Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co się dzieje z byłymi Legionistami?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Może będzie następny Trickovski, kiedy odchodzi od nas skrzydłowy na południe Europy i staje się tam gwiazdą.

Komentarz

• Novikovas to niezły piłkarz. Tylko, że trafił w Legii na czasy bez trenera.

Komentarz

• a Vuco to pętał mu nogi w Warszawie ? grał jak irytujący ogórek i tyle, zobaczymy czy tam mają "Mazowiecką" i jak będzie wyglądał za dajmy na to pół roku ...

Komentarz

• To tylko potwierdza,że ***** z niego i miał kupę w majtkach jak grał z L na piersi.
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek
            Może będzie następny Trickovski, kiedy odchodzi od nas skrzydłowy na południe Europy i staje się tam gwiazdą.
            Trickovskiego to mi było szkoda. Miał technikę, sprawdzał się w drużynie grającej piłką. A Novikovas to był koleś typowo na kontrę, dobry na Białystok.

Komentarz

• Ja nie wiem, czy Novikovas to dobry czy zły piłkarz. Na pewno jednak już z Białegostoku ciągnie sie za nim łatak lenia, olewacza, imprezowicza i olewatora. Pasował by do "Reprezentacji Polsko 1990- 2000' " bardzo dobry piłkarz, prawdopodobnie najlepszy w galaktyce który poza przebłyskami nigdy tego nie udowodnił na boisku ... rip jego pamięci

Komentarz

• Żyro bramka i asysta, mimo tego Piast przegrywa ze Stalą 3:2.

Komentarz

• Kluczowa asysta Kulenovica przy bramce dającej awans

349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Obradovic w Partizanie

Komentarz

• kurłesyn ten to musi mieć film na YT

Komentarz

• Asysta Furmana w zwycięskim debiucie w Turcji przeciwko Besiktasowi na wyjeździe.
                        Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• To już chyba ma podobna ilość asyst co Martins w Legii przez ostatnie 1.5 roku.
                          wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Cafu https://www.transfermarkt.pl/cafu/profil/spieler/203655 ma przejść do Nottingham Forest (Championship)

Komentarz

• Grosik też
                              "Na szczęście to nie były jeszcze czasy, w których Legia męczy się z zespołem z Gibraltaru albo kompromituje się z jakimś Dudelange, a później pseudoeksperci trąbią w pięknych studiach TV, że dzisiaj nie ma już słabych drużyn. W latach 90. Legia nie miała prawa męczyć się w Luksemburgu i się nie męczyła." (Kosa. Niczego nie żałuję)

Komentarz

• Zamieszczone przez Tyler_Durden
                                Cafu https://www.transfermarkt.pl/cafu/profil/spieler/203655 ma przejść do Nottingham Forest (Championship)

Nieźle jak na gościa, który według kilku osób tutaj był taki słaby, że "żadna strata" jak od nas odchodzil... Olympiakos i Nottingham.
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎