Ja sędziego to zaj.... Kurde, takiego karnego to dawno nie widziałem. a do tych którzy czepiają się szali mówię "O co wam chodzi?". Przeciez Szala walczył bark w bark. a Boruc niech usiądzie na chwilę na ławię bo mu się należy za kilka meczów w tej rundzie. Dobrze Stanko i Surma, Vuko i Sokół bardzo waleczni. W sumie jedziemy dalej..... A sędziego to zaj......my!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Górnik Zabrze - Legia
Zwiń
X
-
-
Dżizys, to byl mecz nie z Gornikiem ale z Lechem...Piotrem oczywiscieUznanie dla bramkarza KSG. Gdyby bronil przecietnie byloby tak z 5:2 ale bronil za#$%scie. Mamy remis. Szkoda tych 2 punktow, bo Gornik to...tak to widzialy moje oczy...cieniasy. Jeden blad sedziego, drugi Zielka do spolki z Borucem i to chyba byly jedyne mozliwosc na bramke dla zaboli. Legiunia sie bardzo, baaaardzo starala, okazje byly, Lech bronil. A Stanko jest Bogiem :+:
Legia Warszawa na zawsze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez andrzejzbBorucowi i Saganowi należy się ostry wpierdol w szatni...Only You
Komentarz
-
Uff, co za ulga. Już sobie włosy z głowy rwałem. Dobrze że chociaż remis. Przewidywałem taki mecz.
Szkoda, że Boruc nie wyjął karnego, a miał już piłkę na ręku. Ale co on zrobił przy drugiej bramce, to się w pale nie mieści.Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...
Komentarz
-
Zamieszczone przez yustaZamieszczone przez andrzejzbBorucowi i Saganowi należy się ostry wpierdol w szatni...
Komentarz
-
Zamieszczone przez yustaZamieszczone przez andrzejzbBorucowi i Saganowi należy się ostry wpierdol w szatni...
coz, jest remis, moglo byc lepiej i moglo byc gorzej. tragedii nie ma, wszystko przed nami. teraz trzeb ochlonac i sie uspokoic.22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez zajączekUff, co za ulga. Już sobie włosy z głowy rwałem. Dobrze że chociaż remis. Przewidywałem taki mecz.
Szkoda, że Boruc nie wyjął karnego, a miał już piłkę na ręku. Ale co on zrobił przy drugiej bramce, to się w pale nie mieści.Legia Warszawa na zawsze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez andrzejzbZamieszczone przez yustaZamieszczone przez andrzejzbBorucowi i Saganowi należy się ostry wpierdol w szatni...
A drugą bramkę, to obaj zawinili Boruc z Zielkiem. I gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...
Komentarz
-
Zamieszczone przez zajączekUff, co za ulga. Już sobie włosy z głowy rwałem. Dobrze że chociaż remis. Przewidywałem taki mecz.
Szkoda, że Boruc nie wyjął karnego, a miał już piłkę na ręku. Ale co on zrobił przy drugiej bramce, to się w pale nie mieści.Only You
Komentarz
-
Zamieszczone przez yustaZamieszczone przez zajączekUff, co za ulga. Już sobie włosy z głowy rwałem. Dobrze że chociaż remis. Przewidywałem taki mecz.
Szkoda, że Boruc nie wyjął karnego, a miał już piłkę na ręku. Ale co on zrobił przy drugiej bramce, to się w pale nie mieści.
Komentarz
-
Zamieszczone przez andrzejzbZamieszczone przez yustaZamieszczone przez andrzejzbBorucowi i Saganowi należy się ostry wpierdol w szatni...
Jak masz możliwość obejrzenia jeszcze raz, to luknij na twarz Zielka. Na pewno nie patrzył na piłkę tylko na Boruca.Only You
Komentarz
-
Wasi piłarze chyba działaja pod wpływem impulsów jak byki. Jak tylko widzą czerwone stroje, najlepiej z herbem Wisły, to są w stanie głowa mur rozbic, a potem traca punkty ze słabszymi.
A swoja drogą to ten Stanko wam sie udał. Ma cholernego nosa do bramek. Przy jego zdolnosciach szybkosciowo-technicznych ilosc zdobywanych goli jest wrecz imponujaca.Kraków moim miastem, Wisła moim życiem!
Komentarz
Komentarz