Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery z TT czyli fantazje, marzenia, koszmary i typy
Super porównanie całego sezonu do jednego sparingu.
Dokładnie tak samo jak porównywać jeden sezon do całej kariery. Porównujesz gościa który całą karierę kopię się po czole i był gwiazdą w Koronie Kielce z reprezentantem Polski, gościem który pograł sporo w Rosji, sporo w kadrze, sporo świetnych meczów w Legii. No ale ok.
Dokładnie tak samo jak porównywać jeden sezon do całej kariery. Porównujesz gościa który całą karierę kopię się po czole i był gwiazdą w Koronie Kielce z reprezentantem Polski, gościem który pograł sporo w Rosji, sporo w kadrze, sporo świetnych meczów w Legii. No ale ok.
Porównuję dwóch typów na podstawie pełnego sezonu, co jest chyba miarodajnym określeniem obecnej formy. Co z tego, że pograł w Rosji skoro obecnie to jest cień zawodnika sprzed 2-3 lat? I jak się mają świetne mecze do obecnej mizerii?
Rozumiem, że jesteś zwolennikiem zastosowania wariantu: Carlitos na trybuny, a do składu Eduardo? Bo karierowo to Carlitos obok Eduardo nawet nie stał. Liczy się obecna forma, a ta u Jędrzejczyka jest od dobrego roku tragiczna. Mało tego, obok słabej gry to jeszcze zachowuje się jak *****, vide: nieodgwizdany karny w Poznaniu, i kilka sytuacji z tego roku gdy zakręcił się koło czerwonej kartki.
Rozumiem, że jesteś zwolennikiem zastosowania wariantu: Carlitos na trybuny, a do składu Eduardo? Bo karierowo to Carlitos obok Eduardo nawet nie stał. Liczy się obecna forma, a ta u Jędrzejczyka jest od dobrego roku tragiczna. Mało tego, obok słabej gry to jeszcze zachowuje się jak *****, vide: nieodgwizdany karny w Poznaniu, i kilka sytuacji z tego roku gdy zakręcił się koło czerwonej kartki.
To już nie moja wina, że przypisujesz mi słowa których nie powiedziałem.
Owszem decyduje forma natomiast mamy tutaj doczynienia z gościem który ma skilsy do bycia poza Pazdanem, Remym i nie wiem może jeszcze Gutim z Jagi top 3-4 środkowych obrońców. Jeśli uważasz, że tak latwo możemy sobie pozwolić na odpuszczenie go tylko dlatego, że miał gorsze miesiące to ok. Ja uważam, że nie możemy sobie na to pozwolić. Jeszcze wieleeeeee się może Wieteska i Zyro nauczyć od takiego bez formy Jedrzejczyka.
Jakie to niby "skillsy"? Remy potrafi posłać świetnego piłkę, Pazdan bardzo dobrze gra na wyprzedzenie, a Jędrzejczyk miał swój najlepszy czas na boku obrony, co przy jego umiejętnościach i systemie 3-5-2 się tutaj nie powtórzy.
Niech zostanie za zasługi!
Ostatnio edytowany przez Chmielo; [ARG:4 UNDEFINED].
Kijek, ile lat trzeba jeszcze dac Jedrzejczykowi do stwierdzenia, ze juz jest po prostu slaby (skupiajac sie na samej grze, nie dotykajac tematu wynagrodzenia)? Gdy ten ostatni raz prezentowal sie kozacko Legia miala w swojej gablocie dwa tytuly MP mniej, a mial w tym czasie 3 rundy na udowodnienie swojej sily. Sam fakt, ze odwolujesz sie do jego szeroko pojetego "potencjalu" (czyli glownego atutu polskich ligowcow) swiadczy o zjezdzie sportowym.
Kijek robi się z ciebie Mario z początku swojej przychody na tym forum. Mario już zluzował i obecnie nie jest ciężkostrawny natomiast godnie przevhwyciles jego najgorsze cechy.
Komentarz