.... się do niego niczym.. Szkoda gadać 😃
Komentarz
-
Po pierwsze : Ruscy mają prawie 40 mln jurków na plus!
Po drugie : Jeżeli prawda to 7 mln to Szymi będzie 5 najdroższym piłkarzem sprowadzonym przez CSKA
Po trzecie : Niech go wszystkie moce błogosławią, niech wiedzie ci się jak najlepiej.
Po czwarte : Dobry wybór, poszedłby na "zachód" jak jojo by wrócił i tyle byłoby, opinia że piłkarzy mamy chujowych itp itd. Tymczasem pójdzie do Ruskich, gdzie liga ma ten sam charakter co nasza(tylko co oczywiste maja lepszych piłkarzy) Na dodatek miałem okazje oglądać 2 mecze CSKA, chłopaki pogrywają sobie 3-5-2/4-1-4-1 w dość ofensywnym ustawieniu, każdy widział że Szymańskiego rzuca po każdej pozycji więc chłopaczyna sobie poradzi.
Powodzenia i dzięki za bramki, zwłaszcza tą z Górnikiem
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaSpora część z tej kasy ma pójść na stadion.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Piwosz1916 Zobacz postaWizjoner czy co? Czy wypowiadasz się na podstawie analizy dotychczasowych poczynań Pinto w powszednich klubach?
7 baniek jurków? Odpalam samochód, skąd go zgarnąć na lotnisko?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaZa 6-7 mln euro to oddałbym im jeszcze Mioducha w pakiecie.Zamieszczone przez Bary89Zastanawia mnie ile jeszcze tu będziecie ciskali po tym Mario. Wyraził swoją opinię o Magierze i tyle, czy musimy tu kochać każdego zawodnika i trenera Legii (...). Fakty są takie że Magiera dokonał niezlego wyczynu ale nie oszukujmy się to był jego obowiązek. O ile po jesieni i po meczach z Realem czy nawet Lechią można nim było być zauroczonym o tyle wiosnę miał fatalną i tego się chyba nie da ukryć. Przy.... się do niego niczym.. Szkoda gadać 😃
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaZa 6-7 mln euro to oddałbym im jeszcze Mioducha w pakiecie.Janusz z Południowej
Komentarz
-
Sprzedawać.
Lepszego kupca nie znajdziemy, znacznie podreperujemy budżet, a i sam Szymi ostatnio obniżył nieco loty.
Choć wiadomo, że to pojęcie złudne, gdy te loty obniżyła cała drużyna.
Jednakże lepiej Szymi jak Jarek (i oby nic nie było na rzeczy również).
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioBis Zobacz postaJa to bym poszedł krok dalej i oddał ciebie. Taki spec od wszystkiego to dla klubu prawdziwa gratka.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaGłupi ruch Szymańskiego odchodzić po zagraniu 3 dobrych meczy na krzyż w naszej buraczanej lidze. I to nawet nie 3 ostatnich.
Komentarz
Komentarz