Ile mniej więcej może u nas zarabiać Obradović?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piłkarze Legii Warszawa - wczoraj, dziś, jutro
Zwiń
X
-
Ja się tak zastanawiam, jak to się dzieje, że przy takich pieniądzach za kontrakty zatrudnia się jakieś zrzuty lekarskie, takich lekarskich "wuefistów", przy badaniach przed zawarciem kontraktu? W dodatku, jak widać, to nie jest tylko problem Legii!
Owszem, przypadki losowe się zdarzają, ale kontuzje "w chwilę" po podpisaniu kontraktu i to takie w miarę przewidywalne?Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaJa się tak zastanawiam, jak to się dzieje, że przy takich pieniądzach za kontrakty zatrudnia się jakieś zrzuty lekarskie, takich lekarskich "wuefistów", przy badaniach przed zawarciem kontraktu? W dodatku, jak widać, to nie jest tylko problem Legii!
Owszem, przypadki losowe się zdarzają, ale kontuzje "w chwilę" po podpisaniu kontraktu i to takie w miarę przewidywalne?"Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Martino1989 Zobacz postaPytanie do Woytka: Jest jakiś przewidywany termin powrotu Obradovicia? Czerwiec 2020?
Większej kompromitacji dyrektora sportowego nie może już być."Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gabro Zobacz postaDoznał kontuzji lecąc miesiac trmu z Hiszoanii samolotem...od tego czasu nie trenuje
Większej kompromitacji dyrektora sportowego nie może już być.#teamVuko (zanim Kijek #teamVuko (zanim to było modne))
Komentarz
-
Dobrze byłoby zejść z tych dwóch kontraktów zimą, ale pewnie nic z tego. I dobrze, niech księgowa cierpi, może Miodek w końcu się czegoś nauczy (tzn nie sprowadzać szrotu).
Ja wiem, że nie ma nigdy nigdzie 100% trafionych transferów, ale u nas przyjmuje to rozmiary groteskowe.
Naprawdę żeby odpalić Agrę trzeba było zobaczyć go chociaż w 45 min meczu jakiegokolwiek (nie posądzam go o to, żeby miał w życiu jakiś dobry mecz), Obradovica wystarczyło zbadać.
Dyletanctwo ludzi pracujących w klubie wkurza od dawna. Szary kibic ma poczucie, że zrobiłby wiele rzeczy lepiej.
Komentarz
-
Z tym Obradoviciem to jest niesamowita historia. Gość doznaje kontuzji nawet lecąc samolotem, ale u nas przeszedł dwudniowe testy medyczne. Noż ******* mać!"Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)
Komentarz
Komentarz