Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piłkarze Legii Warszawa - wczoraj, dziś, jutro
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz postaWeszło kręci aferę z Kapustką w roli głównej. Po meczu z Pogonią poszedł na jakąś imprezę/domówkę. Nie wklejam linku ani tekstu bo z telefonu ciężko, artykuł łatwo znaleźć.
Lewactwo nie jest cool!
Komentarz
-
Zamieszczone przez boss_corleone Zobacz posta
Pajace szukające sensacji.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
A widzisz gdzieś tam alkohol i huczną imprezę? Jest filmik jak Kapustka podchodzi do nie wiem, swojej dziewczyny? W dresiku, prosto po meczu. Faktycznie zbrodnia, spotkać się ze znajomymi. Po wygranym meczu i tygodniu przerwy. Podejście do gry tamtych gości i Bartosza to też przeciwne bieguny. No chyba, że boli Cię "nierówne" traktowanie, bo tamci byli czarni
Lewactwo nie jest cool!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Grigol Zobacz postaCoś czuje że Wszołek to w Poznaniu wyląduje Rutkowski ponoć największy hajs w historii szykuje na wzmocnienia w sezonie na stulecie Leszków
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
W podobnym tonie pisałaś jak chodziło o Remiego czy Langila, bo nie chce mi się szukać.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Grigol Zobacz postaCoś czuje że Wszołek to w Poznaniu wyląduje Rutkowski ponoć największy hajs w historii szykuje na wzmocnienia w sezonie na stulecie Leszkówedit: literówka.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)dorado Zobacz posta
Skąd te gminne wieści wyciekły?"I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZwykłyCzłowiek Zobacz postaNajlepsze życzenia dla tej młodej damy.
Kapustka jeżeli dalej grał przynajmniej tak dobrze jak teraz, to może śmigać na imprezki gdzie chce i kiedy chce.
Imprezy nikt mu nie żałuje, ale musi się trzymać regulacji. Pytanie czy np teraz nie należy go odizolować na 14 dni od reszty zespołu i jest out na kolejne mecze?
Komentarz
-
Zamieszczone przez tre_zoliborz Zobacz postaPrzede wszystkim to on już przechodził CovidLepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postaW reżimie sanitarnym E-klapy?
Imprezy nikt mu nie żałuje, ale musi się trzymać regulacji. Pytanie czy np teraz nie należy go odizolować na 14 dni od reszty zespołu i jest out na kolejne mecze?
Komentarz
Komentarz