Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jprdl...miałem nadzieję, że Śledź weźmie rezerwy za mordę...
Ale czego oczekiwać od Śledzia po 4 miesiącach pracy? Nie da się nagle przebudować kadry. Jakieś 1,5 miesiąca temu przyznawał, że w tym roku o awans będzie ciężko, bo zdaje sobie sprawę z tego, czym dysponuje. Myślę, że zacząć rozliczenia będzie można w trakcie kolejnego sezonu, ew. od wiosny - jeżeli poczynią jakieś znaczące wzmocnienia.
Forumowym ekspertom jak zwykle przypomina się o istnieniu rezerw jak z kimś bardziej lub mniej spektakularnie przepierdolą. No i tradycyjnie po obozie przygotowawczym będzie lament, że młodzi nie dostają szans i odchodzą za darmo.
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Forumowym ekspertom jak zwykle przypomina się o istnieniu rezerw jak z kimś bardziej lub mniej spektakularnie przepierdolą. No i tradycyjnie po obozie przygotowawczym będzie lament, że młodzi nie dostają szans i odchodzą za darmo.
No cóż o dobrej postawie i zwycięstwach nie bardzo jest co pisać... może dlatego, że ich nie ma?
Po 14 kolejkach bilans 6-5-3, siódme miejsce i 4 punkty starty do lidera
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Wpiernicz za wpierniczem. Co to w ogóle ma być z tą drużyną?
Legia Soccer Schools też fajnie, baty w Radzyminie, 5 bramek dostali.
Ogólnie to prawie wszystkie grupy LSS dostają baty i to konkretnie. Tam nie ma żadnego nacisku na szkolenie (może poza grupą wiodącą), tylko jakieś bezsensowne treningi.
Zeby chłopaki po 4 latach nie mieli żadnych schematów wychodzenia spod pressingu albo rozegrania akcji od własnej bramki to jest kpina...ehhh można by jeszcze dużo napisać co tam się dzieje, a raczej nie dzieje...
Komentarz