Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co się dzieje z byłymi Legionistami?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wrzucilem tu, bo nie wiem gdzie indziej - ciekawa rozmowa z Lesnodorskim, troche o Legii, wiec jesli ktos ma ochote to mozna posluchac:
    Gościem Łukasza Starowieyskiego i Przemysława Paczkowskiego jest były współwłaściciel i prezes Legii Bogusław LeśnodorskiMagazyn Sportowy RDC to audycja Radi...

Komentarz

• Tym razem Leśnodorski próbuje podpiąć się pod Raków. Prawdziwy Legionista, brawo!
      Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!

Komentarz

• Zamieszczone przez Adrian
        Tym razem Leśnodorski próbuje podpiąć się pod Raków. Prawdziwy Legionista, brawo!
        Serio tak to odebrales? Mi sie wydawalo, ze powiedzial, ze kumpluje sie ze Swierczewskim i ze mu zyczy sukcesu i dlatego jedzie z nim do Kopenhagi.

Komentarz

• Tak, serio. Na Youtube pojawił się też drugi wywiad po boku - tym razem Radio Zet. Polecam obejrzeć oba.
          Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!

Komentarz

• Zamieszczone przez Adrian
            Tak, serio. Na Youtube pojawił się też drugi wywiad po boku - tym razem Radio Zet. Polecam obejrzeć oba.
            Spoko, zerkne w wolnej chwili.

Komentarz

• Kuchy King będzie na meczu 😉

Komentarz

• Pamiętacie Nazarija Rusyna ? Właśnie trafił z Zorii Ługańsk do Sunderlandu.

Komentarz

• Łukasz Łakomy strzelił bramkę dla BSC Young Boys Berno w wygranym na wyjeździe 1-0 (1-0) meczu 6. kolejki szwajcarskiej ekstraklasy przeciwko Servette FC Genewa. Dla polskiego pomocnika, który rozegrał całe spotkanie, to pierwsze trafienie w sezonie.
                  podpis under construction

Komentarz

• Daniel Ljuboja 2023
                    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: ljubo.jpg
Wyświetleń: 946
Rozmiar: 81,5 KB
ID: 2661517
                    |||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                    Better Dead Than Red

Komentarz

• Znowu przegrał zakład?

Komentarz

• Daniel jeden z moich ulubionych zawodników ostatnich lat, nie tylko za to jak grał, ale za tę bezczelność na boisku też. Jak bym takiego zobaczył to bym mu rzucił piątaka

Komentarz

• Szczególnie widząc jego ubiór, nie?

Komentarz

• "Swoją teorią na ten temat podzielił się właśnie wspomniany Żewłakow: - Wydaje mi się, że wpływ na to miała śmierć jego taty. To ona sprawiła, że zmienił wizerunek, a przede wszystkim podejście do życia - stwierdził były reprezentant Polski w rozmowie ze sport.pl​"
                            (L)

Komentarz

• W kwestii Lakomego wiele mówiący fragment wywiadu z nim.

Co oferowała Legia , żeby pana zatrzymać?

- Czułem, że mnie chcą, ale przewidywałem, że na swój moment w Ekstraklasie jeszcze długo poczekam. Chciałem zrobić to szybciej, nie ukrywam, że brakowało mi cierpliwości. Przekonywał mnie do pozostania zarząd klubu i trener Aleksandar Vukovic, ale miałem pozostać w drugiej drużynie i czekać. Zostawiłem więc wielu kolegów, wiele przyjaźni, szedłem tą ścieżką od 13 roku życia. Wspinałem się szczebel po szczebelku, uczyłem się od podstaw, cenię trenerów, którzy uczyli mnie fachu od przyjęcia piłki począwszy. Wzruszyłem się zamykając ten rozdział, żegnając się z chłopakami z zespołu.
                              to psuje trochę narracje, która moglismy przeczytać tutaj.
                              wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Nawrocki nie zgłoszony przez Celtic do fazy grupowej LM. Szkoda.
                                04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎