Zamieszczone przez piknik_warszawski
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
na C+ o Kaziu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bemowiakZamieszczone przez piknik_warszawskiZamieszczone przez szczepanZamieszczone przez YevaudSłyszałem - Szczepłek z Rzepy: "Debile byli na stadionach i są dalej"
Głupich nie sieją. Wszędzie ich pełno. Skoro mają swe przedstawicielstwo na uniwersytetach, w rządzie, czy wśród inteligencji, to dlaczego nie miałoby być ich nawet na Polonii.koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez piknik_warszawskiDlaczego dziwi? Jestem kibicem Polonii, a nie znam osobiście nikogo, kto by określił tę flagę inaczej, niż: wstyd, hańba, czy idiotyzm.22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez piknik_warszawskiNasza tuba?
Z pewnością nie moja. Z pewnością też nie Polonii.
Zamieszczone przez LolekBardzo ciekawa wypowiedź Kamińskiego - jednego z szefów stowarzyszenia Polonii, "dziennikarza" Polonia Ole, tego samego który się ślini do mediów w sprawie ichniego stadionu.
"Mnie np. transparent się podobał, uważam, że autor miał jak najbardziej rację (pogarda dla Deyny!) i twierdzę, że tak myśli większość kibiców Polonii...""Obelgi - to argument tych, którzy nie mają argumentów."
Komentarz
Komentarz