Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Legia II - III Liga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Runi Zobacz posta
    Dawać tą zdolną młodzież do „jedynki”.
    Ależ gwałt... co tam się dzieje... a już wydawało się, że trochę ogarniają... straty do lidera raptem 3 pkt przed tą kolejka..
    Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Więcej boisk !!!!1111

Ależ ile to było obiecywania, że jak będzie LTC to cuda na kiju.

Czy było ltc czy nie to potrafimy szkolić bramkarzy. Graczy z pola jak na lekarstwo.

Wstyd.
      Pora aby ten nieudacznik Lesnodorski przestał rządzić klubem !!!!!!
      Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta

Ależ gwałt... co tam się dzieje... a już wydawało się, że trochę ogarniają... straty do lidera raptem 3 pkt przed tą kolejka..
        Wystarczy zobaczyć dlaczego. W ostatnich kolejkach nabili punktów z totalnymi leszczami. Spora zasługa kalendarza, że się tak ułożył.
        Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
          Wstyd.
          Pora aby ten nieudacznik Lesnodorski przestał rządzić klubem !!!!!!
          Mógłby wrócić i przywrócić sukcesy jakie rezerwy odnosiły za jego rządów 🤣

Komentarz

• Jprdl...miałem nadzieję, że Śledź weźmie rezerwy za mordę...
            Mamy Kezmana z Serbii Tarana

Komentarz

• 7 do przerwy to się w meczach dzieciaczków zdarza, ale żeby w rezerwach?! O kurvva, ale wstyd!

Komentarz

• Zamieszczone przez Huxley Zobacz posta
                Jprdl...miałem nadzieję, że Śledź weźmie rezerwy za mordę...
                Ale czego oczekiwać od Śledzia po 4 miesiącach pracy? Nie da się nagle przebudować kadry. Jakieś 1,5 miesiąca temu przyznawał, że w tym roku o awans będzie ciężko, bo zdaje sobie sprawę z tego, czym dysponuje. Myślę, że zacząć rozliczenia będzie można w trakcie kolejnego sezonu, ew. od wiosny - jeżeli poczynią jakieś znaczące wzmocnienia.

Komentarz

• Za wcześnie, żeby Śledzia skreślać, ale szczerze mówiąc, jak go słucham, to on mi na typowego złotoustego wygląda. Zobaczymy, co dalej.

Komentarz

• Forumowym ekspertom jak zwykle przypomina się o istnieniu rezerw jak z kimś bardziej lub mniej spektakularnie przepierdolą. No i tradycyjnie po obozie przygotowawczym będzie lament, że młodzi nie dostają szans i odchodzą za darmo.
                    „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
                      Forumowym ekspertom jak zwykle przypomina się o istnieniu rezerw jak z kimś bardziej lub mniej spektakularnie przepierdolą. No i tradycyjnie po obozie przygotowawczym będzie lament, że młodzi nie dostają szans i odchodzą za darmo.
                      No cóż o dobrej postawie i zwycięstwach nie bardzo jest co pisać... może dlatego, że ich nie ma?

Komentarz

Forumowym ekspertom jak zwykle przypomina się o istnieniu rezerw jak z kimś bardziej lub mniej spektakularnie przepierdolą. No i tradycyjnie po obozie przygotowawczym będzie lament, że młodzi nie dostają szans i odchodzą za darmo.
                        No i? Jaka jest konkluzja z posta? Bo nie widzę.

Komentarz

• Po 14 kolejkach bilans 6-5-3, siódme miejsce i 4 punkty starty do lidera
                          „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Wpiernicz za wpierniczem. Co to w ogóle ma być z tą drużyną?
                            Legia Soccer Schools też fajnie, baty w Radzyminie, 5 bramek dostali.
                            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Marcino Zobacz posta
                              Wpiernicz za wpierniczem. Co to w ogóle ma być z tą drużyną?
                              Legia Soccer Schools też fajnie, baty w Radzyminie, 5 bramek dostali.
                              Ogólnie to prawie wszystkie grupy LSS dostają baty i to konkretnie. Tam nie ma żadnego nacisku na szkolenie (może poza grupą wiodącą), tylko jakieś bezsensowne treningi.
                              Zeby chłopaki po 4 latach nie mieli żadnych schematów wychodzenia spod pressingu albo rozegrania akcji od własnej bramki to jest kpina...ehhh można by jeszcze dużo napisać co tam się dzieje, a raczej nie dzieje...
                              Mamy Kezmana z Serbii Tarana

Komentarz

Po 14 kolejkach bilans 6-5-3, siódme miejsce i 4 punkty starty do lidera
                                No to mała aktualizacja... niestety 2 kolejki później 10 miejsce i 8 pkt straty... Także jednak chyba nie idzie to w dobrą stronę

Komentarz

Pracuję...
                                X