Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
- Nie było jeszcze żadnych rozmów z Legią odnośnie przedłużenia kontraktu. Jest taka opcja, ale wszystko zależy od Legii. Nikt ze mną nie rozmawiał. Ja nie jestem osobą, która powinna pukać do drzwi i pytać. Spędziłem w Legii fajny sezon. Sezon, na który czekałem, bo nie miałem regularnego grania. Tutaj odzyskałem radość z tego, że wychodziłem na boisko i zdobyłem mistrzostwo Polski. Dobrze się tutaj czuję. Mam jeszcze rok kontraktu, Legia może go przedłużyć, skupiam się więc przede wszystkim na rehabilitacji - mówi w rozmowie z dziennikarzami Studia Ekstraklasa piłkarz Legii Warszawa, Bartosz Kapustka.
W gorącej wodzie kąpany.. Może poczekajmy aż skończy się okienko, bo są obecnie ważniejsze sprawy?
Myślę, że z Kapustką nie będzie jak z Veso i spokojnie przed zimą przedłużą, więc wyluzuj.
#teamVuko (zanim Kijek #teamVuko (zanim to było modne))
tak na szybko z netu "W poniedziałek i wtorek Kapustka przechodził testy medyczne przed transferem do Legii. Po nich parafował umowę do czerwca 2022 roku. W umowie znalazł się zapis o przedłużeniu o kolejny rok." Nie wiem po co ale ktoś zadaje głupie pytania. Legia ma teraz inne priorytety bo zaraz koniec okienka a Kapustka niech się na spokojnie rehabilituje.
Gościu z Fabryki Futbolu dał w Kanale Sportowym dość wyraźnie znać, że naciskali na transfer Wieteski (do 2. Bundesligi - obok Schalke jeszcze jakiś klub podobno był zainteresowany). Więc trzeba liczyć się z jego odejściem za jakiś czas. No i warte zauważenia, że Mioduski nie sprzedał go przy pierwszej lepszej okazji.
Wlodar na tt twierdzi że Rosołek ponownie do Arki.
Słuszna decyzja.
Według mnie fatalny ruch. On powinien iść do Ekstraklasy, a nie drugi rok z rzędu powtarzać 1 ligę.
Trochę w tym okienku zarządzanie tymi młodymi nie wyszło. Kochalski z przesiedzi caly rok na ławce w Radomiu...
Według mnie fatalny ruch. On powinien iść do Ekstraklasy, a nie drugi rok z rzędu powtarzać 1 ligę.
Trochę w tym okienku zarządzanie tymi młodymi nie wyszło. Kochalski z przesiedzi caly rok na ławce w Radomiu...
Czy ja wiem. W Gdyni czuł się dobrze, drużyna gra ofensywnie więc będzie miał okazję sobie postrzelać. W Ekstraklasie mógł być pewnie grany tylko temat takiej Łęcznej albo Stali.
Z drugiej strony liczyłem po cichu, że dogadają się z Zagłębiem i wezmą Szysza a Rosołka im wypożycz.
@Kijek
Dla ułatwienia dodam, że tam wcale nie padło nawet pół słowa, że Mioduski nie był zainteresowany sprzedażą tudzież odrzucił ofertę.
Hm...Piłkarz chciał, agencja chciała, transfer był blisko ale się nie udało. Jak myślisz, co może być powodem ?
To jest napastnik lidera ichniej Premier Ligi Sumqayit. Wyprzedzają nawet Qarabag (po całych dwóch kolejkach). Nie w kij dmuchał.
I gość, który w zeszłym sezonie strzelił rekordowe 9 bramek, bo wcześniej głównie po 2
Zaskoczyło mnie, że Emreli "przegrywa" rywalizację u trener kadry z takim prawdziwkiem
#teamVuko (zanim Kijek #teamVuko (zanim to było modne))
Komentarz