Zamieszczone przez smiechu
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Transfery z TT czyli fantazje, marzenia, koszmary i typy
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Michaał Zobacz postaa jedyny plus jaki widzę, to zluzowanie Rzeźnika z ławki na trybuny.
Ale że tyle lat musieliśmy czekać na następcę Rzeźniczaka, to ja nie wiem, dlaczego...
Komentarz
-
Transfer podobny do tego z Pazdanem. Dąbrowski wyrósł na najlepszego stopera ligi w tamtym sezonie. Jest rok starszy niż Pazdan kiedy do nas trafiał (czyli w jego wieku) także na ligę jeśli się nie spali psychicznie to bardzo solidne wzmocnienie. Dodatkowo jest wysoki (194 cm), dobrze gra głową i co ważne potrafi wyprowadzać piłkę. Nie ma co kombinować ze stoperami jak pod ręką mamy Polaka gwarantującego najwyższy poziom ligowy."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Ja bym do tego dodał, że gra obrońcy inaczej wygląda wtedy, kiedy ma się za partnerów dwóch nieokrzesanych kopaczy, a inaczej, kiedy bronisz systemem i wiesz, że twoi koledzy działają wg schematu.
Także jakim obrońcą jesteś, w dużej mierze zależy od tego, z kim grasz.
Komentarz
-
Zamieszczone przez wypadklz Zobacz postaJa bym do tego dodał, że gra obrońcy inaczej wygląda wtedy, kiedy ma się za partnerów dwóch nieokrzesanych kopaczy, a inaczej, kiedy bronisz systemem i wiesz, że twoi koledzy działają wg schematu.
Także jakim obrońcą jesteś, w dużej mierze zależy od tego, z kim grasz."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaPrzeczytałem 4 razy. Geniusz!
Ale nie musisz od razu bić, bo to takie podlizywanie się troszkę... A ja nie lubię lizusów, także spadaj.
Ostatnio edytowany przez wypadklz; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez Grabo Zobacz postaJedyne do czego można by się przyczepić, to że nie jest już najmłodszy. Poza tym topowy obrońca ligi tylko z marnym pijarem, bo nigdy nie był młody obiecujący i późno debiutował w ektraklapie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaJeżeli u nas odpali to może być zaleta , możni tego świata nie będą go kusili milionami euro i możemy mieć stopera na lata .
Czas na zmiany.
Komentarz
-
Dla mnie transfer na plus.Cieszy mnie fakt, że najważniejsza formacja w zespole jest praktycznie cała polsko języczna (wiadomo z wyjątkiem Adama).Cena też bardzo ok, a i sportowo Dąbrowski wygląda naprawdę fajnie, na ekstraklasę spokojnie wystarczy.Na Pazdiego i Lewczuka też wielu narzekało, a wiemy jak obaj są ważni dla tego zespołu.
Ps.Jedyna nadzieja, że nie oznacza to sprzedaży Pazdiego, ale jak ktoś wspominał przed IV r raczej nie powinni go puszczać.Ostatnio edytowany przez SzydeL; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez wypadklz Zobacz postaPrzecież już mieliśmy Rzeźniczaka - stopera, którego nikt nie kusił milionami przez lata.
Czas na zmiany.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaMieliśmy też Zielińskiego .
I co w związku z tym?
Komentarz
-
Zamieszczone przez wypadklz Zobacz postaTak.
I co w związku z tym?Przecież już mieliśmy Rzeźniczaka - stopera, którego nikt nie kusił milionami przez lata.
Czas na zmiany."lepiej wejść komuś w drogę niż w dupę"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zcagurts Zobacz postaWyobraźcie sobie teraz co będą czuły nowe nabytki (L) gdy w sobotę na Wiśle w Płocku będą grały, piękny Warszawski stadion itp itd jazda do Płocka a tu kurnik sprzed 70? lat...Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna
Komentarz
-
Nawet pomimo transferu tego Langila, brak jeszcze kogoś kreatywnego do przodu... kogoś kto będzie ruchliwy, zagra prostopadłą piłkę i uderzy z 20 metra. Teoretycznie mógłby to robić Fin, ale jest ewidentnie w lesie z formą...Always look on the bright side of life!
Komentarz
Komentarz