"gra"
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piłkarze Legii Warszawa - wczoraj, dziś, jutro
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaTrenera faktycznie szkoda bo facet głupi nie jest.
(...)
Ale tu wychodzi się dalej z założenia, że lepszy szrot zagraniczny (Kramer) niż młody, zdolny któremu dać tylko trochę minut i być może zabłyśnie.
Niewykluczone więc, że w gabinetach pytanie jest takie, czy chcemy sobie ogrywać jeszcze większą liczbę młodych? Czy chcemy by nam liga nie odjechała i coś wygrywać?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaWoytek zegar tyka, czy masz jakieś przecieki odnośnie kontraktów?
Z Mladenem w ogóle ciężko będzie podjąć jakieś rozmowy. Chciał odejść już dawno wcześniej, chce odejść teraz i na koniec kariery zdobyć wysoki kontrakt. A na dodatek to on rozdaje karty.
W Legii priorytetem jest środkowy obrońca, w dalszej kolejności napastnik i ósemka.
Charatin jest wyautowany, ale ma bodajże dwa lata kontraktu. Klubu raczej nie stać, żeby mu zapłacić standardowe 50% i by sobie poszukał klubu... więc nie wiadomo jak się to potoczy.
Co do Kapustki i Jędzy to ostatnio nic nie słyszałem, ale tutaj liczę na przedłużenia.
Komentarz
-
Świetnie po prostu.
W Rakowie czy Lechu przedłużają kontrakty z Lopesem , Tudorem czy Ishakiem, tylko u nas jak zwykle wieczna niemożność. Tak to ja czarno widzę wyniki nie tylko w tym sezonie,ale i w przyszłym.
Już teraz taki Raków ma, obiektywnie patrząc, lepszy skład,a po utracie najlepszych zawodników ten dystans jeszcze się zwiększy...Ostatnio edytowany przez AGZI; 79624.#MioduskiOut
Komentarz
-
Zamieszczone przez AGZI Zobacz postaŚwietnie po prostu.
W Rakowie czy Lechu przedłużają kontrakty z Lopesem , Tudorem czy Ishakiem, tylko u nas jak zwykle wieczna niemożność. Tak to ja czarno widzę wyniki nie tylko w tym sezonie,ale i w przyszłym.
Już teraz taki Raków ma, obiektywnie patrząc, lepszy skład,a po utracie najlepszych zawodników ten dystans jeszcze się zwiększy...
pytanie czy będzie za co łatać odejścia Josue i MladenaPrzechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Komentarz
-
Odpowiedź na to pytanie jest raczej oczywista. Do takiego stanu doprowadzili Mioduski i spółka.
A ponieważ się osłabiamy zamiast wzmacniać,to nieprędko będzie lepiej. Kasa nie spada z nieba - nie będzie wyników,to nie będzie i dochodów.#MioduskiOut
Komentarz
-
Zamieszczone przez AGZI Zobacz postaŚwietnie po prostu.
Już teraz taki Raków ma, obiektywnie patrząc, lepszy skład,a po utracie najlepszych zawodników ten dystans jeszcze się zwiększy...
Ishak to fakt faktem, że dostał tam potężne siano. Tudor na nowym kontrakcie to poziom zarobków Kapustki. Inaczej jest zatrzymać gościa, który miał umowę na poziomie 100k-150k czy nawet 200k euro rocznie, a co innego jest zatrzymać kogoś kto ma 350-400k i oczekuje 700-800k.
Komentarz
-
Mladen i Josue, dzięki nim odbiliśmy się od dna, utrzymaliśmy w lidze i w tym sezonie zajmujemy 2 miejsce. Zaraz zacznie się mydlenie oczu, że przecież oni są już starzy, będą tylko słabsi. Reasumując: jak zawsze.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
- Polubień 1
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
To będzie niestety udany rok dla wronieckiego koniobijcyLewactwo nie jest cool!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaMladen i Josue, dzięki nim odbiliśmy się od dna, utrzymaliśmy w lidze i w tym sezonie zajmujemy 2 miejsce. Zaraz zacznie się mydlenie oczu, że przecież oni są już starzy, będą tylko słabsi. Reasumując: jak zawsze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomereek Zobacz postaTak jest! Przedłużmy beznadziejnego Kapustkę i pozbądźmy się Josue. Budowa wielkiej Legii trwa...
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Josue to kozak na dzisiaj (z wadami i ograniczeniami), ale Kapustka ma potencjał (rozwojowy i sprzedażowy). Z resztą porownywanie ich 1:1 nie ma sensu.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
Komentarz