Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co się dzieje z byłymi Legionistami?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Maik zagrał 67 minut w pierwszej kolejce SPL.

Komentarz

• Włodarczyk kolejny gol w Austrii.
      "Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)

Komentarz

• Były trener Legii Marek Gołębiewski zwolniony z Chrobrego Głogów.
        "Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)

Komentarz

• Zamieszczone przez Gabro
          Włodarczyk kolejny gol w Austrii.
          Młody chyba znalazł swoje miejsce na ziemi, coś jak kiedyś Piątek w Italii
          I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
          Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• "Karbownik przeniósł się do Herthy na zasadzie transferu definitywnego. Podpisał kontrakt do połowy 2026 roku."

Legia ma jakiś % od tego transferu?

Komentarz

• Zamieszczone przez Gabro
              "Karbownik przeniósł się do Herthy na zasadzie transferu definitywnego. Podpisał kontrakt do połowy 2026 roku."

Legia ma jakiś % od tego transferu?

Wg tego njusa Legia ma 10 persentów od następnego transferu.

Mimo wszytsko dosć nieoczywisty ruch. Oby tam w tym Berlinówku chłop nie przepadł, jak wielu Polaków przed nim.

Komentarz

• No to powinno 200-300 tys euro wpaść.

Komentarz

• Wg Włodarczyka zapłacili 2m ( w tym bonusy).

Komentarz

• Szymi dwie asysty w meczu z Mariborem. Brawo Sebastian!
                    A Melanż Trwa...

Komentarz

• Mateusz Wieteska strzelił swojego debiutanckiego gola w barwach Clermont w pierwszej kolejce nowego sezonu Ligue 1 w meczu przeciwko AS Monaco.

Komentarz

• Maik 90 minut w wygranym 3:1 meczu z Aberdeen w 2 kolejce SPL.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kucharz
                          Maik 90 minut w wygranym 3:1 meczu z Aberdeen w 2 kolejce SPL.
                          Coś czuję, że za rok wpadną jakieś pieniądze z procentu..

Komentarz

• Mladenović zagrał od 70 minuty w meczu Marsylia - Panatinaikos. Panatinaikos awansował po karnych a Mladenović strzelił ostatniego karnego.

Komentarz

• Zamieszczone przez krecik1015
                              Mladenović zagrał od 70 minuty w meczu Marsylia - Panatinaikos. Panatinaikos awansował po karnych a Mladenović strzelił ostatniego karnego.
                              W dniu swoich 32 urodzin, taka ciekawostka, która mi mignęła w necie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Charamov
                                Coś czuję, że za rok wpadną jakieś pieniądze z procentu..
                                Wspaniale! Będziemy mogli kupić jakiegoś kolejnego Kuna albo Celhakę W tym klubie kasa i tak nie idzie na podniesienie poziomu sportowego, tylko dla Mioducha, więc jakie to ma właściwie znaczenie? Dla przeciętnego kibica liczy się to, że pozbyliśmy się dwóch solidnych ogniw jak zwykle nie mając następców na co najmniej tym samym poziomie.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎