Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Legia II - III Liga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Gelo85 Zobacz posta
    A ja znów zapytam. Po co wystawia się do gry w rezerwach Philippsa ? Zabieramy minuty i hamujemy rozwój jakiegoś chłopaka od nas, stawiając na beznadziejnego najemnika, którego zaraz tu nie będzie (mam nadzieję). Ja w tym nie widzę sensu.
    No to grajmy samymi młodymi w 3 lidze, świetny pomysł na spadek. Ew. wymień tego lepszego młodego. Akurat mieszanka młodych i kilku starszych to jest dobry pomysł na rezerwy.
    Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Ale ten młody ma nie być teraz lepszy. Tylko w przyszłości. Z korzyścią dla pierwszej drużyny. Grając czwartego sortu obcokrajowcem zamiast legijnym nastolatkiem, nie dajemy sobie szansy na wychowanie dobrego zawodnika.
      Jeżeli wyniki rezerw w czwartej lidze są ważniejsze od tego, co napisałem, to przepraszam, nie wiedziałem.

Komentarz

• Skoro dla ciebie wynik nie ma znaczenia i mają grać nie ci co są lepsi teraz to zaraz może być spadek do 4 ligi i te rezerwy kompletnie już przestaną mieć jakikolwiek sens.

Komentarz

• 5 z jedynki, reszta małolaty. Strzelają małolaty i rezerwiści. Wszystko wygrane.
          Kiedyś sprawie sobie zajebistą sygnaturkę.

Komentarz

• Zamieszczone przez Gelo85 Zobacz posta
            A ja znów zapytam. Po co wystawia się do gry w rezerwach Philippsa ? Zabieramy minuty i hamujemy rozwój jakiegoś chłopaka od nas, stawiając na beznadziejnego najemnika, którego zaraz tu nie będzie (mam nadzieję). Ja w tym nie widzę sensu.
            Taką mieszanką młodych plus starszych doświadczonych to rezerwy Amiki w zeszłym sezonie zrobiły awans do 2 ligi. Więc jak najbardziej ma to sens. Tym bardziej że wiele osób powtarza że Philips nie traktuje tego jako zesłanie tylko pomaga młodym swoim doświadczeniem. Myślę że jakby Kobierecki zobaczył że Philips olewa te mecze to by go nie wystawiał.

Komentarz

• Wielkie brawa dla chłopaków z rezerw i trenera, bardzo dobry mecz szczególnie w drugiej połowie. Bardzo dobrze że młodzi trenujący z I drużyną, a według Vuko nie mający póki co szansy na grę w I zespole, grają w rezerwach. Kobierecki doskonale to wykorzystuje, tego nikt się nie spodziewał 4 mecze 4 zwycięstwa, z każdym kolejnym meczem styl lepszy i pewniejsza gra. Widać że trener nie marnuje czasu i buduje w ekspresowym tempie z tych zawodników których dostał zespół, który przy pomocy zawodników z I kadry, być może jednak powalczy o II ligę. To by było doskonałe dla klubu, akademii, I drużyny i oczywiście dla rozwoju młodych zawodników.
              Napiszę to jeszcze raz, jeśli będziemy szukać trenera dla Legii po erze Vukovica (oby jak najdłużej ta era trwała i opiewała w sukcesy), to uważam że kolejnym trenerem Legii powinien zostać Kobierecki i mam nadzieję że taką perspektywę i ścieżkę rozwoju jego kariery trenerskiej przestawią mu władze Legii z Mioduskim na czele. Sukcesy jakże liczne z zespołami juniorskimi, teraz pierwsze sukcesy z rezerwami, awans do PP oraz zbudowanie zespołu w tamtym sezonie który utrzymał się spokojnie w lidze i mam nadzieję kolejny sukces realny czyli walka o awans do II ligi. Taki trener musi mieć perspektywę objęcia w przyszłości I drużyny.
              Jeszcze raz brawa, tak trzymać.

EDIT: Kolejnym trenerem który bardzo dobrze rokuje jest Grzegorz Szoka, MP CLJ U17, początek pracy z CLJ U18 bardzo obiecujący, według mnie gdyby się sprawdziło co pisałem wyżej to Szoka może objąć schedę w rezerwach po Kobiereckim. Szkolić piłkarzy, wychowywać trenerów, było by idealnie. Rozmarzyłem się hehehe
              Ostatnio edytowany przez snorri; 130996.

Komentarz

• A ja powiem, że zamiast jakiegoś Jodłowca czy Antolicia powinien już być ogrywany Karbownik. Nakłada Praszelika czapką.

Komentarz

• Rezerwy idą na awans

Komentarz

• Zamieszczone przez R. Zobacz posta
                    A ja powiem, że zamiast jakiegoś Jodłowca czy Antolicia powinien już być ogrywany Karbownik. Nakłada Praszelika czapką.
                    No jasne. Tak samo jak Hołownia jako rezerwowy LO. A tak pełni tą rolę w Śląsku, gdzie nie ma szans gry przy Stiglecu.

Komentarz

• Zamieszczone przez blaise101 Zobacz posta
                      No jasne. Tak samo jak Hołownia jako rezerwowy LO. A tak pełni tą rolę w Śląsku, gdzie nie ma szans gry przy Stiglecu.
                      Tam ma tylko jednego zawodnika jako konkurenta u nas miałby dwóch. Oczywiście Obradovic chyba się wysypał na dłużej, ale kto przypuszczał. Dobrze dla niego że jest w Śląsku, i tak ma większe szanse na grę tam niż u nas, sezon długi może dostanie szansę. Jeśli w Śląsku się nie przebije to u nas tym bardziej.

Komentarz

• Zamieszczone przez snorri Zobacz posta
                        Tam ma tylko jednego zawodnika jako konkurenta u nas miałby dwóch. Oczywiście Obradovic chyba się wysypał na dłużej, ale kto przypuszczał. Dobrze dla niego że jest w Śląsku, i tak ma większe szanse na grę tam niż u nas, sezon długi może dostanie szansę. Jeśli w Śląsku się nie przebije to u nas tym bardziej.
                        Oczywiście nie mam na myśli obecnej sytuacji kiedy jest dwóch juz.

Komentarz

• Karbownik, Cielemęcki i Rosołek - ta trójka powinna być powoli ogrywana w pierwszej drużynie, to najwyższa pora.

Komentarz

• Zamieszczone przez blaise101 Zobacz posta
                            Nie wiem po co mi tu piszesz o Hołowni, skoro w ogóle o nim nie wspominałem. Zresztą Hołownia w rezerwach specjalnie się nie wyróżniał.

Komentarz

• Jest moc:
                              III liga: Znicz Biała Piska 5-0 (3-0) Legia II Warszawa
                              1-0 - 9' Marcin Fiedorowicz
                              2-0 - 33' Mateusz Jambrzycki
                              3-0 - 39' Mateusz Furman
                              4-0 - 74' Patryk Gondek (karny)
                              5-0 - 77' Marcin Fiedorowicz
                              Prezes zapewne zadowolony.
                              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                              "
                              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Wez Jaco nie krytykuj bo zaraz się dowiesz, że Ty pewnie nawet nie jesteś kibicem Legii.
                                Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

Pracuję...
                                X