Wrzucilem tu, bo nie wiem gdzie indziej - ciekawa rozmowa z Lesnodorskim, troche o Legii, wiec jesli ktos ma ochote to mozna posluchac:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co się dzieje z byłymi Legionistami?
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Łukasz Łakomy strzelił bramkę dla BSC Young Boys Berno w wygranym na wyjeździe 1-0 (1-0) meczu 6. kolejki szwajcarskiej ekstraklasy przeciwko Servette FC Genewa. Dla polskiego pomocnika, który rozegrał całe spotkanie, to pierwsze trafienie w sezonie.podpis under constructionKomentarz
-
Daniel jeden z moich ulubionych zawodników ostatnich lat, nie tylko za to jak grał, ale za tę bezczelność na boisku też. Jak bym takiego zobaczył to bym mu rzucił piątakaKomentarz
-
"Swoją teorią na ten temat podzielił się właśnie wspomniany Żewłakow: - Wydaje mi się, że wpływ na to miała śmierć jego taty. To ona sprawiła, że zmienił wizerunek, a przede wszystkim podejście do życia - stwierdził były reprezentant Polski w rozmowie ze sport.pl"(L)Komentarz
-
W kwestii Lakomego wiele mówiący fragment wywiadu z nim.
Co oferowała Legia , żeby pana zatrzymać?
- Czułem, że mnie chcą, ale przewidywałem, że na swój moment w Ekstraklasie jeszcze długo poczekam. Chciałem zrobić to szybciej, nie ukrywam, że brakowało mi cierpliwości. Przekonywał mnie do pozostania zarząd klubu i trener Aleksandar Vukovic, ale miałem pozostać w drugiej drużynie i czekać. Zostawiłem więc wielu kolegów, wiele przyjaźni, szedłem tą ścieżką od 13 roku życia. Wspinałem się szczebel po szczebelku, uczyłem się od podstaw, cenię trenerów, którzy uczyli mnie fachu od przyjęcia piłki począwszy. Wzruszyłem się zamykając ten rozdział, żegnając się z chłopakami z zespołu.
wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
Komentarz