Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tłoki-Legia
Zwiń
X
-
czemu mowisz ze gra fatalnie ! mi z leczna mecz sie nie podobal ale z odro druga polowa byla w miare! jesli chodzi o tłoki to tylko znam wynnik a meczu nie iwdzialem wiec zbytnio sie wypowiedziec nie moge ale jesli wygrali nie wazne ze do 75minuty bylo 1-1 wazne ze skonczylo sie tak jak skonczylo!
-
trzeci mecz z rzedu Legia gra fatalnie-trzeba sobie uczciwie powiedziec ze w tym sezonie raczej nie bedzie dobrze.
mecz z Gornikiem bedzie duzo trudniejszy.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MaxxxiMZamieszczone przez zajączekTo wiem, umiem czytać :> Ale faktem jest, że na 15 minut przed końcem remisowali z jakimiś Tłokami.
,a teraz zwyciestwo - zgodnie z oczekiwaniami - na wyjezdzie. i co z tego, ze remisowali. wygrali? wygrali. czy wink 1:3 pozostawia jakiekolwiek watplkwisoci kto byl lepszy? jak dla mnie jest wszystko jasne. pierwszy kro zrobiony, teraz czas na krok nr. 2 i przekonywujace zwyciestwo z Polonia. i wierzez, ze bedzie to drugie z rzedu zwyciestwo i do tego na wyjezdzie
a tak off topic: czy Legionisci dostana szatnie i ławkę dla gości?
Pewnie, że smaczniejsze jest zwycięstwo, jak się gole strzela w końcówce. Ale jak drużyna jest bez formy, to może to być jednorazowy wyczyn. Oby nie.
Zostaw komentarz:
-
Dobrze,ze te Tłoki już za nami.Jak było 1:1 to nie miałem wesołej miny,ale na szczęście udało się strzelić jeszcze dwie bramki i awansowaliśmyGórnik jednak będzie już o wiele trudniejszym rywalem.Liczę,że ten mecz zapoczatkuje passę zwycięstw Legii
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez zajączekTo wiem, umiem czytać :> Ale faktem jest, że na 15 minut przed końcem remisowali z jakimiś Tłokami.
,a teraz zwyciestwo - zgodnie z oczekiwaniami - na wyjezdzie. i co z tego, ze remisowali. wygrali? wygrali. czy wink 1:3 pozostawia jakiekolwiek watplkwisoci kto byl lepszy? jak dla mnie jest wszystko jasne. pierwszy kro zrobiony, teraz czas na krok nr. 2 i przekonywujace zwyciestwo z Polonia. i wierzez, ze bedzie to drugie z rzedu zwyciestwo i do tego na wyjezdzie
a tak off topic: czy Legionisci dostana szatnie i ławkę dla gości?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MaxxxiMZamieszczone przez zajączekSzkoda, że nie było dokładniejszej relacji live albo meczu w telewizji, bo tak nie wiadomo, jaka była gra. Ale skoro Legia uzyskała prowadzenie dopiero w 77 minucie, to marnie to widzę. Wie ktoś jak grali?
jest dobrze bedzie jeszcze lepiej
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez zajączekSzkoda, że nie było dokładniejszej relacji live albo meczu w telewizji, bo tak nie wiadomo, jaka była gra. Ale skoro Legia uzyskała prowadzenie dopiero w 77 minucie, to marnie to widzę. Wie ktoś jak grali?
jest dobrze bedzie jeszcze lepiej
Zostaw komentarz:
-
Szkoda, że nie było dokładniejszej relacji live albo meczu w telewizji, bo tak nie wiadomo, jaka była gra. Ale skoro Legia uzyskała prowadzenie dopiero w 77 minucie, to marnie to widzę. Wie ktoś jak grali?
Zostaw komentarz:
-
Trzeba było wygrać i wygraliśmy.
Sokół znów najlepszy.
Wróblewski strzelił gola. Może jednak coś potrafi w ataku?
Oby do początek dobrej passy
Zostaw komentarz:
-
No i ekstra. Niesamowicie sie ciesze ze znowu strzelil Sokol 1! Moze bedzie tak dobrze przez reszte sezonu.Moze tez Garcia sie obudzil. Z Gornikiem nie bedzie juz tak prosto... Ale sie go tez przejdzie. Brawo Legia, czekamy na Polonie.
Zostaw komentarz:
-
mlody zdaje sie zadbiutowal dzis w pierwszej 11. no to atak z Sagan i Sokol 2ale sie ciesze
a od 58 minuty chwila ciszy
a od 77 znowu wielka radosc. eL Manue(L)o
Zostaw komentarz:
-
Sokół strzelił i 0:1W końcu jest bramka dla nas.Mam nadzieję,że teraz się posypią gole dla Legii.
Zostaw komentarz:
-
0:1 Jeeeeeeeeestttttt. no to teraz juz moze byc tylko lepiej:+:
Zostaw komentarz:
-
fajnie ze graja mlodzi i mlodzi inaczej, ale z atakiem nie jest najlepiej. na Tloki powinno wystarczyc
last update: cos sie nic nie dzieje, a chlopaki z LegiaLive cos slabo ta relacje robia
last update2: Pierwsze 30 minut meczu jest bardzo słabe. Dotychczas jedną znakomitą sytuację zmarnował Vuković, a na stadion dograli kolejni kibice Legii i jest już ich 200 z 5 flagami
Zostaw komentarz:
-
Fiu, Fiu! Kryszał, Choto i Sokół Młodszy w I składzie!
Uwielbiam relacje live!
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: