9 października na towarzyski mecz z Legią przybędzie do Warszawy Iraklis Saloniki. Spotkanie to zostało zakontraktowane przy okazji transferu do greckiego klubu Marcina Mięciela. Przypomnijmy, że oprócz "Miętowego", w barwach Iraklisu występuje również były kapitan Legii, Cezary Kucharski. Sparing odbędzie się w czasie przerwy na mecze eliminacji do mistrzostw Europy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
sparing z Iraklisem
Zwiń
X
-
Re: sparing z Iaklisem
Zamieszczone przez Mini9 października na towarzyski mecz z Legią przybędzie do Warszawy Iraklis Saloniki. Spotkanie to zostało zakontraktowane przy okazji transferu do greckiego klubu Marcina Mięciela. Przypomnijmy, że oprócz "Miętowego", w barwach Iraklisu występuje również były kapitan Legii, Cezary Kucharski. Sparing odbędzie się w czasie przerwy na mecze eliminacji do mistrzostw Europy.
bardzo jestem ciekawy jak sie zaprezentuje Kucharz.22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
-
Zamieszczone przez ange(L)takie mecze jak z Partizanem czy Iralkisem maja tylko jedna pozytywna ceche: przy wiekszym zainteresowaniu meczem klub zarabia(wprawdzie nie takie duze,ale zawsze jakies)pieniadze. a nie oszukujmy sie-teraz Legii przydalby sie kazdy grosz
A myślę, że przy takich samych cenach co Partizan, to frekwencja będzie jeszcze mniejsza niż na Partizanie, bo tu chodziło o pożegnanie Okuki.
San się jeszcze zastanowię, czy iść. nie wiem, czy dla samego Kucharza i mięciela warto?Legia
wszystko co mamy to te trybuny szare...
Komentarz
-
Zamieszczone przez *PRZEMO*jeee jeje jeje wkoncu zobacze jak Kucharz sobie radzi z nowa druzyna... mam nadzieje ze nam nie dokopia :P22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
Komentarz